beertje


ST Panningen Egchel JO19-1 wint dik verdiend met 4-1 van EVV JO19-1.

De wedstrijd begon voortvarend. Binnen één minuut stond goalgetter Dion Cuijpers al aan het einde van een prachtaanval over rechts en kopte een voorzet van de opgekomen backie Thomas Janssen binnen. We gingen sterk verder en kregen nog enkele mogelijkheden om te scoren. Echter waren er ook tegenslagen in de eerste helft. Thomas Janssen moest opnieuw het veld verlaten met rugklachten, hij werd vervangen door het beest Luuk Teeuwen, die als linksback uiteindelijk bijna 180 minuten zou spelen en met succes! Stef Omsels schoof naar de rechtsback positie. Ook Dion Cuijpers kwam ongelukkig op zijn arm terecht en liep hiermee schade op. Hij probeerde het nog even en precies op het moment dat Jeremy Mestrom hem rond de 25e minuut ging vervangen, schoot Dion nog even de 2-0 binnen. ST Panningen Egchel JO19-1 probeerde voetballend met veel beweging op te bouwen, maar juist omdat EVV achterin op één lijn en hoog opstond, hadden gerichte lange ballen soms meer kunnen brengen. Toch werd de score vergroot. Na een prima aanval kwam en andere opgekomen backie Stef Omsels vrij op rechts, zijn voorzet was op maat bij de tweede paal en Rowan van Dungen was precies op tijd om de bal binnen te tikken. Nog voor rust werd het 3-1 nadat we niet meedogenloos genoeg waren en de sterke middenvelder van EVV zijn doelpuntje kon meepikken. Ruststand 3-1. 

Afgesproken om iets meer met de ruimte achter de verdediging te gaan doen. Echter stond EVV niet meer zo hoog op. Toch werd de ruimte goed gezocht, vooral centrale verdediger Tijs Beerkens stuurde Rowan van Dungen veelvuldig in de diepte, met zijn snelheid en voorzet is het altijd gevaarlijk voor het doel van de tegenpartij. In de tweede helft werd het ook nog 4-1 door Ramon Sijben, maar ik ben even kwijt hoe die goal is gevallen. Er werd hard gewerkt om gelegenheidskeeper Rens Janssen een rustige middag te bezorgen. Rens hield zijn doel enkele malen knap schoon en kon met zijn voetballend vermogen een steentje bijdragen. 


Belangrijke punten om wat aansluiting te vinden. Nog 9 punten waar we alles voor zullen gaan geven om deze binnen te halen en te eindigen in het linkerrijtje. 

Komende zaterdag is ST Panningen Egchel JO19-1 VRIJ. 

ScreenHunter 1561 May. 20 08.31