SV Panningen is op zoek naar een gedreven en communicatief vaardige hoofdtrainer voor ons tweede (selectie-)team met ingang van het seizoen 2019/2020.
Panningen 2 komt momenteel uit in de 2e reserveklasse.

De trainer verzorgt de trainingen op dinsdag en donderdag, en coacht het team tijdens de wedstrijden op zondag. De trainer van het tweede zal ook intensief samenwerken met onze nieuwe hoofdtrainer voor het eerste elftal, William van Moorsel, en de overige leden van de technische staf.

Ben jij de persoon die wij zoeken of ken jij deze? Dan wordt verzocht om contact op te nemen met Ronald Goutier of Job Ebisch (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).