ScreenHunter 1555 May. 17 19.58

ScreenHunter 1556 May. 17 19.59
ScreenHunter 1557 May. 17 20.02

( klik hier voor de PDF van dit speelschema)
ScreenHunter 1502 May. 10 08.49

ScreenHunter 1506 May. 10 08.53

Hallo allemaal,

Zoals jullie wellicht al weten vindt op 9 en 10 juni de derde editie van het Jorrit Hendrix U11 toernooi plaats.
Deelnemende teams zijn dit keer: Ajax, PSV, AZ, Schalke 04, RB Leipzig, Aberdeen, Wolverhampton Wanderers, Club Brugge, Vitesse, Willem II, VVV en het Regio Team.

Dit vergt de nodige organisatie, maar nog veel belangrijker, de inzet van de gehele club.
Daarom zijn wij op zoek naar +/- 40 vrijwilligers op alle gebieden, o.a. begeleiding van teams, kantinepersoneel, verkeersregelaars enz.
HELP MEE om dit evenement weer tot een fantastisch succes te maken zodat dit toernooi een mooi uithangbord blijft voor onze geweldige club.

Geef je op door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met je naam, adres, 06-nummer en als onderwerp: vrijwilliger.
Geef aan als je voorkeur voor een bepaalde functie hebt. We proberen daar rekening mee te houden, maar we kunnen niets beloven.
Samen kunnen we dit tot een geweldige happening maken.

Naast de zaterdag en zondag zijn er ook handen nodig op vrijdag en maandag.
Wie wil op deze dagen mee helpen opbouwen en/of afbreken.

Met sportieve groet,

ScreenHunter 1326 Apr. 18 19.56