De sponsorcommissie is verheugd dan Tommies Bar het sponsorschap van en met SV Panningen heeft uitgebreid.
Ze zijn toegetreden tot het select gezelschap van "goudsponsor". van onze vereniging.

Dhr. Tommie Wilms van Tommies bar is van harte bedankt voor deze goudsponsorschap en de sponsorcommissie heeft toegezegd om voor verdere naamsbekendheid te zorgen van deze horeca onderneming bij onze leden en onze sponsoren.

Tommies Bar is gelegen aan de Raadhuisstraat 110 te Panningen

Klik op onderstaand logo voor de facebookpagina van Tommies Bar.

ScreenHunter 1670 Jun. 06 21.43
De Sponsorcommissie is verheugd dat er weer een sponsor er bij is voor onze vereniging. Top Design Beton is toegetreden tot de sponsorfamilie en gaat een bord sponsoren langs het hoofdveld op sportpark Panningen noord.
Voorzitter van de sponsorcommisie, Frank Wilms heeft dhr. Jim Jonker van Top Design Beton, van harte bedankt voor deze sponsoring van SV Panningen.

Natuurlijk zal dit ook binnen de leden en de sponsoren kenbaar gemaakt worden dat dit bedrijf een nieuwe sponsor is van onze vereniging.

Top Design Beton is gelegen aan de Peperstraat 33, 5075 BT te Sevenum.

Klik op onderstaande afbeelding voor de website van dit bedrijf.

ScreenHunter 1606 May. 24 20.33
De sponsorcommissie heeft wederom een bedrijf bereid gevonden om onze vereniging te sponsoren.
De Frietbakkers gaan een reclamebord sponsoren langs veld 1 op ons sportpark.
Frank Wilms, voorzitter van de sponsorcommissie, gaf aan verheugd te zijn  met deze sponsoring en heeft dhr. Tom Janssen van harte bedankt voor de ondersteuning van SV Panningen.
Natuurlijk zal er gezorgd worden voor verdere naamsbekendheid bij de leden en de overige sponsoren van onze vereniging.

De Frietbakkers is gelegen aan de Raadhuisstraat 25, 5981 BA te Panningen

Klik op onderstaande afbeelding voor de website van de Frietbakkers.

ScreenHunter 1071 Feb. 07 21.29
De sponsorcommissie is blij en verheugd dan weer een bedrijf is toegetreden tot de sponsorgroep van SV Panningen.
Schoonmaakbedrijf 2Clean Panningen heeft besloten om onze vereniging te ondersteunen.

Schoonmaakbedrijf 2Clean Panningen wordt bronssponsor van SV Panningen.

Voorzitter Frank Wilms van de sponsorcommissie heeft mevrouw Mandy Janssen van dit bedrijf natuurlijk van harte bedankt voor de sponsoring.
Ook zal er via de sponsorgroep van SV Panningen verdere naamsbekendheid worden gegeven aan dit bedrijf en deze sponsoring.

Indien u meer informatie wilt over 2Clean Panningen, kunt een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

ScreenHunter 1431 May. 05 11.50
De sponsorcommissie is blij en verheugd dat weer een bedrijf uit Panningen besloten heeft om de SV Panningen te sponsoren. Heldense Kantoor Installaties is toegestreden tot de sponsorgroep van onze vereniging. Binnenkort siert een bord van dit bedrijf veld 1 van ons sportpark.

Frank  Wilms heeft namens SV Panningern dhr. Math Bouten van harte bedankt voor deze sponsoring.
Natuulijk zorgt de sponsorcommissie voor naamsbekendheid binnen de sponsorgroep en bij de leden van onze voetbalclub.

H.K.I. is gelegen aan de Rietherlaan 2, te  5981 DA te Panningen.

Klik op onderstaande afbeelding voor de website van de Heldense Kantoor Installaties.

ScreenHunter 1026 Dec. 15 17.44