beertje
St. Panningen/Egchel JO1-1 is de voorjaarscompetitie uitstekend gestart met een klinkende 7-1 overwinning tegen Belfeldia. De mannen stonden te trappelen,  na een periode waarin het weer steeds roet in het eten gooide, om weer eens de "wei in te stappen". Misschien wilden de groenwitten wel iets te graag want in het begin liep het niet en liepen de talentjes elkaar maar ook zichzelf in de weg. Slordig en veel te gehaast spel wat resulteerde in een 0-1 voor Belfeldia.

Gelukkig rechtten de groenwitten hun ruggen weer en werd er steeds beter overgespeeld en werden er zo prima kansen gecreëerd. Ook hier werd in het begin te sloridg mee omgegaan. Toch kwam de 1-1, met een beetje geluk, via Milan Chatrou die na een vrije trap de bal achter de keeper van Belfeldia gedeponeerd kreeg. St. Panningen/Egchel JO1-1 ging steeds meer gas geven en de tegenstander ook steeds meer onder druk zetten. Tren Joosten gaf zelf het startsein met een prima doelpunt na een prima uittrap van keeper Fano Raaymakers. 2-1! Ook de 3-1 kwam van de voet van Tren die na prima werk en positiekiezen van Jovi Janssen en Milan de bal snoeihard tegen de netten aanschoot. De 4-1 kwam wederom van Tren die na uitstekend voorbereidend werk van de sterk spelende Rens Verheyen de bal moeiteloos binnenknalde.

In de 2de helft zag het spelbeeld er hetzelfde uit en ronde Milan Chatrou een mooie solo prima af om de 5-1 binnen te schieten. De 6-1 en de 7-1 kwamen weer op conto van Tren Joosten waarbij alle credits van de 7-1 voor Rens Verheyen waren die zichzelf mooi vrijspeelde en de bal goed en beheerst opzij tikte zodat Tren de bal voor het intikken had.

Een mooie en verdiende overwinning voor ons mannen van St. Panningen/Egchel JO1-1. Deze lijn voortzetten en proberen meer rust in het spel te krijgen en dan gaan we deze competitie nog mooie dingen beleven.

doelpuntenmakers St. Panningen/Egchel JO1-1- Belfeldia:  7-1