Krumelkes

GOEDE WIJN IS NOG GÉÉN BIER

Het is vandaag o.a. de Internationale dag tegen het gebruik van chemische wapens. Oké, sla ik de bruine bonen vandaag even over.

  • Iraans regime bedreigt spelers en hun families. Mooi feestje daar in Qatar.
  • Vandaag 150 jaar geleden werd de allereerste voetbalinterland ooit gespeeld. Voor 4000 kijkers werd het 0-0 tussen Schotland en Engeland.
  • Qatar puntloos. Gelukkig hebben ze de olie nog.
  • Eindelijk spektakel tegen de VS? Valt te bezien.

In Koningslust zegt Handrie tegen zijn neef: “En dan durven ze te beweren dat ik niet geëmancipeerd ben. Ik breng mijn vrouw iedere morgen koffie aan bed. Ze hoeft hem alleen nog maar te malen.”   (Update iedere woensdag)

Onze F7, zo’n twee decennia geleden. Lees meer…..

Jarig op 30 november: Nigel de Jong (38), Abel Xavier (50), Aldair (57), Dick Schoenaker (70).

Dick Schoenaker

Niks missen en volledig op de hoogte blijven van wat er zich in die enorme zandbak, hier ver vandaan, afspeelt? Lees meer…..


Voor de aanhang die niet op ‘Noord’ aanwezig kon zijn. Of gewoon lekker ontspannen lezen over de thuisduels van de SV. Lees meer….. 

De alom gewaardeerde en diepgaande interviews van Trendy Wendy zijn altijd meer dan de moeite waard om van te genieten. Daarom dus: Lees meer…..

ALLE info over ALLE voetbalclubs van Nederland. Lees meer…..

Wat hebben de weergoden in petto voor Kepèl? Klik op ONS WEER en u bent op de hoogte!

Opmerking? Vraagje? Tip? Grapje? Feitje? Oude foto (VOORAL DAT!)? Iets verkopen? Op zoek naar iets? Ergens last van? Dan graag een berichtje naar alreynen@home.nl Vast bedankt!