Onderstaande foto is van 8 april 1984.  Dus 34 jaar geleden. De conpetitiewedstrijd Helden 1 - Panningen 1 in de eerste klasse F. Op deze afbeelding Joep Marcelissen van Helden en Gé Nelissen van Panningen. Let ook op het talrijke publiek op de achtergrond.

ScreenHunter 1558 May. 19 14.46

Onderstaand een foto uit een ver verleden. Panningen 7, begin jaren '80.
Staand: Staand Peeters, Jo Verlinden, Wilmar Lormans, Richard Hermans, Lei Janssen, René Wijnands, Sjaak Peeters, Harrie Heijnen, Wim, Janssen.
Gehurkt:  Giel Beumers, Wil van Heugten, Sjaak Kersten, Mat Reinders, Peeters, Jos Stevens.
ScreenHunter 1538 May. 12 21.13

Onderstaand het bestuur van Knuurke in het jaar 1978. De viering van het eerste lustrum in 't Strotje".
Van links naar rechts. Boy van Nisselroy, Mat Geenen, Joop Nadorp, Jac Beurskens, Piet Goutier, Jan Theeuwen, Wie Janssen, Hans Simons, Cor Bongers, Alwie Reijnen en Sjaen Korsten.
ScreenHunter 1442 May. 05 15.55

Op onderstaande foto, Panningen 5 uit het jaar 1965.
Achterste rij van links naar rechts: Jan Schers, John van Nisselroy, Piet Bruijnen, Wim Evers, Jan Wulms, Ber Brummans, Giel Goutier.
Gehurkt van links naar rechts: Jan Goutier, Piet Janssen, Giel Verhaegh, Henk Gommans, Hub Plitscher.

ScreenHunter 1409 Apr. 29 09.14

Deze week wederom een foto uit een ver verleden. En wel uit het jaar 1946. Deze foto is gemaakt op het voetbalveld "in de Heuvelhook".  Deze afbeelding is wel niet van goede kwalteit maar toch,  ook dit is de historie van SV Panningen.
Achteraan van links naar rechts: Piet Houwen, Piet Goutier, Had Joosten, Jan Kessels, Jan Gielen, Wiel Verlinden.
Midden van links naar rechts: Alwie van Knippenbergh, Jos Gommans, Jo Ummenthum, Geert Weijers.
Vooraan van links naar rechts: Piet Geurtjens, Jan Goutier, Cor Keiren, Harrie de Bruijn.

ScreenHunter 1330 Apr. 21 14.25

Onderstaand een bijzonder kiekje uit een ver verleden. Het jaartal is onbekend.  Gezien de foto zijn enkele personen werkzaam op de Del.
Van links naar rechts, Theo van Nisselroy, Jan Lormans, Hein Janssen, Wiel Pubben en Wim Wijnands.

ScreenHunter 1279 Apr. 14 13.46

Een kiekje echt uit de oude doos. Een foto van een Pannings team uit het jaar 1943. Welk team het is onbekend. Bekend is wel dat deze foto werd genomen in Beesel.
Van links naar rechts, Louis van doren, Herm Jacobs, Handrie Rutten, Ton Rutten, Al Reijnen, Jac Ebisch, Wiel Verlinden, Broer Verlinden, Jan Goutier, Theo Greijn, Theo Gielen, Piet Goutier.

ScreenHunter 1255 Apr. 08 09.12