De sponsorcommissie is blij en verheugd dan weer een bedrijf is toegetreden tot de sponsorgroep van SV Panningen.
Schoonmaakbedrijf 2Clean Panningen heeft besloten om onze vereniging te ondersteunen.

Schoonmaakbedrijf 2Clean Panningen wordt bronssponsor van SV Panningen.

Voorzitter Frank Wilms van de sponsorcommissie heeft mevrouw Mandy Janssen van dit bedrijf natuurlijk van harte bedankt voor de sponsoring.
Ook zal er via de sponsorgroep van SV Panningen verdere naamsbekendheid worden gegeven aan dit bedrijf en deze sponsoring.

Indien u meer informatie wilt over 2Clean Panningen, kunt een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

ScreenHunter 1431 May. 05 11.50
De sponsorcommissie heeft wederom een bedrijf bereid gevonden om onze vereniging te sponsoren.
De Frietbakkers gaan een reclamebord sponsoren langs veld 1 op ons sportpark.
Frank Wilms, voorzitter van de sponsorcommissie, gaf aan verheugd te zijn  met deze sponsoring en heeft dhr. Tom Janssen van harte bedankt voor de ondersteuning van SV Panningen.
Natuurlijk zal er gezorgd worden voor verdere naamsbekendheid bij de leden en de overige sponsoren van onze vereniging.

De Frietbakkers is gelegen aan de Raadhuisstraat 25, 5981 BA te Panningen

Klik op onderstaande afbeelding voor de website van de Frietbakkers.

ScreenHunter 1071 Feb. 07 21.29
De sponsorcommissie is verheugd dat weer een bedrijf gekozen heeft om SV Panningen te sponsoren.
Restaurant en lunchroom Da Kepèllo gaat onze vereniging ondersteunen met een reclamebord.
Dit bord zal geplaatst worden rond het hoofdveld van sportpark Panningen noord. Restaurant en lunchroom Da Kepèllo is gelegen aan de Markt 49 te Panningen.

Yvonne Sijben heeft namens de SV Panningen en de sponsorcommissie Giana Vaes van harte bedankt voor deze sponsoring.
Natuurlijk zal Da Kepèllo onder de aandacht worden gebracht bij de leden en sponsors van SV Panningen.

Klik op onderstaande afbeelding voor de website van Restaurant en lunchroom Da Kepèllo.

ScreenHunter 835 Nov. 09 19.47
De sponsorcommissie is blij en verheugd dat weer een bedrijf uit Panningen besloten heeft om de SV Panningen te sponsoren. Heldense Kantoor Installaties is toegestreden tot de sponsorgroep van onze vereniging. Binnenkort siert een bord van dit bedrijf veld 1 van ons sportpark.

Frank  Wilms heeft namens SV Panningern dhr. Math Bouten van harte bedankt voor deze sponsoring.
Natuulijk zorgt de sponsorcommissie voor naamsbekendheid binnen de sponsorgroep en bij de leden van onze voetbalclub.

H.K.I. is gelegen aan de Rietherlaan 2, te  5981 DA te Panningen.

Klik op onderstaande afbeelding voor de website van de Heldense Kantoor Installaties.

ScreenHunter 1026 Dec. 15 17.44
Ook Marco Steeghs heeft besloten om toe te treden tot de sponsorfamilie van de SV Panningen. Zijn bedrijf, AgriSteeghs, wordt bordsponsor van onze vereniging.
Binnenkort siert een reclamebord veld 1 van sportpark Panningen noord.

Natuurklijk ook een groot dank je wel voor deze sponsoring.  AgriSteeghs is een bedrijf wat werkzaamheden uit voert in de agrarische sector.

De sponsorcommissie heeft dhr. Marco Steeghs van harte bedankt voor deze sponsoring en zal zorg dragen voor verdere naamsbekendheid binnen en buiten SV Panningen.

ScreenHunter 676 Sep. 15 21.38