Op woensdagmorgen 10 juli was het zo ver. De nieuwe grasmachine werd geleverd. De aankoop van een machine werd mede mogelijk gemaakt door de "Vrienden van SV Panningen".  Na een gedegen inspectie met een goede uitleg werd deze grasmachine over gedragen aan de vrijwilligers van ons sportpark.  Natuurlijk werd hij direct getest of hij aan de zware eisen voldeed van deze vrijwilligers. En jawel, volgens sommigen is het zelfs een juweeltje.

Deze grasmaaier zal het gras maaien in alle uithoeken van ons sportpark waar de grote grasmaaier niet kan komen.

Kortom een juweeltje voor een nog mooier sportpark. Onnodig te zeggen dat deze grasmaaier goed en veilig en aan de ketting achter slot en grendel wordt gestald.

ScreenHunter 3652 Jul. 10 19.23