Dotje toernooi 2023

Dotje Toernooi 2023

Het Dotje Toernooi is opnieuw in een recordtijd volgeboekt. Met maar liefst 48 herenteams en 12 damesteams is het deelnemersveld compleet.

Zowel poule-indeling als wedstrijdschema zijn inmiddels bekend! Klik hiervoor op onderstaande link:
https://www.tournify.nl/live/dotjetoernooi2023/
Voor nog meer gebruiksgemak: Download de Tournify app en zoek naar ‘Dotje Toernooi’.

Was je te laat met opgeven? Laat je dan toevoegen aan de reservelijst.
Het is altijd mogelijk dat er in de komende periode nog teams afvallen. In dat geval zullen we op basis van volgorde op reservelijst nieuwe teams toelaten. Stuur een mailtje naar dotjetoernooi@svpanningen.nl om op de reservelijst toegevoegd te worden.

Hemelvaartsdag = Dotje Toernooi

Op Hemelvaartsdag, donderdag 18 mei, zal Sportpark Panningen-Noord dus het decor zijn voor dit prachtige mini-voetbaltoernooi met een rijke historie. Vanaf ca. 10.30u tot 18.00u worden er vele spannende wedstrijden gevoetbald, eerst in de poules, daarna in de knock-out fase.

Niet weg te denken bij het Dotje Toernooi is natuurlijk ook de legendarische derde helft. Nu ook dus weer vanaf 16.00u groot feest in de feesttent aan de kantine, met heel veel gezelligheid. Tijdens het matinee in de middag zal DJ Michiel achter de draaitafels plaatsnemen en in de avond is het de beurt DJ Deepcrash (let op: 18+).


Dotje Toernooi 2022

Nog een kleine flashback na vorig jaar waar we na twee jaar afwezigheid eindelijk weer een Dotje Toernooi mochten beleven. En het was fantastisch! Overdag veel plezier, spanning en sportiviteit tijdens de wedstrijden en in de avond een weergaloos feest met alleen maar gezellige mensen.

Hierbij de uitslag van het toernooi:

Prestatief
1. FC K.O.B.
2. Bocht 21
3. Vergane Glorie (by Potato Delicious)

Recreatief
1. Interesseert mich ginne geit!
2. 9-30 Maximaal wit
3. Ballentent

Dames
1. Eindeloos pieken
2. Team Neppie Kraft
3. Eindse Girls