Veteranen S.V. Panningen

Geachte Leden,

Henk Goutier-wedstrijd
Op zaterdag 21 oktober spelen we met de veteranen een wedstrijd tegen de Kuus oeht Kepèl. Deze wedstrijd, hebben we vorig jaar voor de eerste keer gespeeld, ter ere van de in februari 2016 overleden Henk Goutier. Omdat deze wedstrijd en de daaropvolgende avond in de kantine zo gezellig waren hebben we samen met de Kuus besloten om deze wedstrijd dit jaar (en misschien ook in volgende jaren) weer te spelen.
De wedstrijd is dus op zaterdag 21 oktober en start om 17.00 uur.

Afsluitende feestavond
Traditiegetrouw hebben we ook aan het einde van dit jaar onze jaarlijkse feestavond. Dit jaar is deze avond gepland op zaterdag 16 december. Locatie: Panningen-Noord. Uiteraard is deze avond voor alle leden én hun partners. Indien de weergoden ons goed gezind zijn gaan we op deze avond allereerst een onderlinge wedstrijd voetballen en daarna wordt er gezorgd voor een natje en een droogje. Het droogje zal zijn in de vorm van een party pan van de cateraar: Fiesta grill uit Ospel. In deze party pan wordt door de mensen uit Ospel diverse vleessoorten, vis, aardappelen en groenten gebakken. Daarbij worden stokbrood, roerbakgroenten en heerlijke salades geserveerd.

Voorts kunnen we melden dat we op deze avond de inmiddels welbekende Pub-Quiz gaan spelen. We hebben niemand minder dan "Chaat" zelf kunnen contracteren om deze quiz in goed banen te leiden. Hij zal op een grappige en amusante manier onze breinen laten kraken. De pub-quiz staat inmiddels in diverse cafés garant voor een avond vol lol en plezier!!

Op deze avond zal natuurlijk ook de speler van het jaar bekend gemaakt worden.

Het belooft weer een heel leuke avond te worden.

Aangezien we als veteranenafdeling nog altijd goed bij kas zitten hebben we besloten om de  bijdrage voor deze feestavond wederom laag te houden. Voor € 15,00 p.p. ben je de man (of vrouw). Daar kun je het dus niet voor laten! Voor deze € 15,00 kun je dus voetballen, eten, drinken én genieten van een gezellig samenzijn met je voetbalvrienden.
Opgeven doe je door middel van het overmaken van het verschuldigde bedrag vòòr 20 november aanstaande op rekeningnummer NL15 RABO 0120717255 t.n.v.  S.V. Panningen veteranen onder vermelding ”feestavond 16 december” en je eigen naam.

Dienstenveiling SV Panningen
Op zondag 5 november a.s. organiseert SV Panningen een dienstenveiling. De opbrengst van deze veiling gaat voor een deel naar de stichting Multiple Sclerose Noord en Midden Limburg en een deel van de opbrengst is voor de SV Panningen. Er worden op deze avond zo’n 100 diensten geveild waarvan er ook een paar ter beschikking zijn gesteld door ons als veteranenafdeling. Het lijkt ons als bestuur van de veteranen daarom sowieso leuk om bij deze veiling aanwezig te zijn. Wij zouden het leuk vinden als er veel veteranen naar deze middag/avond komen zodat we een gezellige avond kunnen hebben. En wie weet ….kun je nog voor een leuk prijsje een toffe dienst op de kop tikken.

De avond begint om 17.00u is bij Dotje. Omdat wij niks van deze veiling willen missen verzamelen wij vanaf 16.45u bij Dotje.

Mochten er nog mensen zijn die een dienst ter beschikking willen stellen, dit is van harte welkom. Zij kunnen zich richten tot Thijs Vanmaris (zie website SV Panningen).

Kerstverlichting
Ook dit jaar gaan we weer de kersverlichting ophangen voor de ondernemersvereniging Zuid.
Zoals bekend heeft de ondernemersvereniging in 2015 een geheel nieuwe kerstverlichting aangeschaft. Voordeel van deze verlichting is dat ze veel sneller opgehangen en afgebroken kan worden. Lei en Wim schatten in dat het ophangen in één avond met 6 personen kan gebeuren. Lei en Wim zullen hiervoor zelf 6 personen benaderen. Dit zullen mensen zijn die naar alle waarschijnlijkheid niet op de prinsenreceptie zullen meewerken.

Nadeel van deze “eenvoudigere” verlichting is dat de opbrengst ook iets lager is dan in voorgaande jaren.

(Op zondag 21 januari 2018 zullen we ook weer gaan werken op de prinsenreceptie bij De Kuus oeht Kepèl. Opgave hiervoor volgt nog).

Zaalvoetbal
In de maanden december, januari en februari staat er voor ons geen veldvoetbal op het programma. Gedurende deze maanden beschikken wij 8x over één gedeelte van sporthal Piushof. Hier zullen wij dan onderling een potje voetballen. Hiervoor worden geen opstellingen gemaakt zoals op het veld maar hiervoor geldt wie tijd en zin heeft is welkom. Ter plekke worden teams gemaakt. Iedereen die op een zaterdagmiddag mee speelt draagt die middag € 2,00 bij.

De data waarop wij over de zaal beschikken zijn:

Zaterdag 2 december  17.00u tot 18.00u
Zaterdag 16 december  In principe voetballen we om 17.00u op Panningen Noord. Bij slecht weer kunnen we van 15.00u-16.00u in de sporthal.
Zaterdag 23 december   16.00u tot 17.00u
Zaterdag 6 januari       16.00u tot 17.00u
Zaterdag 20 januari     14.30u tot 15.30u
Zaterdag 3 februari      17.00u tot 18.00u
Zaterdag 17 februari  17.00u tot 18.00u
Zaterdag 24 februari     17.00u tot 18.00u

Nieuw telefoonummer wedstrijdsecretaris
Onze wedstrijdleider Jan Janssen heeft sinds de afgelopen zomer een nieuw telefoonnummer 06-37610924. Jan’s oude nummer is gecrasht en daarop is hij dus niet meer bereikbaar.

Afgelastingen
Nu de gure maanden weer aanbreken bestaat de kans dat er wel eens een wedstrijd wordt afgelast. Indien een wedstrijd niet doorgaat wegens slechte weersomstandigheden, dan zal dat dit jaar meteen rondgestuurd worden via onze app. Daarnaast zal het ook nog vermeldt worden op de website van SV Panningen.
We kunnen in zo’n geval soms wel nog gebruik maken van de sporthal waar we een onderlinge wedstrijd kunnen spelen.
Ook de spelers die deze zaterdag niet geselecteerd waren, kunnen natuurlijk mee doen aan deze zaalwedstrijd.

Namens het bestuur,

Bram Reijnen.