Lid worden & Contributie

Lid worden?

Iedereen, zowel jongens als meisjes die 5 jaar oud zijn kunnen lid worden van onze voetbalvereniging. Zij of hun ouders kunnen contact opnemen met Mark Daniels (06-42152454). Wil je het eerst even proberen ?
Kom dan gezellig een keertje vrijblijvend met ons meetrainen!!

Kaboutervoetbal
Al enkele seizoenen nemen enkele teams van SV Panningen deel aan het kaboutervoetbal en. Het kaboutervoetbal werd georganiseerd door de verenigingen in de regio Helden.
Het is geen landelijke of regionale organisatie van de KNVB. De deelnemende verenigingen willen met het kaboutervoetbal bereiken dat kinderen van 5 jaar, kennismaken met het voetbal. Het doel is dan ook om de jongens en meisjes zoveel mogelijk te laten voetballen.

Hoe ziet het kaboutervoetbal eruit
De wedstrijden worden gespeeld op een voetbalveld met lengte tussen 30 meter en breedte 20 meter. Er wordt gespeeld met 4 tegen 4 veldspelers (geen keepers). Er is geen maximum aan wisselspelers en er mag onbeperkt doorgewsseld worden. Jongens en meisjes die 5 jaar zijn, kunnen lid worden van SV Panningen om deel te nemen aan het kaboutervoetbal. Dus hebben jongens en meisjes interesse, dan kunnen ze contact opnemen met Mark Daniels (06-42152454).

Wil jij lid worden van SV Panningen? Vul dan ons aanmeldingsformulier in, print het uit en stuur het volledig ingevulde formulier per mail naar: secretaris@svpanningen.nl of jeugd@svpanningen.nl

Mochten er nog vragen zijn over het lidmaatschap of het formulier of wil je een keertje meetrainen kun je contact opnemen met Mark Daniels (06-42152454 of secretaris@svpanningen.nl)

Wij hopen je binnenkort te mogen begroeten als lid van SV Panningen. Bedankt!

Contributie 2020-2021

Soort lid Prijs