St.Panningen/Egchel JO11-1 kwam tegen mede-middenmoter GKC JO11-1 net iets tekort om de tegenstander op de ranglijst te passeren. De wil was er wel maar de tegenstander had in elke linie net iets meer kracht en voetbal.

St.Panningen/Egchel JO11-1 kwam nog wel op voorsprong door een prima goal van man of the match Joes Thijssen maar werd daarna toch naar achteren gedrongen. Lang bleven de groenwitten overeind maar moest daarna toch capituleren. GKC JO11-1 was de bovenliggende partij ondanks de prima inzet van de mannen uit Panningen en Egchel. De groenwitten bleven het proberen en had ook enkele kansen. Een van deze kansen werd na een prima aanval wederom door Joes prima afgerond. Joes maakte bijna een hattrick maar zijn spectaculaire poging van een omhaal werd helaas niet beloond.

Al met al en ondanks de goede inzet een verdiende 2-5 overwinning voor GKC.