beertje
De eerste klap is een daalder waard. Zondag won ons eerste elftal overtuigend van Reuver. Men was op alle fronten de betere ploeg. Zondag gaat Panningen 1 op bezoek bij America. Deze club bestond afgelopen zomer 100 jaar. Een felicitatie waard. America 1 verloor de eerste wedstrijd afgetekend met 5-0. Dus ze zijn gebrand om de eerste punten binnen te halen.
Als het om voetballend vermogen gaat, is Panningen 1 een van de betere teams in deze competitie. Maar er zijn andere zaken die ook een rol spelen; inzet, scorend vermogen of de wedstijd in een vroeg stadium beslissen. Kortom, ook zondag zal er geknokt moeten worden voor de punten.

De Peel en Maas dames gaat op bezoek bij de dames van VVV’03. Dit om de eerste overwinning binnen te halen. Natuurlijk zal dit een hels karwei worden, maar toch, het voetballen zijn onze dames niet verleerd. Ook niet na een half jaar niet voetballen.

Panningen 2 gaat naar Ospel en neemt het op tegen RKSVO 2. Dit team kwam afgelopen zondag niet in actie. De competitie van ons tweede bestaat uit 11 teams en iedere week is een team vrij. Afgelopen zondag werd er door Panningen 2 gelijk gespeeld tegen MVC’19. Een terechte uitslag. Het zal zondag een pittig duel worden om de punten mee naar huis te nemen, maar de achterban heeft er vertrouwen in dat dit lukt.

Het derde neemt het zondag op tegen Egchel 2. Beide teams hebben hun eerste wedstrijd gewonnen. Om nu te spreken van een 6 punten wedstrijd, gaat iets te ver. Maar toch, wie wint staat bovenaan.

Panningen 4 voetbalt thuis tegen Kessel 5. Na het gelijkspel van afgelopen zondag, zal aankomende zondag een overwinning fijn aanvoelen. Dit ook om te zorgen dat de bovenste posities in zicht blijven.

Het vijfde was zondag niet helemaal bij de les. De tegenstander nam de aftrap in de eerste en tweede helft. Zondag heet de tegenstander Kessel 4. Ongetwijfeld is Panningen 5 gemotiveerd tot het bot om de eerste competitieoverwinning binnen te halen. Dit begint om op te letten wie er mag aftrappen…

Ook Panningen 6 speelt thuis. Deze jonge brigade neemt het op tegen RKSVN 3. En….er liggen winstkansen.
Als men met dezelfde tomeloze energie blijft voetballen als de laatste weken, dat valt het kwartje zondag de goede kant op. Zaak is wel om deze tomeloze energie te combineren met wat voetbalslimheid.

Voor de veteranen twee uitwedstrijden. De veteranen van Melderslo en Neer zijn de tegenstanders. Twee uitstekende teams. Maar met open vizier zal de strijd aangegaan worden. Want de tegenstander heeft ook maar 11 spelers op het veld staan. En om nog maar een cliché te gebruiken, de bal is rond. Ook bij veteranenwedstrijden.

 

Helaas heeft niemand de juiste uitslag ( 6-2) voorspeld van de wedstrijd Panningen 1 - Reuver 1.
Deze  week zit er in de pot 10 consumptiebonnen. Toto 27 september, voorspel de uitslag van AVV America - Panningen 1 en maak kans op 10 consumptiebonnen.

Stuur uw voorspelling naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en maak kans op deze prijzenpot.ScreenHunter 4476 Sep. 23 17.10

Geacht lid, geachte ouder of verzorger,

Wanneer u reeds een doorlopende machtiging voor de contributie heeft ingevuld hoeft u dit jaar niets te doen wat betreft de contributie.

Volgende week wordt de contributie van het nieuwe seizoen 2020-2021 automatisch van uw bankrekening afgeschreven.
De mensen die geen doorlopende machtiging hebben ingevuld ontvangen persoonlijk bericht.
Mocht u nog wijzigingen in uw adresgegevens of banknummer door willen geven dan kan dat via onderstaand mailadres.
Wilt u de nieuwe contributietarieven voor het seizoen 2020-2021 nog eens bekijken, klik dan hier.
Mochten er nog vragen of opmerkingen zijn naar aanleiding van deze mededeling dan horen wij dat graag.

Tot slot wensen wij u een leuk, gezellig en vooral sportief voetbalseizoen 2020-2021 toe.

ScreenHunter 4476 Sep. 22 19.54 Met vriendelijke sportgroeten,

 Namens het bestuur van Sportvereniging Panningen,

 Mark Daniels
 E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 Telefoon: 06-42152454
Uitslagen zaterdag 19 september:

Panningen A - SVEB 4-0
Doelpunten: Fathi 2x, Mark en Frank

Panningen B - Maasgouw 2-5
Doelpunten: Elvan en Abdel

Wedstrijden zaterdag 26 september
 Melderslo - Panningen A
Aanvang: 17.00 uur
Vertrek Pierke: 16.00 uur

Thijs, Roy W, Geert D, Marcel (A + shirts), Peter L (A), Lars (A), Luuk Verh, Leon B, Jeroen, Roel, Peter V (A), Jo, Abdel & John
Leiders: Geert & Geert

RKSVN - Panningen B
Aanvang: 17.00 uur
Vertrek Pierke: 16.15 uur

Emrah, Ozkan, Roy R, Ronnie (A = Shirts), Luc Verb, Mark, Ronald (A), Ruud (A), Ramon, Frank, Stefan, Jan & Mustafa
Leiders: Gé en Achmed
ScreenHunter 4398 Aug. 19 16.40

Onderstaande richtlijnen zijn opgesteld op basis van de actuele richtlijnen van het RIVM, NOC-NSF en de KNVB en daar waar nodig aangevuld met onze eigen afspraken.
Maatregelen kunnen op elk moment worden aangepast door het bestuur op basis van nieuwe inzichten. Beide sportparken worden voor het weekeinde ingericht aan de hand van onderstaande richtlijnen.

