beertje
St Panningen/Egchel JO11-1 heeft uit tegen FC ODA zijn 1ste overwinning behaald in de 1ste klasse. 

Gingen de eerste 2 duels, ondanks geweldige inzet en strijd, nog kansloos verloren maar in dit duel waren de groen-witten (met Oranje randje he Anja!!)) duidelijk de betere ploeg. In het begin was het allemaal nog rommelig en werd er te gehaast met het balbezit om gesprongen maar naarmate de wedstrijd vorderde werd dit steeds beter. Het was uitgerekend Floris Ottenheijm, die voor het eerst meedeed, die de openingstreffer beheerst binnenschoot na een prima actie van Rens Verheijen. Deze score werd verdubbeld door Milan Chatrou die na een knappe passeerbeweging en met behulp van de keeper de 0-2 liet aantekenen. 
Met iets meer scherpte en beter kijken hadden de mannen veel verder kunnen en moeten uitlopen maar vaak werd er voor de moeilijkste oplossing gekozen of werd de bal niet goed afgespeeld. Gelukkig kreeg Jovi Janssen de bal precies op maat van uitblinker Tren Joosten zodat das Phantom de 0-3 kon binnenschieten. 
Geschrokken van de voorsprong lieten de mannen van St. Panningen/Egchel de touwtjes een beetje vieren en dit kan niet in deze klasse en ook niet tegen deze tegenstander niet. 1-3! 
Zou het dan toch nog mis gaan? Nee dacht aanvoerder Tren Joosten en schoot snoeihard, na een prima pas van Joes Thijssen de 1-4 binnen en zorgde ervoor dat de eerste overwinning werd binnengehaald. Top en verdiend mannen!

Doelpunten:

  • Floris Ottenheijm
  • Milan Chatrou
  • Jovi Janssen
  • Tren Joosten