Onderstaand een afbeelding uit het jaar 1962. en wel het team dat in 1963 kampioen werd in de vierde klasse F.
Staand: Jac Beurskens, Hemke Hendriks, Broer Verlinden, Hay Lemmen, Frans v.d. Linden, Sjraar Janssen, Wieke Lemmen, en leider Harrie Stals.
Gehurkt: Theo van Nisselroy, Thei Naus, Wiel Peeters, Theike Wulms, Herm Jacobs, Piet Goutier.

ScreenHunter 3724 Sep. 14 13.54

Onderstaand een document uit het jaar 1934.  De huurovereenkomst inzake een preceel grond voor het aanleggen van voetbalveld. Lees en geniet van dit stuk historie van onze voetbalvereniging.

ScreenHunter 3719 Sep. 07 16.01

Een foto uit het jaar 1969. De opening van sportpark Panningen noord. De datum is 22 juni.
Op deze afbeelding zien we Jan Kessels, Mevrouw Hoeijmakers, Burgemeester Hoeijmakers en namens het jeugdbestuur Herm Peeters.
Ze lopen tussen een erehaag van jeugdspelers.

ScreenHunter 3716 Aug. 30 14.44

Een foto uit het jaar 1965. En wel Panningen 6.
Staand van links naar rechts: Wiel Verlinden, Harrie van Lier, Jan Steeghs, Leo Janssen, Frits Kesselmans, Pierre Gommans,
Gehurkt van links naar rechts: Jan Rutten, Peter van Lier, Herman van Lier, Giel Verhaegh, Jan Steeghs,  Math Verhaegh.

ScreenHunter 3703 Aug. 24 16.32

Op ondertstaande afbeelding, het bestuur van SV Panningen in het jaar 1999.
Staand van links naar rechts:  Hans v.d. Vegt, Thijs Vanmaris, Hub Wilmer, Frans daniels, Robert Lenders, Ed Schatorie, Math Bouten, Jan Wilms.
Zittend van links naar rechts: Brigitte Geuyen, Johan Jacobs, Wiet Leenders, Har Gootzen, Helen Stroomberg.
ScreenHunter 3690 Aug. 18 09.34

Onderstaand Panningen D3 uit het jaar jaar 2004.
Staand van links naar rechts Huub Hermans, Guido Derks, Roy Ottenheijm, Gijs Ebisch, Rick Goutier, Maikel Leenders, Dennis Verhaegh, Joey Croonenbroek, Harm Douven, Gé Nelissen.
Gehurkt, Rick Kurvers, Stefan Beumers, Steef Nelissen, Jelle Reijnders, Jeroen Smits, Jimmy Hermans.

ScreenHunter 3677 Aug. 10 17.56

Onderstaand een afbeelding uit het jaar 1973. en wel Panningen 6.
Staand van links naar rechts: Pieter Meulemans, Peter Stevens, Jan Janssen,  Leenders, Hay Rutten, Jan Stevens, Gerard Quicken.
Gehurkt: Ben Metsemakers, Mat Verhaegh, Jan Wijnands, Piet Geurts, Ben Janssen, Mat Goutier.

ScreenHunter 3673 Aug. 03 15.55

Onderstaand een afbeelding uit 1947.  En wel van de missiewedstrijd Concordia- RKMSV.
We zien staand  in het groen wit: Leo Kessels, Cor Quicken, Graad van Nisselroy Jac Engels, Ton Rutten, Siepke Houben, Rieks Engels.
Gehurkt: Joep Lommen,  Jo Wilms, Piet Engels, Peter Verhaegh.
Boven rechts, burgemeester Cremers.

ScreenHunter 3667 Jul. 27 16.47

Op onderstaande foto, Panningen 2 uit het jaar 1972,
Staand van links naar rechts: harrie Steeghs, Boy Peeters, Ton Jacobs, Pierre Kesselmans, Piet Peeters, Wim van Horen, Ves Jacobs en Jan Stevens
Gehurkt, Frans Stevens, Jan Sillekens, Huub Ghielen, Ves Jacobs, Dolf Peeters, Gerrit Janssen en Harrie van Lier.

ScreenHunter 3657 Jul. 20 14.27