In nieuwe seizoen heeft ook dakdekkersbedrijf Versteegen besloten om onze vereniging te sponsoren.   Dit na intensief contact met de sponsorcommissie van onze vereniging.
Dit bedrijf gaat twee reclameborden sponsoren die binnenkort te bewonderen zijn langs veld 1 van ons sportpark.

De sponsorcommissie van SV Panningen is blij dat weer een bedrijf toegetreden is tot de sponsorfamilie van onze vereniging.
Natuurlijk heeft de voorzitter van de sponsorcommissie, Frank Wilms, dhr. Rudi Versteegen van harte bedankt voor deze ondersteuning van SV Panningen.

Ook zal binnen onze vereniging en ook binnen de sponsorgroep de naamsbekendheid van dakdekkersbedrijf Versteegen worden uitgebreid.

Klik op onderstaande afbeelding voor de facebookpagina van dakdekkersbedrijf Versteegen.

ScreenHunter 1817 Aug. 29 08.10