Zaalvoetbal

In de maanden december, januari en februari staat er voor ons geen veldvoetbal op het programma. Gedurende deze maanden beschikken wij 11x over één gedeelte van sporthal Piushof. Hier zullen wij dan onderling een potje voetballen. Hiervoor worden geen opstellingen gemaakt zoals op het veld maar hiervoor geldt wie tijd en zin heeft is welkom. Ter plekke worden teams gemaakt. Iedereen die op een zaterdagmiddag mee speelt draagt die middag € 2,00 bij.

De data waarop wij over de zaal beschikken zijn:

Hierbij volgen de tijden van Januari en Februari:

29 Febr. Van 17.00 uur tot 18.00 uur

Panningen, 30 januari 2020

Nieuwsbrief 1-2020

Veteranen s.v. Panningen

Geachte Leden,

Algemene ledenvergadering op vrijdag 6 Maart 2020

Het bestuur nodigt alle leden uit voor de A.L.V. die gehouden wordt op

Vrijdag 6 maart om 20:00 uur bij Café Pierke. Zowel de agenda van deze vergadering als de notulen van de ledenvergadering van vorig jaar zijn aan deze nieuwsbrief toegevoegd.

Zoals bekend treedt onze voorzitter Thijs Steeghs op deze avond af als voorzitter en bestuurslid. Hiervoor zullen we Thijs uiteraard op gepaste wijze bedanken.

Daarnaast hebben enkele andere bestuursleden ook al aangegeven binnen afzienbare tijd te willen stoppen als bestuurslid. Ze zitten al heel wat jaartjes zeer verdienstelijk in het bestuur van de veteranen maar ze vinden zelf dat het tijd wordt dat het bestuur verjongd wordt. En daar hebben ze natuurlijk gelijk in.

Dus, ben jij pak ‘m beet tussen de 30 en de 50 jaar, en lijkt het jou wat om plaats te nemen in ons bestuur, meld je dan gauw bij een van de huidige bestuursleden. Je mag je ook gerust met een paar mensen samen aanmelden. Alles is bespreekbaar.

Start nieuwe wedstrijdenreeks

Op zaterdag 7 maart beginnen we weer aan de voorjaarswedstrijden. We nemen aan dat alle blessures, kwaaltjes etc. genezen zijn in de winterstop en we gaan ervanuit dat iedereen weer graag wil gaan voetballen. Vrijwel iedere zaterdag staan er 2 wedstrijden gepland. Het programma is te vinden op de website van SV Panningen.

Het is handig als je nu alvast de datums t/m mei, waarvan je al weet dat je verhinderd bent doorgeeft aan Ronald. Dat kan naar het volgende mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Dit maakt het voor Ronald iets makkelijker om wekelijks de opstellingen te maken. En daar willen we allemaal graag aan bijdragen, toch?!

Feestavond 6 juni.

Op zaterdag 6 juni, één week na onze laatste voetbalwedstrijd houden we onze jaarlijkse zomer-feestavond. We zullen om 15.00u starten met een E-scooter tocht door Peel en Maas om vervolgens te eten en te feesten bij Dok Bizz in het hartje van Panningen. In verband met de huur van de E-scooters is het van belang om je vóór 1 mei aanstaande alvast op te geven. Op die datum moeten we namelijk al doorgeven hoeveel scooters we willen huren.

Je kunt je vanaf vandaag al opgeven door het overmaken van het inschrijfgeld van € 15,00 per persoon naar NL15RABO0120717255 t.n.v. S.V. Panningen Veteranen onder vermelding “deelname feestavond 6 juni”.

Zaalvoetbal

De data waarop wij over de zaal beschikken zijn:

Hierbij volgen de tijden van Januari en Februari:

29 Febr. Van 17.00 uur tot 18.00 uur

We begrijpen dat het tijdstip 15.00u tot 16.00u niet gunstig is voor mensen die op zaterdag moeten werken. Bovenstaande uren zijn echter de enige uren die de sporthalbeheerder voor ons ter beschikking heeft.