Dotje Toernooi 2024 – Poule-indeling

Op donderdag 9 mei (Hemelvaartsdag) is er op Sportpark Panningen-Noord een nieuwe editie van het Dotje Toernooi. Een jubileumeditie welteverstaan want het is de 10de keer dat het Dotje Toernooi ‘nieuwe stijl’ wordt georganiseerd.

Maar liefst 60 teams hebben zich in no-time aan weten te melden voor de 10e editie van het Dotje Toernooi. 12 dames teams en 48 heren teams, helaas hebben we vanwege te weinig aanmeldingen het 35+ toernooi moeten schrappen.

Heb je de inschrijving voor het toernooi gemist? Dan is het wel nog mogelijk om je op de reservelijst te zetten. Stuur even een mailtje naar: dotjetoernooi@svpanningen.nl.

De opzet voor dit jaar in het herentoernooi zal iets anders zijn dan voorgaande edities. Dit jaar bij inschrijving geen onderscheid tussen recreatief en sportief, maar spelen we in de Nations League. Dit ziet er als volgt uit:

– We starten met de Nations League Kwalificatie –> 12 poules van 4 teams op hetzelfde niveau.
Vervolgens gaan we verder met:
Nations League A –> 6 poules van 4 met nummers 1 en 2 van de kwalificatie
Nations League B –> 6 poules van 4 met nummers 3 en 4 van de kwalificatie

Na Nations League A en B zullen er twee knock-out fases zijn, met de nummers 1 van iedere poule en de 2 beste nummers 2 voor beide Leagues. Daardoor hebben we voor beide categorieën een winnaar aan het einde.

Ook zijn we weer super trots op onze 2 dames-poules. Daarbij wordt eerst gestreden in 2 poules van 6 teams om vervolgens ook via de knock-out de winnaar te bepalen.

Benieuwd in welke poule jij start? Check het via de app: https://tournify.nl/live/dotjetoernooi2024

Het speelschema en reglement zullen binnenkort nog bekend worden gemaakt!