Maatregelen per 4 november 22.00 uur:
Het kabinet heeft dinsdagavond 3 november wederom extra maatregelen aangekondigd om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Deze extra maatregelen gaan in vanaf woensdag 4 november 22.00 uur en gelden in elk geval voor de komende twee weken. Voor het voetbal betekent dit op hoofdlijnen:

• Wedstrijden van alle amateurcompetities zijn tot nader order niet toegestaan.
  • Seniorenteams mogen alleen trainen in groepen van twee personen en met onderling 1,5 meter afstand.
  • Voor jeugdteams geldt geen beperking in de groepsgrootte en de onderlinge afstand tijdens de training. Zij mogen onderling trainingswedstrijdjes spelen bij de eigen vereniging.

Co-sponsor

Webpartner

Webpartner    Webpartner
 Leenders-Gielen2   ScreenHunter 4167 Jan. 28 18.43  2wcf1 ScreenHunter 679 Sep. 21 20.15    bohaco