Panningen/Egchel JO15-1 wint zeer verdiend van Laar JO15-2
Goals: 1x Dion Vogelsangs & 1x Jesper van Ophoven

Panningen/Egchel herpakte de competitie weer na maandje rust en wou dat natuurlijk doen met een vette overwinning. Panningen/Egchel begon dan ook zeer sterk aan de wedstrijd en liet Laar niet aan het voetballen komen. Sterker nog het was Laar dat steeds achter ons kon aan hobbelen. Het goede spel werd dan ook beloond met de 1-0 een prima aanval, waarbij er eenvoudig werd rond getikt rond de 16 en het was Jesper die de trekker overhaalde. De 2-0 kwam niet veel later op het scorebord. Een overtreding van een Laar speler op Mike in 16, Pentaly! Dit was natuurlijk een koud kunstje voor onze penaltynemer Dion, die onberispelijk hard binnen schoot. Daarna kwamen er nog veel kansen, maar Panningen/Egchel beloonde zichzelf niet en ging met 2-0 de rust in.

Laar kwam de 2de helft sterk uit de kleedkamer en Panningen/Egchel had het moeilijk, zelf waren we zeer onrustig en dit zag je terug in het spel. Hierbij een werd er door Tom en Jur, na miscommunicatie, een fout gemaakt, wat een vrije trap in de 16 opleverde. Deze vrijetrap werd goed benut door Laar en de stand werd 2-1. Panningen zou nu meer strijd moeten gaan leveren en na 3 goede wissels, kwam deze er ook. Hierbij kregen Dion en Ayman nog grote kansen om de voorsprong uit te breiden, maar de goal bleef uit.

Eindstand 1-2 in het voordeel van Panningen/Egchel en al met al toch wel verdiend. Nu deze lijn van goede spel doortrekken, naar de rest van de wedstrijden!

ScreenHunter 2959 Mar. 24 08.58