Beste veteraan,

Hopelijk verkeren jij en je dierbaren nog in een goede gezondheid. Helaas zijn we nog in de greep van het virus en lijkt het einde vooralsnog niet in zicht. Voor de veteranen betekent dit dat we onze voetbalschoenen in kunnen vetten en op kunnen bergen.
Na de winterstop zijn we ongeslagen en hopelijk winnen we ook als team tegen Corona. Voor ons houdt dat in dat we geen wedstrijden meer spelen en het seizoen weer start in september. De feestavond kan helaas ook niet doorgaan. Het eventueel overgemaakte geld ontvang je zo snel mogelijk terug.

Jullie hebben in grote getalen de enquête beantwoord. Waarvoor dank.

Wij als bestuur kunnen hier al enige conclusies uit trekken en zullen hier met oog op het volgend seizoen alvast naar handelen. Omdat ook wij als bestuur momenteel niet (fysiek) kunnen vergaderen én evalueren zal terugkoppeling naar de leden later in het jaar plaatsvinden.

Blijf gezond en in goede conditie!

Met sportieve groet,