Voor aanvullende vragen of info neem contact op met een van de leden van het coronateam of stuur een e-mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Basisregels veiligheid- en hygiëne
• voor alles geldt: gezond verstand gebruiken staat voorop;
• heb je klachten? Blijf thuis en laat je testen;
• ga direct naar huis wanneer er tijdens de sportactiviteit klachten ontstaan;
• ben je 18 jaar en ouder: houd 1,5 meter afstand (uitzondering tijdens het sporten);
• vermijd drukte;
• was vaak je handen met water en zeep, juist ook voor en na bezoek sportlocatie;
• schud geen handen

Aanvullend voor sport
• voor alle leeftijdsgroepen geldt dat zij normaal spelcontact mogen hebben;
• voorafgaand, tijdens rustmomenten en na afloop van de sportbeoefening dienen sporters van 18 jaar en ouder wél 1,5 meter afstand tot elkaar te houden, waaronder in de kleedkamers en in de kantine;
• kleedruimtes en toilet- en douchevoorzieningen van sportaccommodatie zijn weer open;
• zorg voor 1,5 meter afstand tussen de trainers/begeleiders en wisselspelers onderling, ook in de dug-outs

Op ons sportpark
• toeschouwers mogen tijdens trainingen en wedstrijden aanwezig zijn. Daarbij geldt dat toeschouwers 1,5 meter afstand tot elkaar moeten houden;
• bij de toegangspoort zijn gescheiden in- & uitgang ingericht, volg deze looproute. Fietsen worden geparkeerd buiten de poort. De ingang van het sportpark is de kleine poort, de uitgang is de grote poort. Zo houden we de looproutes gescheiden;
• in de gangen naar de kleedlokalen zijn gescheiden in- & uitgang(en) ingericht, volg deze looproute. De ingang van de kleedlokalen is aan de voorzijde van het gebouw links en rechts van de kantine. De uitgang van de kleedlokalen zijn de deuren aan de achter-, linker- en rechterzijde van het gebouw (alleen sportpark Panningen)

Trainingen en wedstrijden
• voor- en na de training kan er gebruik worden gemaakt van de kleedlokalen en douches. Vanaf 18 jaar: Houd je aan de 1,5 meter afstand regel.
• bidons worden niet meer door de club voorzien. Eenieder dient zijn eigen bidon mee te nemen;
• voor alle leeftijden geldt dat teambesprekingen (voor- na en in de rust) zo veel mogelijk buiten plaats moeten vinden;
• per jeugdteam zijn max 2 volwassen begeleiders in het lokaal aanwezig/toegestaan, waarbij geldt dat zij 1,5 m. afstand houden tot de jeugd en elkaar, ouders zijn niet toegestaan in de kleedlokalen. Per team, met name bij de jongste teams, eventueel bekijken of er thuis gedoucht wordt gezien het feit dat ouders niet zijn toegestaan (door leiders per team te bepalen);
• indien mogelijk stellen wij 2 lokalen voor de senioren en O19-teams ter beschikking, echter zal dit niet altijd lukken, te allen tijde mogen slechts 8 spelers/begeleiders (18+) gelijktijdig in het kleedlokaal aanwezig zijn, zij dienen 1,5 m. afstand te houden tijdens het omkleden en douchen.

In onze kantine
• de kantine & terras zijn geopend;
• net als in de reguliere horeca is een zitplaats verplicht, zowel binnen als buiten;
• desinfecteer je handen voordat je de kantine betreed;
• er is een separate in- & uitgang, volg deze looproute;
• de bar is uitsluitend voor het bestellen van drank, er zijn geen zitplaatsen aan de bar;
• betaal zoveel mogelijk met pin;
• ook voor sportkantines is het verplicht om contactgegevens van bezoekers op te vragen en te registreren;
• Vul bij het betreden van de kantine / terras het registratieformulier volledig in;
• Formulieren liggen bij de ingang en bij de bar

Vervoer naar uitwedstrijden
• voor het samen rijden naar uitwedstrijden is het advies van het RIVM om niet-medisch mondkapje te dragen als je in een auto zit met passagiers die niet tot hetzelfde huishouden horen.
Attendeer als leider tijdig je bestuurders en spelers op bovenstaand, de bestuurder kan bepalen dat er een mondkapjesplicht in zijn voertuig geldt. Hij geeft dit dan ook tijdig door aan de leiding.
• kinderen tot en met 12 jaar hoeven geen mondkapje te dragen

Constatering van verschijnselen
• communicatie protocol: Is een lid corona verdacht/positief, meld dit dan aan je team leiding. De leiding neemt contact op met coronateam

Namens bestuur SV Egchel en SV Panningen;

Het coronateam:
Peter Wulms (06-54235814)
Rene Sillekens (06-12072930)
Maarten op het Veld (06-23450570)
Thijs Joosten
Mark Daniels (06-42152454)