SV Panningen verlengt strategische samenwerking met Fysio-Support

Het bestuur van SV Panningen is verheugd om kenbaar te maken dat de strategische samenwerking met Fysio-Support nieuw leven ingeblazen wordt. Fysio-Support is een fysiopraktijk gespecialiseerd in sportgerelateerde aandoeningen en sportrevalidatie waarbij sporters van elk niveau, recreatief tot topsport, professioneel worden begeleid en geadviseerd.

Fysio-Support biedt voor actieve leden van SV Panningen een gratis inloopspreekuur voor een kort consult voor opgelopen blessures op maandagen van 18:00 uur tot 19:00 uur. Daarbij kan Fysio-Support ook zorgen voor reguliere paramedische zorgverlening en/of verwijzing naar de huisarts.

Daarnaast verzorgt Fysio-Support naargelang de behoefte sportrevalidatietrainingen voor onze leden en zal zij, desgevraagd, presentaties verzorgen voor leden en/of leiders over sportgerelateerde onderwerpen en blessurepreventie.

Onze leiders zullen naar aanleiding van de hernieuwde samenwerking informatie krijgen over de ondersteuning van Fysio-Support en welke stappen hierin vervolgens gezet moeten worden.

Namens het bestuur van SV Panningen.