beertje
Ook Marco Steeghs heeft besloten om toe te treden tot de sponsorfamilie van de SV Panningen. Zijn bedrijf, AgriSteeghs, wordt bordsponsor van onze vereniging.
Binnenkort siert een reclamebord veld 1 van sportpark Panningen noord.

Natuurklijk ook een groot dank je wel voor deze sponsoring.  AgriSteeghs is een bedrijf wat werkzaamheden uit voert in de agrarische sector.

De sponsorcommissie heeft dhr. Marco Steeghs van harte bedankt voor deze sponsoring en zal zorg dragen voor verdere naamsbekendheid binnen en buiten SV Panningen.ScreenHunter 676 Sep. 15 21.38
De sponsorcommissie is verheugd dat weer een bedrijf besloten heeft om SV Panningen te sponsoren.
S.J.T. Venlo heeft toegezegd om een bord te sponsoren op sportpark Panningen noord.
 
S.J.T. Venlo is een transportbedriijf en gespecialiseerd in sneltransport. en dit 24 uur per dag voor elk transport.  Het adres is Het Erf 15 | NL-5975 RN Sevenum.

Frank Wilms, voorzitter van de sponsorcommissie, heeft dhr Frank van Dijk van harte bedankt voor deze sponsoring en er zal gezorgd worden voor verdere naamsbekendheid bij de leden van onze vereniging en bij de overige sponsoren.


Klik op onderstaande afbeelding voor de website van SJT Venlo.

ScreenHunter 675 Sep. 13 21.26
Tommies Bar gaat ook onze vereniging sponsoren.  Zij worden bordsponsor van onze vereniging. Binnenkort sieren zelfs twee borden van deze bar, veld 1 van ons sportpark.
De sponsorcommissie heeft dhr. Wilms, eigenaar van deze horeca-gelegenheid dan ook van harte bedankt voor deze ondersteuning van onze vereniging.
Tommies Bar is gelegen in het centrum van Panningen, aan de Raadhuisstraat 110 te Panningen.

Voor zo ver als nodig, zal onze sponsorcommissie zorg dragen voor verdere naamsbekendheid bij onze leden en de overige sponsoren van SV Panningen.

Klik op onderstaand logo voor de website van Tommies Bar.

ScreenHunter 657 Aug. 31 21.31
Ook dhr. Patrick Steeghs van het bedrijf Steagri is toegetreden tot de sponsorgroep van de SV Panningen. Dit bedrijf gaat ook een bord sponsoren wat binnenkort op ons sportpark te bewonderen is.
Dhr. Frank Wilms, voorzitter van de sponsorcommissie heeft dhr. Steeghs van harte bedankt voor de ondersteuning van onze vereniging.

Natuurlijk zorgt de sponsorcommissie voor verdere naamsbekendheid van dit bedrijf bij de leden van SV Panningen en de sponsorgroep.

Klik op onderstaand logo voor verdere informatie.


ScreenHunter 658 Sep. 01 21.39
De onderneming Steeghs Agrarische dienstverlening is ook toegetreden tot de sponsorgroep van de SV Panningen. Dit bedrijf gaat een bord sponsoren op ons sportpark Panningen noord.
Natuurlijk is dhr. William Steeghs van harte bedankt voor deze sponsoring.  

De sponsorcommissie zal ook zorg dragen voor verdere naamsbekendheid bij de leden van SV Panningen en binnen de sponsorgroep.

De onderneming Steeghs Agrarische Dienstverlening is gevestigd op Slinkstraat 8 te PANNINGEN.Steeghs Agrarische Dienstverlening