Knureluurs

VOOR ELKE OPLOSSING IS WEL EEN PROBLEEM

  • Het is vandaag de Landelijke Dag Tegen Pesten. Wat gij niet wilt dat u geschiedt, doe dat ook een ander niet!
  • Bayern: Hansi Flick(er) op!
  • Ronald en Frenkie zijn goed bezig bij Barça. En Memphis trouwens ook bij Lyon.
  • Wat een bekerfinale! Gelukkig bleef een verlenging ons bespaard.
  • Jarig op 19 april: Micky v.d. Ven (20 jaar), Marko Arnautović (32 jaar), Gerald Sibon (47 jaar), Rivaldo (49 jaar), Trevor Francis (67 jaar).

Knuurke

Concordia in de dertiger jaren van de vorige eeuw. Klik….

Telefoongesprek, afgeluisterd in Maasbree. Zij: “Schat, ik ben nu 2 weken hier in de vermageringskliniek en ik ben al de helft van mijn gewicht kwijt.” Hij: “Prachtig. Blijf nog 2 weken.”

(Update: Iedere woensdag).

Het is alweer enigen tijt gelede dat ge van mein mijmeringe hept kanne geniete. Ik hoop althans dat geniete het juiste woort is. Ronk om os heen is er wijnich om vrolik van te worde, dus moet ge het maar met mei doen. De politiek is al jare ongeloofwaardich, mer wat we de laatsten teid in Nederlant mee make, kan tog eg niet meer. Al is de leuge nag zo snel, de waarheit agterhaalt hem wel. Niet dus! En dat gelt niet alleen voor Rutte, ze kanne er allemaal get van. Nu sgijne ze Herman Tjeenk Willekes van stal gehaalt te hebbe om er get van te make in de politieke slangekuil. Ik hep er in ieder geval geen grijntje vertrauwe in. En dan het paasweer. Een buurvrauw die neve mij woondt heeft de kunskersboom vanne zolder gehaalt en daar de eier voor de klijnkinger in geflikkert. Viel wel in de smaak. Korona haalt het beste in de mens naar boove. Wies de vollegende keer.

LELLEDEL

ALLE info over ALLE voetbalclubs van Nederland. Klik op de groene bal.

Wat hebben de weergoden in petto voor Kepèl? Klik op ONS WEER en u bent op de hoogte!

HOOFDSPONSOR SC KNUURKE

Klik op de afbeelding.