Heren,

Na een goede voorbereiding gaan we weer op weg naar vele overwinningen in de eerste seizoenshelft. Afgelopen zaterdag hebben we meteen al de eerste overwinning geboekt. Laat de eerste klap maar meteen een daalder waard zijn!

We hebben voor aanvang van dit seizoen weer enkele nieuwe leden mogen verwelkomen. Sommigen willen al meteen definitief toetreden tot de veteranen, sommigen willen het eens een paar keer proberen en sommigen geven aan om een paar keer per jaar, als wij het hard nodig hebben, mee te willen doen. We zijn heel erg blij met onze nieuwe aanwinsten en ze zijn meer dan welkom bij onze club.

Bedankt voor de aanmeldingen, Ronald kan nu wat makkelijker putten uit het ledenbestand in de periodes dat we relatief weinig spelers ter beschikking hebben.

De nieuwe leden, die nog geen lid zijn van SV Panningen kunnen zich aanmelden bij deze vereniging. Hier kun je het aanmeldformulier vinden: https://www.svpanningen.nl/club-info/lid-worden Het (steunend) lidmaatschap is van belang om verzekerd te zijn als je mee voetbalt.

- Hen, Achmed, Jan en Wim zijn afgetreden als bestuurslid. Op onze bestuursvergadering van 31 augustus jl. hebben we de 4 heren bedankt voor hun jarenlange bestuurlijke inzet voor de veteranenafdeling. Ze hebben allemaal een lekkere alcoholische versnapering gekregen.

Drie vrijgekomen plekken in het bestuur in het bestuur zijn inmiddels al ingenomen door Roy Wolter, René Lormans en Mike Verhaegh. Er is dus nog 1 plek vrij voor een nieuw en enthousiast bestuurslid. Als je interesse hebt mag  je je aanmelden bij Ronnie Peters of gewoon eens wat informatie inwinnen. Het is een enorm voorrecht om bestuurslid te mogen zijn van zo'n mooie club mensen!

- Roy en Bram Reijnen zullen samen met café Pierke ons binnenkort voorzien van 1 nieuw tenue. Hoe fijn dat we weer op onze sponsoren kunnen rekenen!

Het andere tenue is pas enkele jaren oud en nog niet aan vervanging toe.

- Van het hoofdbestuur van SV Panningen hebben wij het protocol van Corona ontvangen. https://www.svpanningen.nl/club-info/algemeen

Wij staan hier als bestuur van de veteranen ook volledig achter en verwachten dat iedereen hier rekening mee houdt. Gewoon je gezond verstand gebruiken en hierbij in acht nemen dat je dit doet voor de gezondheid van jezelf en van een ander. Mocht je klachten hebben blijf dan sowieso thuis.

Mocht je bij het rijden naar een uitwedstrijd, als chauffeur zijnde, je medepassagiers willen verzoeken om een mondkapje te dragen, geef dit dan a.u.b. ruim van tevoren aan.

Iedereen is zelf verantwoordelijk voor het meenemen van een mondkapje.

Het lijkt ons sowieso raadzaam om in het geval je naar een uitwedstrijd moet een mondkapje mee te nemen.  Wellicht stelt de bestuurder het op prijs dat er mondkapjes gedragen worden en dan ben je in ieder geval voorzien.

- Zaterdag 29 augustus heeft een viertal leden van ons de vrijwilligers geholpen met het verven van de paaltjes op Panningen Noord. Fijn dat we elkaar zo kunnen helpen. En heel positief dat we ons als veteranen weer van de goeie kant laten zien!

We gaan er samen een heel mooi seizoen van maken!

Met sportieve groet,