St. Egchel/ Panningen JO13-1 heeft vrij eenvoudig de volgende bekerronde bereikt. Het een op vooraf en op papier bekerkraker leek al vrij snel op een eenrichtingsverkeer naar het doel van de blauwhemden uit Helden. Het was Amin die al in de eerste minuten de bal veroverde en de bal al vrij snel achter de keeper van Helden torpedeerde. De oranjehemden waren op het veld oppermachtig en speelden bij vlagen mooi voetbal. Op rechts was Sam vaak niet te stuiten en na een van zijn vele rushes schoot ook hij onberispelijk raak. 2-0!

Milan was op links ook gevaarlijk en na een prima actie was het wederom Amin die de rebound keurig afrondde. Helden wist er bijna niet uit te komen en wanneer de verdedigende middenvelders en de verdedigers ook nog gaan scoren is het hek van de dam. Eerst was het Chrit die vanaf 16 meter de bal met een granaatinslag achter de verbaasde keeper van Helden schoot. Dit kan ik ook dacht Igor. Hij dribbelde van achteruit het middelveld over en bedacht zich geen seconde. Boem en de 5-0 stond op het scorebord. Na een actie en doelpoging van Milan rolde de bal richting de doellijn. Om aan alle zekerheid een einde te maken knalde Joes de bal hard tegen de touwen en de 6-0 binnen. De 7-0 kwam van de voet van Milan zodat de 7-0 ruststand was bereikt. In de 2de helft werd het allemaal slordiger en werd de organisatie steeds minder bij St. Egchel/ Panningen JO13-1. De oranjehemden liepen steeds meer door elkaar heen en de spelers van Helden werden gewoon vrijgelaten. St. Egchel/ Panningen JO13-1 riep de 7-1 dan ook over zichzelf af. Onnodig maar als iedereen door elkaar gaat rennen en niet meer de eigen taak en op de eigenpositie blijft voetballen dan komen er gaten. Uit een van de aanvallen kreeg Helden dan ook een terechte penalty die goed werd binnengeschoten en achter Abdullah "ter Stegen 2.0" tegen de touwen belandde. Gelukkig wist Sam met een prima actie op rechts nogmaals te scoren. En wat een beauty was dat. Hij passeerde de tegenstander op snelheid en met een fraaie lob over de keeper belandde de bal in de kruising en in het doel.

Amin maakte met zijn hattrick een einde aan het duel en zijn 3de doelpunt was meteen de 9-1 eindstand. Met de volle buit uit 3 bekerwedstrijden weet St. Egchel/ Panningen JO13-1 zich dan ook te plaatsen voor de volgende bekerronde. Super mannen uit Egchel en Panningen.

Doelpuntenmakers:

• Amin Olomani 3x