beertje

Trein van Panningen / Egchel JO.11-1 komt pas laat op stoomSt.Panningen/Egchel JO11-1 heeft tegen laagvlieger SHH verdiend met 4-0 gewonnen. In het begin van de wedstrijd was de concentratie en de echte focus niet optimaal waardoor de eindpass en de afronding nog te wensen overliet. 
Het spel was bij vlagen dan ook slordig. Hierdoor lukte het SHH met kunst en vliegwerk en met de hulp van de paal om de rust met 0-0 te bereiken. 

In de 2de helft ging St.Panningen/Egchel JO11-1 steeds beter spelen en kwam het via "Man of the match"Daan Schmidt op een verdiende 1-0 voorsprong. Het vertrouwen steeg hierdoor bij St.Panningen/Egchel JO11-1 en toen Daan Schmidt zijn 2de en de 2-0 binnenschoot was de wedstrijd in the pocket. Joes Thijssen maakte voor de zekerheid aan alle illusies van SHH een eind door de 3-0 binnen te schieten. Niet veel later kreeg St.Panningen/Egchel JO11-1  terecht een penalty toegewezen door de goed leidende scheidsrechter Glenn Bremmers. 
Na in de vorige wedstrijden al heel veel goede en mooie reddingen gemaakt te hebben mocht keeper Fano Raaymakers vanaf de stip aanleggen. Zijn inzet werd bijna gekeerd door zijn collega van SHH maar uiteindelijk was daar de verdiende 4-0 einduitslag.