Panningen verliest op conditie van Koningslust.

Na een helse zaterdagavond waar veel Panningen 5 coryfeeën tot in de late uurtjes op de dansvloer gestaan hadden werden ze rond het mooie tijdstip van 11:45 verwacht op Panningen – Noord waar de wedstrijd tegen GONA gespeeld moest worden.
Ook nog een notitie over de vroege carnavalsmuziek dat in Café Dotje afgespeeld werd. Het is verdomme SEPTEMBER!

Maar nu serieuze zaken:
Na wat muzikale klanken galmde de Champions league hymne door de catacomben en kwamen de gladiatoren met frisse tegen zin naar buiten.
De fans werden begroet, handtekeningen werden uitgedeeld en WW (Robbert Heijnen) gaf een interview aan de lokale media. Ook oefende vlaggenist Jannes Houben zijn vlagsignalen. Iedereen was onder de indruk van de soepele handbewegingen die Jannes hanteerde. Enkele dames langs de lijn vroegen zijn nummer al maar Jannes zei dat hij na afloop van de wedstrijd pas interviews + andere ordinaire zaken zou ontplooien. Dit werd gelukkig gerespecteerd.

Wedstrijd: Panningen was meteen de grip op de wedstrijd kwijt. Na enkele hachelijke situaties werd gelegenheidsdoelman Dylan Seaman (Dylan Wanten) gepasseerd. Het stond al vrij snel 0-1 voor GONA.
GONA bleef door drukken en zo moest Dylan Seaman flink aan de bak. Was het nu Dylan Seaman of Dylan Mayweather want hij ronselde als een volleerd bokser alle ballen uit de doelmond.
Alleen Dylan Seaman kon niet verkomen dat GONA de 0-2 tegen de touwen schoot.

Panningen zocht de aanval en begon steeds beter te combineren en dat resulteerde in kansen. Discoslipper Heijnen (Michiel) en Goldenboy Omsels (Remon) wisten bijna te scoren maar de robuuste keeper van GONA hield zijn doel nog even schoon.
Maar na een vloeiende combinatie speelde Discoslipper Heijnen zich vrij en schoot de bal kiezelhard tegen de touwen. 1-2. Een kolkend veld 3 ontplofte.
Toen floot Teun voor de rust en we konden een kopje thee gaan nuttigen. WW reikte zijn handen naar de hemel en probeerden hogere krachten op te roepen. Maar werden zijn gebeden verhoord?

2de helft:
Ricarde Iscezon dos Santos Faria de Souza werd gewisseld en gaf aan dat hij zijn leven voorbij zag flitsen. Neel (Steef Nelissen) en WW zagen het voor hun eigen ogen gebeuren. Pit gaf aan dat hij dingen dubbel begon te zien. Hier hadden Neel en WW nog wel enkele sappige over maar Abdelhak Pit kwam gelukkig bij en er is niets ernstigs gebeurd. Enkele minuten later bestormde Pit weer ouderwets het veld en tackelde weer lustig op enkele enkels.
Het ging opeens snel. Panningen zocht de aanval maar kreeg de deksel op de neus. Zo werd het al snel 1-3 en 1-4.
Panningen deed nog wel wat terug via Twin Tover Engels (Mathijs) 2-4 maar GONA deed zichtbaar wat gas terug nemen. Tot ongenoegen van de coach / leider die hier ook bijna aan onder door ging.
Dit resulteerde in de 2-5.
Maar toen gebeurde het onwerkelijke. Viking Eums (Maikel Ooms) verliet het veld en toen kwam FashionLeen (Maikel Leenders) het veld in. Hij eiste meteen de aanvoerdersband op en begon de lijnen uit te zetten. Zo veroverde hij de bal op de achterlijn en omspeelde enkele spelers van GONA en gaf de bal diep op Discoslipper Heijnen. Discoslipper Heijnen zag FashionLeen van een afstandje weer de bal vragen (lees op eisen) en met een pegel kegelde hij de bal in de goal van Koningslust. Fashion liep naar de cornervlag en gaf een kusje op de aanvoerdersband en riep nog enkele woorden naar de meegereisde FashionLeen fanclub. 3-5.
Toen was het afgelopen :).
We dronken nog enkele pilsjes in de kantine en enkele bij Dotje en gingen zonder een dorstig gevoel naar huis.
Wij bedanken wederom Ron ‘’powerhouse’’ Blokzijl en artistiek wonder Rick Hendricks voor het uithelpen en het mede mogelijk maken van de mooie voorstelling op (slag)veld 3.

Panningen verliest op conditie van een gelijkwaardige tegenstander. Volgende keer beter mannen!