Panningen laat de punten in Reuver

De weersomstandigheden waren nagenoeg ideaal op sportpark Dijckerhof in Reuver. Niet te warm, niet te koud en nauwelijks wind. Maar het voetbal wat zowel Panningen als Reuver op de mat trachtten te leggen was allesbehalve ideaal. Of het nu onderschatting was of gewoon een complete off-day of het feit dat Panningen zijn complete voorhoede miste door blessures, of van alle drie wat, alleen de echte kenners weten dat. Hoe dan ook Panningen verloor gewoon met 1-0 van Reuver.

Reuver kwam goed uit de startblokken, meteen in de 2e minuut doken zij gevaarlijk op voor het Panningen-doel. Het leverde niets op, maar het daaropvolgend balverlies van Panningen leidde uiteindelijk tot een vrije trap op de rand van het strafschopgebied. Het lage harde schot ging gelukkig voor doelman Jordy Nelissen voorlangs. Er was nog een moment waarop Reuver gevaarlijk was, in de 32e minuut moet Jordy Nelissen gestrekt naar de hoek voor een gevaarlijk schot van Reuvers linksbuiten, En daarmee zijn meteen alle memorabele momenten uit de eerste helft genoemd.

In de tweede helft neemt Panningen weliswaar het initiatief en het tempo gaat wat omhoog , maar uitgezonderd een kans meteen na rust voor Bas Wilmer zijn er weinig echt uitgespeelde mogelijkheden. Bij Panningen is inmiddels Dion Vogelsangs ingevallen voor de geblesseerde Youri vd Hurk en in de 65e minuut maakt ook de volgende jeugdspeler, Ayoub Amhaouch, zijn debuut in het eerste elftal van Panningen. Panningen wordt weliswaar sterker, maar echte hele grote kansen blijven uit. Dat doet trainer Naard Vaes besluiten om centrale verdediger Roy Cuppen naar voren te dirigeren. Hij brengt de broodnodige body in de voorhoede van Panningen. Ook Job Engels, ook uit Panningens A-jeugd,  debuteert in Panningen 1.  Het mag allemaal niet baten en tenslotte gebeurt het onvermijdelijke. In de 4e minuut blessuretijd duikt Reuver voor het eerst in de tweede helft op voor het doel van Panningen op en het is meteen raak: 1-0 door Tim Lenssen.

De punten blijven in daarmee in Reuver, bij de ploeg die ze het hardst nodig heeft.