Op zondag 13 september was het zo ver, de nieuwe tenues werden in ontvangst genomen door de spelers van Panningen 6.

Natuurlijk werd de sponsor van harte bedankt door de spelers van het zesde en ook de door de sponsorcommissie. Deze dank werd door middel van een ruiker bloemen over gebracht door Frank Wilms, voorzitter van de sponsorcommissie.

Dhr. Tommie Wilms van Tommies werd natuurlijk in woord en gebaar bedankt door de voetballers van Panningen 6.

Op onderstaande foto, Dhr. Tommie Wilms met de spelers van het zesde. Een ietwat andere teamfoto, maar toch, dat het schitterende tenues zijn , kun je wel zien.

Tommie Bar is gelegen aan de Raadhuisstraat 110 te Panningen.
( klik op onderstaand logo voor de website van Tommies Bar.)

ScreenHunter 4437 Sep. 14 17.39

ScreenHunter 4436 Sep. 14 17.29
Ondanks de corona-maatregelen heeft de sponsorcommissie niet stil gezeten. Het was en is toch een ietwat moeilijke tijd inzake de sponsoren maar toch, er zijn toch weer enkele sponsoren bereid gevonden die SV Panningen extra willen ondersteunen.

De Firma Hans Cox hoveniersbedrijf, gelegen aan de Loosteeg en Houben Pour Vous Parfumerie en drogisterij, hebben de handen in elkaar geslagen en gaan voor onze vereniging de jeugdleidersjassen sponseren.
Een meer dan gulle geste waar de sponsorcommissie erg verguld mee is. Onze dank en waardering gaat dan uit naar deze twee bedrijven.

We zijn dan ook Hans Cox hoveniersbedrijf, gelegen aan de Loosteeg 18 te Panningen en Houben Pour Vous, gelegen aan de Markt 42 te Panningen zeer erkentelijk.

Op bijgaande foto’s worden deze sponsoren bedankt door Roy Reijnen, lid van de sponsorcommissie van SV Panningen.

Klik  hier  voor de website van Hans Cox hoveniersbedrijf.

Klik  hier  voor de website van Houben Pour Vous, parfumerie en drogisterij.

ScreenHunter 4431 Aug. 24 19.08
Ook het bedrijf Wim Hermans Glasbewassing is toegetreden tot de sponsorfamilie van SV Panningen. Binnenkort siert een bord met de naam van dit bedrijf veld 1 van ons sportpark.

ScreenHunter 4081 Dec. 14 12.13Voorzitter Frank Wilms van de sponsorcommissie is blij en verheugd weer een sponsor te mogen begroeten. Hij heeft zijn dank ook uitgesproken aan dhr. Hermans voor de ondersteuning van onze vereniging.

Natuurlijk wordt er gezorgd voor naamsbekendheid van dit bedrijf binnen de sponsoren van SV Panningen maar ook bij de leden van onze voetbalclub.

Glasbewassing is o.a. reinigen van ramen door een glazenwasser. Glas vormt vaak het visitekaartje van uw organisatie en moet dus 'stralen'. Dat vraagt om vakkennis, zeker bij moderne gebouwen die vaak zijn opgetrokken uit glas. Bij Wim Hermans glasbewassing bent u aan het juiste adres.

Wim Hermans Glasbewassing is gevestigd te Baarlo op de Albert Neuhuysstraat 6 te 5992 XZ Baarlo. En is te bereiken onder telefoonnummer 06-23148411

ScreenHunter 4080 Dec. 14 12.13
Wim Hermans Glasbewassing Baarlo (Limburg)

Albert Neuhuysstraat 625991XZBaarlo (Limburg)
Door de ontwikkelingen inzake het Corona-virus, is besloten om het bedrijfsbezoek ( van de sponsoren van SV Panningen)  aan van Doren Engineers niet door te laten gaan.
Dit bedrijfsbezoek stond op de planning voor  dinsdag 7 april.

Natuurlijk een teleurstelling voor de sponsoren van SV Panningen die aan de nieuwe vestiging aan de Kennedylaan 218  graag een bezoekje hadden gebracht met natuurlijk een gedegen uitleg.
Maar gezien de maatregelen die een ieder en de overheid treft, een begrijpelijke beslissing.

Natuurlijk zal op een later moment een datum worden geprikt voor dit bedrijfsbezoek.

Namens de sponsorcomissie,
Frank Wilms .

Klik op onderstaande afbeelding voor de website van van Vandoren egineers.

ScreenHunter 4241 Mar. 11 18.39
Bakkerij ’t Bruedje, al jarenlang een trouwe sponsor van SV Panningen, heeft besloten en toegezegd enkele jeugddoelen en diverse andere materialen voor de jeugdafdeling te sponsoren.
Dit natuurlijk mede als (letterlijk) doel om er voor te zorgen dan onze jeugdspelers en onze jeugdafdeling goed kunnen trainen en voetballen.

ScreenHunter 3977 Nov. 08 19.45SV Panningen is blij en verheugd met deze sponsoring. Frank Wilms, voorzitter van de sponsorcommissie van onze vereniging heeft Bakkerij ’t Bruedje van harte bedankt voor deze gulle geste.

Een groot dank je wel is op zijn plaats, ook namens de jeugdspelers van SV Panningen

Klik op onderstaande afbeelding voor de website van Bakkerij 't Bruedje.

ScreenHunter 3976 Nov. 08 19.39