beertje
Liam en Rens zijn de grote winnaars geworden van het Kuurke’s Darttoernooi. In een super spannende finale versloegen zij Ward en Kevin met 3-2.

Maar liefst 21 koppels wisten hun weg te vinden naar de kantine van Panningen-Noord en speelden daar om een zeer goed gevulde prijzenpot mogelijk gemaakt door Knuurke. Er werd gestart met de poulewedstrijden, waarbij er 4 poules van 4 teams waren en 1 poule van 5. Alle wedstrijden (op de finale na) werden gesteeld in een best of three legs-principe. Uiteindelijk gingen er 16 koppels door naar de kruisfinales.

In een erg gezellige sfeer en met op z’n tijd een hapje en een drankje werden alle wedstrijden afgewerkt. Na de halve finales werd allereerst de strijd om de 3de plaats gespeeld, die uiteindelijk werd gewonnen door Tim en Mike. Daarna volgde de finale waarbij Liam en Rens zich dus als winnaars van het Knuurke’s Darttoernooi mochten kronen.

Alle deelnemers, Knuurke en organisatie bedankt. Tot volgend jaar!

ScreenHunter 1157 Mar. 17 11.50
Nieuwsbrief voor sponsoren
en donateurs van SV Panningen
Bekijk deze nieuwsbrief
in uw browser

Goede zaken bij winst

Trainer Roel SchreursOok de vijfde wedstrijd in 2018 is met winst afgesloten: in Bieslo werd het 0-4, waardoor we in 2018 al 13 punten hebben behaald en koploper blijven. De tweede periodetitel kan ons nu nauwelijks nog ontgaan. Maar om hier helemaal zeker van te zijn moeten we nog wel één van de twee inhaalwedstrijden, tegen Swalmen en Roggel, winnen.
 
Voor komende zondag staat de -met het oog op de ranglijst zeer belangrijke- wedstrijd tegen KSV Horn op het programma. In Horn hebben we met 2-3 gewonnen, weliswaar een zwaarbevochten overwinning. Waarschijnlijk zijn Roy Cuppen en Nick van den Beucken er zondag vanwege blessures helaas niet bij.
 
KSV Horn, de huidige nummer 3, kwam niet goed uit de winterstop en verloor 4 punten. Afgelopen zondag namen ze hiervoor revanche, door met maar liefst 6-0 te winnen van nummer 4 SVC2000. Het gevaar van Horn zit 'm in hun makkelijk scorende voorhoede met goaltjesdief Dean Kalis. Horn moet winnen om in de race te blijven voor de titel. Bij winst van ons wordt het gat namelijk 11 punten en lijkt Horn kansloos. Het mag duidelijk zijn dat dat ons doel is, en met een fanatieke Kepelse aanhang die de groen-witten als een echte twaalfde man steunt moet dat lukken.
Kom dus allemaal zondag naar het Sportpark en laat je horen, zodat de punten in Kepel blijven en we deze belangrijke horde samen nemen… alvast bedankt!

 
Hoofdsponsor:

Programma

2017-2018

14.30
Panningen 1
Horn 1

12:00
Panningen 2
BSV Limburgia/Kamerl 2

10:30
Sportclub Irene 2
Panningen 3

11:30
Egchel 3
Panningen 4

12:30
Panningen 5
Helden 7

10:30
Panningen 6
Neerkandia 4

Share
Tweet
Forward
Goudsponsoren:
Goudsponsoren: 
Onze adresgegevens:
SV Panningen
Sportpark Panningen-Noord
Wilhelminastraat 11
5981 XW PanningenMede mogelijk gemaakt door Met Willem.
Copyright © 2018 SV Panningen.
Alle rechten voorbehouden.
Email Marketing Powered by MailChimp
Op vrijdag 6 april wordt er een leuke en spetterende avond georganiseerd voor alle vrijwilligers binnen onze vereniging. De officiële uitnodiging volgt natuurlijk, maar we willen je vragen om deze avond te reserveren.  De SV Panningen wil door middel van deze feestavond zijn dank uit spreken voor het vele vrijwilligerswerk wat binnen onze voetbalclub wordt uitgevoerd.
En het zou leuk zijn als jij, als vriijwilliger, aanwezig bent.

Dus...vrijdag 6 april, vrijwilligersavond van de SV Panningen.  De lokatie, de kantine op Panningen noord. Noteer deze datum alvast in je agenda.

ScreenHunter 1105 Mar. 04 09.31
Het bestuur wil kenbaar maken dat er is besloten om een gedeelte van trainingscomplex de Dėl niet meer te gebruiken.

Wat is het geval; de Dėl wordt door de gemeente “berekend” als twee velden. Een van deze velden komt, aangezien dit volgens de norm boventallig is, geheel voor rekening van de vereniging. Dit is een zeer aanzienlijke kostenpost voor SV Panningen. Na ampel beraad, dit in combinatie met de trainingsuren van de teams, is men tot dit besluit gekomen.

Derhalve gaan we maar één van de velden als trainingslocatie gebruiken. En wel het veld aan de kant van “Maxwell”. Feitelijk is dit het oude hoofdveld. En wel tussen de lichtmasten aan de kant van de “Schoolstraat” en de lichtmasten die midden op de Dėl staan.  Het andere gedeelte wordt niet meer gebruikt om te trainen.  De stroom is inmiddels ook van de lichtmasten uitgeschakeld die niet meer gebruikt worden.

We hopen dat een en ander door een ieder goed wordt opgevolgd.

Indien er vragen en of opmerkingen zijn, dan hoor ik deze graag.

Namens  het bestuur,

Peter Wulms, voorzitter.
ScreenHunter 1156 Mar. 12 20.08
Eten met korting bij Restaurant - Bistro Kepèl

De sponsoractie inzake eten met korting bij Restaurant - Bistro Kepèl is nog steeds een groot succes. Al diverse leden van onze vereniging zijn te gast geweest bij dit restaurant en hebben én lekker gegeten én zij hebben geld in het laatje gebracht voor onze vereniging.
Voor alle duidelijkheid deze actie geldt natuurlijk alleen voor de leden van onze vereniging.

ScreenHunter 685 Oct. 03 19.20Om een en ander in goede banen te leiden, verzoeken wij je om een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.., mocht je voornemens zijn om in dit restaurant te gaan eten. 
Ook als je reeds eerder de bon hebt gedownload.

Zo snel mogelijk ontvang je dan de kortingvoucher, welke je kan inleveren bij Restaurant - Bistro Kepèl.  Dit levert je 10% korting op dit etentje en tevens krijgt SV Panningen 10% van het bestede bedrag in de kas!

We wensen je alvast een smakelijk eten.

Met vriendelijke groet,
Frank Wilms
Sponsorcommissie sv Panningen