Panningen wint eindelijk weer en meer dan verdiend!

ODA JO15-1 - Panningen/Egchel JO15-1 3-4

Goals: 2x Job Engels

1x Justin Cieslak

1x Dion Vogelsangs

Het seizoen hikt tegen het einde aan en Panningen heeft nog 3 wedstrijden voor de boeg, ODA, EVV en DESM. In deze wedstrijden zal Panningen nog de nodige punten moeten binnenhalen, om het seizoen nog enigszins te redden. Vandaag tegen ODA waren dan ook alleen 3 punten voldoende en hier ging Panningen dan ook vol voor!

De wedstrijd begon fantastisch. Een lange bal van Jordi, kwam bij Job terecht, die zijn directe tegenstander voorbij ging en snel voor de 0-1 tekende. Panningen had voetballend en qua wilskracht duidelijk de overhand en dit leidde tot een teamactie aan de gehele linkerkant. Kjell kreeg als linksback de bal bij Ayman, de linkermiddenvelder en deze stuurde Job weg. Job kwam opnieuw zijn tegenstander voorbij en zetten door de benen van de keeper de 0-2 op het scorebord. ODA begon iets feller te voetballen en nam het overwicht op het middenveld over. Panningen hield lang stand, maar tegen het einde van de eerste helft zou ODA de aansluitingstreffer maken. Wel een treffer waarbij Jori eerst 2 goede reflexen had, maar de 2de rebound was hem te machtig.

Rust, 1-2 tussenstand. Justin kwam de tweede helft in voor de moegestreden Ayman. Justin kreeg 1 taak mee, scoren en dat lukte binnen 1 minuut, het eerste balcontact was gelijk raak. Een snoeihard schot, 1-3. ODA bleef druk zetten, waarmee Panningen het moeilijk had en kwam terug tot 2-3. De wilskracht uit de eerste helft moest weer worden opgepakt en dat gebeurde, met diverse aanvallen kwam er een vrije trap in het voordeel van Panningen. Jordi nam deze vrije trap, die vervolgens in de kluts belanden en het was Dion die heel alert de 2-4 aantekende. Toch werd de wedstrijd nog spannend en kwam ODA tot 3-4, maar Panningen gaf deze voorsprong niet meer weg! De 3 punten gaan naar Panningen, dat dik verdiend gewonnen heeft met veel wilskracht en een goede mentaliteit.

ScreenHunter 1573 May. 20 08.38
Door een fout van ODA, is per ongeluk, een 3-3 eindstand doorgegeven, maar dit zal nog worden gecorrigeerd. & Volgende week komt de kampioen EVV op bezoek en zullen wij het hun zeer lastig gaan maken.