Panningen/Egchel JO11-1 had op deze prachtige voetbalmorgen een oefenduel tegen de leeftijdsgenoten uit Venray.

De groenwitten hadden er zin in en lieten zien hoe goed ze eigenlijk kunnen voetballen. De mannen probeerden van achteruit op te bouwen en lieten bij vlagen goed positiespel zien die uitmonden in mooie combinaties en aanvallen. Joes Thijssen speelde zich na een goede onderschepping mooi vrij en schoot de bal vanaf 20 meter als een granaatinslag achter de keeper van Venray. Al snel werd het 2-0 door Daan Schmidt die een goede voorzet van Milan Chatrou prima afrondde. Later waren de rollen omgedraaid en rondde Milan de voorzet van Daan Schmidt koelbloedig af. 3-0! Venray werd overklast en na een super dieptepass van Joes werd Milan Chatrou gelanceerd die dit vakkundig afrondde om de 4-0 binnen te schieten.
Het veldspel was gewoon een genot om te zien maar de groenwitten werden soms te slordig en te gemakzuchtig waardoor Venray JO11-2 een tegentreffer kon binnenschieten.

Gelukkig pakte de St. Panningen/Egchel JO11-1 de draad weer op en kon Joes na een prima tikje van Jovi Janssen de 5-1 binnenschieten. Alsof het niet genoeg was stond Daan na een prima corner van Milan scherp op te letten en kon daardoor de 6-1 tegen de touwen schieten. Een beetje concentratieverlies en de 6-2 stond op het bord. De 7-2 kwam van de voet van Daan en de 8-2 kwam van de voet van Joes Thijssen die een corner van Milan koelbloedig en beheerst binnenschoot. Het slotakkoord was van Milan Chatrou die een fantastische dieptepass van Joes beheerst tegen de touwen aan liet rollen. Een prima pot voetbal en een goede oefenpartij om met een goed gevoel de competitie volgende week te hervatten.

Man of the match was voor deze wedstrijd Floris Ottenheym. Floris speelde een sterke pot voetbal en liet in de duels zien dat hij een BAAS kan zijn. Ook in de opbouw liet hij vaak genoeg zien dat hij de vrije man kan inspelen en dat hij rustig aan de bal is. Wanneer het moest vloog hij vandaag de duels in en kwam daarbij vaak als winnaar uit het duel. Top gedaan Floris.