beertje

Kledinglijn SV Panningen nu beschikbaar bij Sport 2000 de Bruijn.


SV Panningen is met Sport 2000 de Bruijn en Masita een sponsorcontract overeen gekomen inzake de levering van tenues uit de Masita collectie.

Ook is er in goed overleg een “SV Panningen kledinglijn” ontwikkelt welke nu beschikbaar is bij Sport 2000 de Bruijn en daar ook verkrijgbaar is. De kledinglijn betreft trainingspak, T-shirt, sweater, windbreker, coachjas en softshell jack.  Dit natuurlijk in de kleur groen en met SV Panningen logo.

Natuurlijk kunt u deze sportkleding online bestellen. Dit kan via het mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Graag duidelijk kleding, artikelnummer, maat en uw naam, adres, woonplaats en telefoonnummer vermelden. U krijgt dan bericht wanneer u de kleding kan afhalen.  

Voorzitter Frank Wilms van de sponsorcommissie is blij met deze overeenkomst en spreekt van een goede overeenkomst voor al de betrokken partijen. Ook spreekt hij zijn dank uit naar Masita en Sport 2000 de Bruijn voor de sponsoring van SV Panningen.


ScreenHunter 1654 Jun. 02 11.09