Moeizame zege bij VVV’03

Als koploper in de bekerpoule 2.04 nam Panningen het in de beslissende wedstrijd op tegen VVV’03, bij een gelijkspel zou Panningen zich plaatsen voor de volgende ronde.

Gedurende de eerste helft was het een gelijk opgaand duel met enkele kansen over en weer. Het lukte Panningen maar niet in zijn spel te komen waardoor de Venlonaren gelijke tred wisten te houden en zelfs met een 2-1 voorsprong aan de thee kon beginnen. Ilias Amahouch tekende voor de Panningse treffer. Nee Panningen bleef ver verwijderd van het eerder vertoonde niveau.

Na de thee lange tijd een zelfde spelbeeld, de druk coachende trainer Naard Vaes kreeg zijn manschappen maar moeilijk aan de praat, omzettingen en wissels konden niet uitblijven. En deze pakten uiteindelijk goed uit met name de komst van Robin van Osch gaf de Panningse aanval extra impulsen. Toen ook nog de VVV’03 spits rood kreeg nam Panningen duidelijk het initiatief en begon het aan een inhaalrace. Ramon Sijben tekende voor de 2-2 en uitblinker Robin van Osch tekende uiteindelijk voor de 2-3 overwinning.

Moeizaam maar wel verdiend was de conclusie na afloop en Panningen gaat door naar de volgende ronde.