Eten met korting bij Restaurant - Bistro Kepèl

De sponsoractie inzake eten met korting bij Restaurant - Bistro Kepèl is een groot succes. Al diverse leden van onze vereniging zijn te gast geweest bij dit restaurant en hebben én lekker gegeten én zij hebben geld in het laatje gebracht voor onze vereniging.
Voor alle duidelijkheid deze actie geldt natuurlijk alleen voor de leden van onze vereniging.

ScreenHunter 685 Oct. 03 19.20Om een en ander in goede banen te leiden, verzoeken wij je om een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.., mocht je voornemens zijn om in dit restaurant te gaan eten.
Ook als je reeds eerder de bon hebt gedownload.

Zo snel mogelijk ontvang je dan de kortingvoucher, welke je kan inleveren bij Restaurant - Bistro Kepèl.  Dit levert je 10% korting op dit etentje en tevens krijgt SV Panningen 10% van het bestede bedrag in de kas!

We wensen je alvast een smakelijk eten.

Met vriendelijke groet,

Frank Wilms