Hallo Vrienden van SV Panningen,

Zoals jullie wellicht al weten vindt op 8 en 9 juni de vierde editie van het Jorrit Hendrix U11 toernooi plaats.
Deelnemende teams zijn dit keer: Ajax, PSV, AZ, Feyenoord, Schalke 04, Borussia Mönchengladbach, Club Brugge, Anderlecht, Aberdeen, VVV-Venlo en het Regio Team.

Dit vergt de nodige organisatie, maar nog veel belangrijker, de inzet van de gehele club.
Daarom zijn wij op zoek naar +/- 40 vrijwilligers op alle gebieden, o.a. begeleiding van teams, kantinepersoneel, verkeersregelaars, entree, bonnenkassa, tombola en de frietwagen.

Wij vragen jullie dan ook nadrukkelijk om mee te helpen om dit evenement weer tot een fantastisch succes te maken zodat dit toernooi een mooi uithangbord blijft voor onze geweldige club.
Je kunt jezelf opgeven door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met je naam, adres, 06-nummer en als onderwerp: vrijwilliger.

Geef aan als je voorkeur voor een bepaalde functie hebt. We proberen daar rekening mee te houden, maar we kunnen niets beloven.
Samen kunnen we dit tot een geweldige happening maken.

Naast de zaterdag en zondag zijn er ook handen nodig op vrijdag en maandag.
Jullie hulp is van harte welkom om mee te helpen opbouwen en/of afbreken op deze dagen.

Mocht je vragen hebben dan kun je mailen naar bovenstaand email adres of een Whatsapp bericht sturen naar Ilias Amhaouch, telefoonnummer 0640179266.

Met sportieve groet,

Jorrit Hendrix U11 Tournament

De deelnemers:

Ajax
Titelverdediger Ajax zal er alles aan doen om te zorgen dat ook dit jaar de eerste plek mee naar Amsterdam gaat. Ook dit jaar komt het team naar Panningen.

PSV
Dé club van Jorrit Hendrix mag natuurlijk niet ontbreken op het toernooi van de naamgever van het evenement.

Feyenoord
Naast Ajax en PSV maakt ook dit jaar Feyenoord haar opwachting op het Jorrit Hendrix U11 Tournament. Weten de Rotterdammers dit jaar opnieuw indruk te maken?

AZ
De Alkmaarders van AZ laten elk jaar een mooi staaltje voetbal zien op de velden van SV Panningen. Benieuwd of ze dat dit jaar kunnen evenaren?

Club Brugge
De Belgische voetballers van Club Brugge steken ook dit jaar de grens over om de voetbalskills te laten zien aan het publiek en de andere deelnemende teams.

Anderlecht
Naast Brugge weet ook Anderlecht de weg te vinden naar Panningen. De club gaat proberen het beste van zichzelf te laten zien.

VVV-venlo
De eredivisieclub uit Venlo mag niet ontbreken bij het toernooi van de VVV Top Toernooien. Weten ze dit jaar opnieuw indruk te maken?

Regio-team
De toppers uit de regio zijn ook dit jaar vertegenwoordigd in één team en nemen het op tegen de andere topclubs. Vorig jaar wisten de voetballers te verrassen. Gaat dat dit jaar opnieuw lukken?

Borrusia Monchengladbach
Uit Duitsland komen de voetballers van Mönchengladbach. De club uit de Bundesliga met een oog voor discipline en tactiek reist dit jaar weer naar Panningen.

Schalke 04
Ook Schalke 04 is er dit jaar weer bij. De organisatie is opnieuw trots dat het team heeft toegezegd om naar de velden van Panningen-Noord te komen.

Aberdeen
De Schotse club Aberdeen komt dit jaar weer de zee over om te strijden voor de prijzen. Vorig jaar wonnen ze fairplay-bokaal. Vallen ze dit jaar opnieuw in de prijzen?

Altinordu SK
Met de bekendmaking van Altınordu SK is het deelnemersveld van het toernooi compleet! De club heeft de beste jeugdopleiding van Turkije.

ScreenHunter 3128 Apr. 12 19.58

ScreenHunter 3129 Apr. 12 19.59