Knureluurs

ER KOMT BIJ ONS GEEN DRUPPEL DRANK OP TAFEL. WE SCHENKEN HEEL VOORZICHTIG.

• Het is vandaag o.a. Burendag. Laat die verre vriend het niet horen!
  • Vroeger was de Limburger-bijlage over het amateurvoetbal nog informatief. Nu lijkt het wel literatuur.
  • Koeman wist waaraan hij begon.
  • Louis doet het overal.
  • Jarig op 25 september: Jean-Philippe Gbamin (26 jaar), Wesley Verhoek (35 jaar), Tijjani Babangida (48 jaar), Karl-Heinz Rummenige (66 jaar).

Knuurke

Panningen 2 in Patershof, nu 55 jaar geleden. Lees meer…..

In Roggel loopt een vader met zijn zoon langs de bessenstruiken in de tuin. “Pap, wat groeit er aan die struiken?” “Dat zijn blauwe bessen.” “Maar ze zijn rood.” “Dat komt omdat ze nog groen zijn.”

(Update: iedere woensdag)

Hallo lodgenoten. Daar ben ik maar weer eens. Nu de kompetiesie voor groenwit weer has gaat beginne vong ik het tog wel de hoogsten teit worde om de aanenuitknoep van de kompjoeter op pouwer te zette. Gei kunt dan weer efkes ontspanne en beigekald worde. Er is ijgelik veel te veel om over te berigte. Vandaar dat ik maar ene greep doe uit wat me te binne sgiet. Wat de polietiek betreft. Ik weet niet meer in wat voor lank we leve. Het heefdt veel weg van een of angere bananerepubliek. Wij kiezers worde gaar niet meer serieus genome. Kaag en Beilevelt, dames net wie ik, gooiden de kluppel in het hanehok. En een angere dame, Van der Plas van de Brand Bier Briegade, is niet meer van de buis weg te hauwe. Wat mei betrefdt get te veel van het goeie. Kreige we dit klenderjaar ijgelik nag wel een regering? Wie het beter op de reels heeft, is Lowie. Hij kreeg de oranjemoter weer aan de praat en we gaan os gewoon plaatse voor het weekaa in het vermaledijde Katar. Frank de Boer zal het wel met lede doppe aanzien. Man, wat een fossiel is dat. Barcelona wort niks meer en die klup met het supertrio in de voorhoede maakt de verwagtinge ook niet waar. Wat een zakkevullers! In de Knuurier kundt ge ook dit jaar weer telkes een stukske van me leze. Een lieteratuurpreis zal er niet in zitte, ik doe het egter met plezier. En korona? Ik hep de mondkapkes nog maar eens uitgewasse. Hoije.

LELLEDEL

ALLE info over ALLE voetbalclubs van Nederland. Klik op de groene bal.

Wat hebben de weergoden in petto voor Kepèl? Klik op ONS WEER en u bent op de hoogte!

KLIK OP BOVENSTAANDE AFBEELDING

HOOFDSPONSOR SC KNUURKE