beertje
Ontwerp je eigen hoodie:
Na het succes van vorig jaar met onze hoodie actie hebben we dit jaar wederom een hoodie actie bedacht. Ontwerp je eigen hoodie voor maar € 25 euro! Stel je eigen hoodie samen met onderstaand formulier. Dit kan natuurlijk in de winkel maar vanaf nu ook online.  Klik op onderstaande afbeelding voor deze Hoodie actie.

ScreenHunter 4508 Nov. 13 18.40

Onze online tool is heel overzichtelijk en werkt super eenvoudig, binnen een minuut heb je jouw hoodie besteld. Vind je het fijn om de hoodie eerst even te passen? Geen probleem, in de winkel hebben we van alle maten pasmodellen.


 
Stuur ons je verlanglijstje en maak kans op leuke prijzen:
Met de decembermaand voor de deur is het nu weer tijd om de verlanglijstjes in te vullen voor Sinterklaas of Kerst. Ook dit jaar willen wij je natuurlijk weer helpen met het afstrepen van de sportieve cadeaus op je verlanglijstjes. En wij begrijpen dat dit jaar anders is dan andere jaren. Daarom hebben wij het volgende bedacht: Stuur ons je verlanglijstje en wij zorgen ervoor dat alle cadeaus op je lijstje worden klaargemaakt, ingepakt en indien gewenst zelfs wordt bezorgt. Hoe werkt het?

ScreenHunter 4510 Nov. 13 18.45
Ga naar www.sportenisleuk.nl/verlanglijstje-2 en vul je wensen in. Na ontvangst nemen we contact met je op om het verlanglijstje door te nemen, zodat wij voor jou aan de slag kunnen. Daarnaast geldt het ingeleverde verlanglijstje ook als lot voor onze WINACTIE. De trekking is op zaterdag 28 november (mogelijk door Sinterklaas) en op zaterdag 19  december. De winnaars ontvangen mooie prijzen, waaronder een cadeaubon van € 25 euro.


 
Maak een personal shopping afspraak:
Wij kunnen ons voorstellen dat je door alle corona perikelen minder graag naar de winkel komt om eventuele drukte te vermijden. Daarom bieden wij je graag de mogelijkheid om een personal shopping afspraak te maken. Je hebt dan even de winkel helemaal voor jou alleen samen met één van onze specialisten. Je kan dan in alle rust even lekker komen shoppen zonder andere mensen om je heen. Interesse? Maak dan nu een afspraak via www.sportenisleuk.nl/personal-shopping

Heb je nog vragen over één van bovenstaande acties, laat het ons weten, wij zijn telefonisch bereikbaar op 077 3071676 of per mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Daarnaast geven wij de komende weken heel veel cadeautips voor de december maand via onze social media kanalen, dus blijf ons volgen .


Met sportieve groet,

Dennis van Woezik
ScreenHunter 4509 Nov. 13 18.42