beertje

Inschrijven Nieuwsbrief

Nieuwsbrief voor sponsoren
en donateurs van SV Panningen
Bekijk deze nieuwsbrief
in uw browser

Goede zaken bij winst

Trainer Roel SchreursOok de vijfde wedstrijd in 2018 is met winst afgesloten: in Bieslo werd het 0-4, waardoor we in 2018 al 13 punten hebben behaald en koploper blijven. De tweede periodetitel kan ons nu nauwelijks nog ontgaan. Maar om hier helemaal zeker van te zijn moeten we nog wel één van de twee inhaalwedstrijden, tegen Swalmen en Roggel, winnen.
 
Voor komende zondag staat de -met het oog op de ranglijst zeer belangrijke- wedstrijd tegen KSV Horn op het programma. In Horn hebben we met 2-3 gewonnen, weliswaar een zwaarbevochten overwinning. Waarschijnlijk zijn Roy Cuppen en Nick van den Beucken er zondag vanwege blessures helaas niet bij.
 
KSV Horn, de huidige nummer 3, kwam niet goed uit de winterstop en verloor 4 punten. Afgelopen zondag namen ze hiervoor revanche, door met maar liefst 6-0 te winnen van nummer 4 SVC2000. Het gevaar van Horn zit 'm in hun makkelijk scorende voorhoede met goaltjesdief Dean Kalis. Horn moet winnen om in de race te blijven voor de titel. Bij winst van ons wordt het gat namelijk 11 punten en lijkt Horn kansloos. Het mag duidelijk zijn dat dat ons doel is, en met een fanatieke Kepelse aanhang die de groen-witten als een echte twaalfde man steunt moet dat lukken.
Kom dus allemaal zondag naar het Sportpark en laat je horen, zodat de punten in Kepel blijven en we deze belangrijke horde samen nemen… alvast bedankt!

 
Hoofdsponsor:

Programma

2017-2018

14.30
Panningen 1
Horn 1

12:00
Panningen 2
BSV Limburgia/Kamerl 2

10:30
Sportclub Irene 2
Panningen 3

11:30
Egchel 3
Panningen 4

12:30
Panningen 5
Helden 7

10:30
Panningen 6
Neerkandia 4

Share
Tweet
Forward
Goudsponsoren:
Goudsponsoren: 
Onze adresgegevens:
SV Panningen
Sportpark Panningen-Noord
Wilhelminastraat 11
5981 XW PanningenMede mogelijk gemaakt door Met Willem.
Copyright © 2018 SV Panningen.
Alle rechten voorbehouden.
Email Marketing Powered by MailChimp