Uit de oude doos

Tante Bet, zaterdag 2 juni 1984.

Panningen A1 in 1996. Staand v.l.n.r. Erik v.d. Beucken, René Groetelaers, John Kalders, Jeroen Janssen, Frank Hendriks, Jacco Peeters, Sjors Huijs, Bram Titulair, Frits Janssen, Hay Janssen. Gehurkt v.l.n.r. Michel Peeters, Dave Litjens, Jeroen Kranen, Dennis Janssen, Bart Janssen, Dennis Cleven.

Lei Janssen, de wijd en zijd bekende groenteboer van de Vosberg, was een gewaardeerd bestuurslid van SC Knuurke. In die hoedanigheid was hij uiteraard aanwezig  op de sinterklaasavonden van de supportersclub. Zo ook op vrijdag 25 november 1983. Dat het weer een gezellige topavond was, moge blijken uit bovenstaande foto. (Overigens een foto met een hoog ‘Reijnen-gehalte’.)

We gaan richting Sinterklaas. Dus mag een foto uit de groenwitte sinterklaastijd niet ontbreken. Het is vrijdag 27 november 1981 en Sint en Piet zijn uiteraard present op de jaarlijkse sinterklaasavond, zoals altijd georganiseerd door Knuurke. Terreinbaas en manusje van alles Jan Lormans is zichtbaar verheugd en vol verwachting.

Op 6 augustus 1981 oefende Panningen thuis tegen Groningen. Voor een ‘volle bak’ won de club uit de Eredivisie met 0-6. Destijds geen schande. Op de foto zien we namens Groningen o.a. Peter Houtman en namens de groenwitten John Heesen en Jochen Vieten.

Een foto van Panningen C1, gemaakt op het streektoernooi van SV Grashoek in juli 1979.  Staand v.l.n.r. Leo Janssen, Hans Janssen, Mark Thijssen, Loek Bouten, Johan Cuppen, John Lemmen, Frans Wulms. Gehurkt v.l.n.r. Peter Janssen, Edwin de Hond, Twan Karremans, Wim Vanmaris, Hachim Idrissi, Peter Verhaegh, André Rijs. (Frans Wulms, bedankt voor de info!)

Feyenoord mag gerust de revelatie van de laatste jaren in het Nederlandse voetbal genoemd worden. De Rotterdammers timmerden ook in 1979 al behoorlijk aan de weg. Op 19 juli van dat jaar speelde de trots van Rotjeknor een oefenwedstrijd in ‘De Dél’. Voor 3000 kijkers verloren de groenwitten met 0-5, geen schande. Op de foto zien we v.l.n.r. Henk Verdonkschot, Wim Jansen en Ivan Nielsen.

Op maandagavond 29 oktober 1990 speelde Panningen een oefenwedstrijd in en tegen Geldrop. Het was kil en nat. De gastheren wonnen de pot met 3-0. Geldrop zou dat seizoen kampioen worden in de Hoofdklasse C en Panningen deed hetzelfde in 1F. In de Geldropse dugout zien we v.l.n.r. Hachim Idrissi, Gerard Smolenaers, Joost Slots, Neerke Munnecom en Jan Jacobs.

11 Mei 1975. Panningen speelde vriendschappelijk in en tegen Blerick. John Gubbels en Harrie Jeurninck poseren voor de camera. De uitslag van het duel is niet bekend, zal wel een groenwitte zege zijn geweest.

Luidruchtig langs de lijn bij Almania – Panningen op zondag 21 september 1975. De groenwitten wonnen met 2-4. Of dat kwam door o.a. Alwie Reijnen, Cor Bongers, Sjaen Korsten, Joop Nadorp, Gradje de Bruijn, Harrie Janssen, Jan Knapen, Lei Janssen, enz.?

——————