Panningen, 22 oktober 2019

Veteranen S.V. Panningen

Geachte Leden,

Kerstverlichting

Ook dit jaar gaan we weer de kersverlichting ophangen voor de ondernemersvereniging Zuid. Dit levert een mooi zakcentje op voor onze spaarkas.
Wim Janssen en Lei Hendriks zullen t.z.t. nog 4 mensen charteren om de verlichting samen op te hangen. Dit zullen mensen zijn die naar alle waarschijnlijkheid niet op de prinsenreceptie zullen meewerken.
De ervaring heeft geleerd dat het ophangen in 2 uurtjes gefixed is.
(Op zondag 2 februari 2020 zullen we ook weer gaan werken op de prinsenreceptie bij De Kuus oeht Kepèl. Opgave hiervoor volgt nog).

Zaalvoetbal

In de maanden december, januari en februari staat er voor ons geen veldvoetbal op het programma. Gedurende deze maanden beschikken wij 11x over één gedeelte van sporthal Piushof. Hier zullen wij dan onderling een potje voetballen. Hiervoor worden geen opstellingen gemaakt zoals op het veld maar hiervoor geldt wie tijd en zin heeft is welkom. Ter plekke worden teams gemaakt. Iedereen die op een zaterdagmiddag mee speelt draagt die middag € 2,00 bij.

De data waarop wij over de zaal beschikken zijn:

Hierbij volgen de tijden van Januari en Februari:

18 Jan. Van 17.00 uur tot 18.00 uur

25 Jan. Van 16.00 uur tot 17.00 uur

1 Febr. Van 15.00 uur tot 1600 uur

15 Febr. Van 17.00 uur tot 18.00 uur

29 Febr. Van 17.00 uur tot 18.00 uur

We begrijpen dat het tijdstip 15.00u tot 16.00u niet gunstig is voor mensen die op zaterdag moeten werken. Bovenstaande uren zijn echter de enige uren die de sporthalbeheerder voor ons ter beschikking heeft.

Afgelastingen

Uiteraard bestaat in de aankomende gure weken de kans dat er een wedstrijd afgelast gaat worden i.v.m. het slechte weer. Indien een wedstrijd niet doorgaat wegens slechte weersomstandigheden, dan zal dit meteen worden rondgestuurd via onze app. Daarnaast zal het ook nog vermeldt worden op de website van SV Panningen.
We kunnen in zo’n geval soms wel nog gebruik maken van de sporthal waar we een onderlinge wedstrijd kunnen spelen.
Ook de spelers die deze zaterdag niet geselecteerd waren, kunnen natuurlijk mee doen aan deze zaalwedstrijd.

Namens het bestuur,

Bram Reijnen