Knureluurs

WIE GEEN TRAAN KAN LATEN, VERDRINKT VAN BINNEN.

• Het is vandaag o.a. de Dag van de Zeevaarder. Ahoy!
  • Zeer benieuwd of De Boer straks tegen Tsjechië weer kiest voor Weghorst in de basis. Zou niet verstandig zijn. (Aldus één van de miljoenen bondscoaches…..)
  • Duitse media: Zo slecht en toch verder.
  • ‘Uitdoelpuntenregel’ wordt begraven. Benieuwd hoe het uitpakt.
  • Jarig op 25 juni: Rodrigo Betancur (24 jaar), Marc Janko (38 jaar), Frank Demouge (39 jaar), Daniel Jensen (42 jaar), Jamie Redknapp (48 jaar).

Knuurke

Een niet nader te noemen handboogschutter van ‘De Indianen’ uit Koningslust komt thuis en zegt tegen zijn vrouw: “Ik heb je gemist!”

(Update: Iedere woensdag)

Acht jaar geleden speelde Panningen tegen een niet alledaagse tegenstander. Klik….

Voordat de huisketse kepot uit de dakgoot valle, tog maar efkes aan mein verpligtinge voldoen en een stukske schreive voor die van Knuurke. Ik weet wie die zijn. Het ek is inmiddels begos en die van Oranje zein niet slegt begos. Hopelik gaat het zo door. In de agterhoede late ze nog wel de nodige gater valle. Als ze strakkes tege sterkere opponente aan moete treje, moete ze dat dus niet meer doen. Of de bonskootsj daarvoor kan zorge? Eerlik gezach hep ik daar mein twijfels over. Ik ving dat er trouwes veel over en van dat ek op de buis kompt. Wat mei betreft get te veel van het goeie. Ik bekeik dan ook eg niet alles en al zeker niet de oranjezomer van Kwal, Gijp en Snor. Het enige voordeel is dat je vanzelluf slaap krijgt van dat gekanker. Toen ik heel vroeger ging stemme deet ik dat altijt op de Kvp. Dat hoorde zo. Die partei bestaat niet meer. Is opgegaan in het Cda. Nauw, wat daar allemaal aan de hank is met Pieter, Hugo en Wopke, daar wort je eg niet vrolik van. Er worde heel vieze spelletjes gespeelt. Ik houw daar niet van. Gelukkich dat die Deen niet overlede is. Wies de vollegende keer en houd uch haaks.

LELLEDEL

ALLE info over ALLE voetbalclubs van Nederland. Klik op de groene bal.

Wat hebben de weergoden in petto voor Kepèl? Klik op ONS WEER en u bent op de hoogte!

KLIK OP BOVENSTAANDE AFBEELDING

HOOFDSPONSOR SC KNUURKE