beertje


Panningen-Egchel JO15-1 verliest eerste competitiewedstrijd na de winterstop.
Panningen JO15-1 - SVC'2000 JO15-1 2-5
Goals: 1x Job Engels & 1x Justin Cieslak

Panningen trad zaterdagmiddag aan tegen de kampioen van de najaarscompetitie. We wisten dat het een lastig karwei zou gaan worden, maar hadden een plan en ging voor een stunt! Met een 5-3-2 opstelling werd er gestart. Panningen hield goed de ruimtes klein waar SVC het zeer lastig mee had, toch kwam SVC op voorsprong door een niet goed weggewerkte bal in de kruising te rammen. Panningen bleef ondanks de tegenslag bij hun strijdplan wat resulteerde in een geweldige comeback, de gelijkmaker kwam op naam van Justin die de diepte pass van Job verzilverde en vervolgens kwam de 2-1 op naam van Job die subliem afronden, na een heerlijke solo van Ayoub.  Panningen stond op voorsprong en de organisatie stond zeer goed, een stunt was in de maak. Helaas werd dit niet vast gehouden en kwam SVC in 5 minuten voor rust op 2-3 voorsprong.

De tweede helft werd ingegaan met het idee, alles is mogelijk en zeker als Pannningen bleef spelen zoals in de eerste helft. Helaas kwam SVC snel op 2-4, door een verkeerde dekking vanuit onze verdediging. Vervolgens werd er niet veel weg gegeven en kwam Panningen er nog voetballend leuk uit, maar dit werd niet beloond met een verdiende aansluitingstreffer. SVC daarintegen kwam wel nog 1x tot scoren en zo eindigde de wedstrijd met een eindstand van 2-5 in het voordeel van de jongens uit Roermond.

Toch wat Panningen vandaag heeft laten zien, was zeker niet verkeerd en hierop kan zeker worden doorborduurt. Want vandaag speelde we toch echt als EEN team!


ScreenHunter 1124 Mar. 11 09.58