Inschrijven Nieuwsbrief

Bekijk deze nieuwsbrief
in uw browser

en nieuwe kantine!

Trainer Roel SchreursNa de onnodige nederlaag in de thuiswedstrijd tegen Reuver (1-2) hebben we ons vorige week gerevancheerd met een klinkende overwinning in en tegen Swalmen (2-5).
Gezien het aantal gecreëerde kansen had deze overwinning zelfs kunnen oplopen naar de dubbele cijfers. Laten we het er maar op houden dat we die goals bewaren voor de rest van het seizoen...
Door deze overwinning staan we nu weer op de 4e plaats, 3 punten achter de twee nog ongeslagen koplopers, die overigens komende zondag tegenover elkaar staan.

Voor komende zondag is Nick Wilmer (knie) in ieder geval zeker nog niet inzetbaar en staan achter de namen van Joey Bodde (lies), Nick van de Beucken (hamstring) en Bram Leenders (hamstring) nog vraagtekens of zij op tijd weer wedstrijdfit zullen zijn.

Linne heeft zondag zijn eerste punt gepakt en wil dit natuurlijk een passend vervolg geven.
Opmerkelijk is wel dat zij in de eerste 3 wedstrijden al 12 tegentreffers hebben moeten incasseren.
Dus daar liggen voor ons ook zeker kansen.
In de wetenschap dat we iets goed te maken hebben voor ons trouwe thuispubliek, na de nederlaag tegen Reuver. tip ik voor komende zondag ons eerste thuiszege van dit seizoen en gok ik op wederom een ruime overwinning: 4-1.

Hoofdsponsor:

2017-2018

Panningen 1
Linne 1

Panningen 2
MMC Weert 2

Roosteren 2
Panningen 3

Sportclub Irene 5
Panningen 4

Panningen 5
RKMSV 4

Panningen 6
RKMSV 5

Forward

Goudsponsoren:

Niet vergeten: dienstenveiling SV Panningen.

Cartridges en toners voor het goede doel
Ten behoeve van verschillende kleinschalige goede doelen in de directe omgeving van Panningen zamelen we lege inktcartridges en toners in. U kunt deze inleveren bij Thijs Vanmaris, Pr. Mauritsstraat 6 in Panningen.
Als er niemand thuis is, kunt u ze neerzetten bij de garagepoort.
Gaat het om een grotere partij?
Bel even met 06-29 57 47 29 en ze worden opgehaald.

Onze adresgegevens:
SV Panningen
Sportpark Panningen-Noord
Wilhelminastraat 11
5981 XW Panningen

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u als sponsor SV Panningen een warm hart toedraagt of omdat u zich heeft ingeschreven.

Mede mogelijk gemaakt door Met Willem.

Copyright © 2017 SV Panningen.
Alle rechten voorbehouden.

Nieuwsbrief niet meer ontvangen