Krumelkes

OCULAIRE HEBZUCHT. HET OOG WIL OOK WAT.

18 Juni 1815: Slag bij Waterloo in België. Napoleon Bonaparte wordt verslagen door Britse, Nederlandse en Pruisische legers.

  • Engeland ook al geen kandidaat voor de titel.
  • Harald en Ilse: Namens de selectie nogmaals bedankt voor het geschonken ‘vetje beer’. TOP, JUMBO PANNINGEN! Een hoofdsponsor, uit het goede hout gesneden.
  • Zou de selectie gisteren gewerkt of gestudeerd hebben? Of kende ook het handhavingsfeestje een gebruikelijke verlenging?
  • Zou Messi de treffer van Woutje ook hebben gezien?
  • Amai, iemand goesting in een pintje?

Panningen C3, 35 jaar geleden. Lees meer…..

Beringse Bertha is niet van gisteren en niet op haar mondje gevallen. Zo stond er onlangs een pakketbezorger bij haar aan de deur: “Ik heb een pakketje voor de buren.” Bertha: “Dan sta je aan de verkeerde deur.” (Iedere woensdag een nieuw geintje. Zomaar voor de gein.)

Jarig op 18 juni: Pierre-Emerick Aubameyang (35), Martin Abbenhuis (56), Fabio Capello (78).

Fabio Capello

EVEN ZOEKEN

Op bovenstaande foto staat miminaal één inwoner uit het feestvierende Kepèl. Kun jij hem/haar vinden?

Alles over het EK. Lees meer…..

Voor de aanhang die niet op ‘Noord’ aanwezig kon zijn. Of gewoon lekker ontspannen lezen over de thuisduels van de SV. Lees meer….. 

De alom gewaardeerde en diepgaande interviews van Trendy Wendy zijn altijd meer dan de moeite waard om van te genieten. Daarom dus: Lees meer…..

ALLE info over ALLE voetbalclubs van Nederland. Lees meer…..

Wat hebben de weergoden in petto voor Kepèl? Klik op ONS WEER en u bent op de hoogte!

Opmerking? Vraagje? Tip? Grapje? Feitje? Oude foto (VOORAL DAT!)? Iets verkopen? Op zoek naar iets? Ergens last van? Dan graag een berichtje naar alreynen@home.nl Vast bedankt!