Pupil van de week

Hallo! Mijn naam is Jik Jacobs, ik word op 24 oktober 7 jaar en ik woon op Stox 29. Mijn ouders zijn Sjors Jacobs en Jessy Bos. Ik speel bij de kabouters, mijn trainers zijn Iwan en Ronnie. Het liefste speel ik in de achterhoede want ik kan heel goed de bal afpakken. Ik moet nog wel een klein beetje oefenen op de bal hooghouden. Mijn favoriete club is PSV en de beste speler is Zahavi. Roblox vind ik het allerleukste spel en op TV kijk ik graag naar De Thundermans. Schrijven vind ik superleuk op school en rekenen vind ik heel saai. Later als ik groot ben wil ik dierenverzorger worden. Mijn lievelingseten is McDonalds. En van tomaten houd ik helemaal niet. Op zondagmiddag 26 september 2021 bij de wedstrijd Panningen – DEV-Arcen betrad Jik aan de hand van de Panningencaptain de grasmat van ‘Panningen-Noord’. Onder zijn arm een bal, geschonken door SUPPORTERSCLUB KNUURKE. De bal is bestemd voor de jeugdafdeling.