PEC’20 JO15-1 houdt moeiteloos de 3 punten in eigen huis

PEC’20 JO15-1 had tegen Grashoek weinig te duchten. Vanaf het eerste fluitsignaal waren de mannen van onze JO15-1 heer en meester over het veld. Toch lukte het maar niet om dit veldoverwicht uit te drukken in doelpunten. De eindpass en echte scherpte ontbrak en het was allemaal slordig. Toch wist PEC ’20 op een verdiende voorsprong te komen toen Milan Chatrou over rechts de diepte indook. Na een mooie passeeractie wist Milan dan eindelijk de doelman van Grashoek te verschalken. 1-0! Net voor de rust werd er door Amin nogmaals gescoord maar de VAR was helaas nergens te bekennen al was iedereen ervan overtuigd dat de bal toch bijna een meter over de doellijn werd weggehaald. De 1-0 ruststand was dus magertjes en had beduidend meer kunnen en moeten zijn.

Na rust was het spelbeeld hetzelfde. PEC’20 JO15-1 bleef jagen en op zoek gaan naar de terechte 2-0 en het was dan ook Abdu Ishheibar die na een duel vrij kon doorlopen naar het Grashoekse doel. Dit buitenkansje was aan Abdu “Romario 2.0” wel besteed en de bevrijdende 2-0 stond op het scorebord.

Het was Joes Thijssen die aan alle dromen van Grashoek een einde maken en vanaf 16 meter het netje van Grashoek liet bollen.

Het slotakkoord was van Job v. Tongerlo die, na een prima steekbal van Amin, zijn turbo kon aanzetten. De tegenstander kon hier bij lange na niet tegenop en Job rondde prima af. Dit was dan ook de 4-0 einduitslag.

Een prima overwinning en wederom hield Abdullah “ter Stegen” een clean sheet.

Einduitslag: PEC’2- JO15-1 – Grashoek 4-0