In nieuwe seizoen heeft ook dakdekkersbedrijf Versteegen besloten om onze vereniging te sponsoren.   Dit na intensief contact met de sponsorcommissie van onze vereniging.
Dit bedrijf gaat twee reclameborden sponsoren die binnenkort te bewonderen zijn langs veld 1 van ons sportpark.

De sponsorcommissie van SV Panningen is blij dat weer een bedrijf toegetreden is tot de sponsorfamilie van onze vereniging.
Natuurlijk heeft de voorzitter van de sponsorcommissie, Frank Wilms, dhr. Rudi Versteegen van harte bedankt voor deze ondersteuning van SV Panningen.

Ook zal binnen onze vereniging en ook binnen de sponsorgroep de naamsbekendheid van dakdekkersbedrijf Versteegen worden uitgebreid.

Klik op onderstaande afbeelding voor de facebookpagina van dakdekkersbedrijf Versteegen.

ScreenHunter 1817 Aug. 29 08.10
De sponsorcommissie is blij dat er weer een sponsor is toegetreden tot de sponsorfamilie van SV Panningen.
Studio 5981 heeft besloten om ook onze vereniging te steunen.
Binnenkort siert een bord van dit bedrijf veld 1 van sportpark Panningen noord.

Frank Wilms, voorzitter van de sponsorcommissie heeft dhr. Frank van Oijen bedankt voor de ondersteuning van SV Panningen en zal zorg dragen voor verdere naamsbekendheid binnen onze vereniging en binnen de de sponsorgroep van SV Panningen.

Klik op onderstaande afbeelding voor de facebookpagina van Studio 5981.

ScreenHunter 1815 Aug. 25 15.57
De sponsorcommissie is verheugd dan Tommies Bar het sponsorschap van en met SV Panningen heeft uitgebreid.
Ze zijn toegetreden tot het select gezelschap van "goudsponsor". van onze vereniging.

Dhr. Tommie Wilms van Tommies bar is van harte bedankt voor deze goudsponsorschap en de sponsorcommissie heeft toegezegd om voor verdere naamsbekendheid te zorgen van deze horeca onderneming bij onze leden en onze sponsoren.

Tommies Bar is gelegen aan de Raadhuisstraat 110 te Panningen

Klik op onderstaand logo voor de facebookpagina van Tommies Bar.

ScreenHunter 1670 Jun. 06 21.43

Er is in goed overleg met Sport 2000 de Bruijn ( Ruijsstraat 23 te Panningen )  een “vernieuwde SV Panningen kledinglijn” ontwikkelt welke nu beschikbaar is bij Sport 2000 de Bruijn en daar dus ook verkrijgbaar is.
De kledinglijn betreft trainingspak, T-shirt, sweater, windbreker, coachjas en softshell jack.  Dit natuurlijk in de kleur groen en met SV Panningen logo.

Natuurlijk kunt u deze sportkleding online bestellen. Dit kan via het mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  Graag duidelijk kleding, artikelnummer, maat en uw naam, adres, woonplaats en telefoonnummer vermelden. U krijgt dan bericht wanneer u de kleding kan afhalen.

ScreenHunter 1654 Jun. 02 11.09