Onderstaand een foto van 9 mei 1976. De wedstrijd Panningen-Limburgia. We zien op de foto Thijs Bouten, John Gubbels en Henri Gijsen namens Panningen.

ScreenHunter 1711 Jul. 14 15.52

Onderstaand de eerste bladzijde van hoofdstuk 1 van het "huishoudelijk reglement" uit het jaar 1927.  Veel van de opgenomen bepalingen zijn trouwens nog steeds, of alweer, actueel.
Voor wie belangstelling heeft om dit reglement door te lezen, stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

ScreenHunter 1708 Jul. 08 08.44

Op onderstaande foto, Panningen 2 uit het jaar 1970.
Staand van links naar rechts : Wiel Verlinden, Piet Peeters, Herm Peeters, Boy Peeters, Ves Jacobs, Jan Sillekens, Ton Jacobs, Harrie Stals en Jan Stevens.
Gehurkt van links naar rechts: Tonnie Rutten, Frans Stevens, Wim van Horen, Ves Jacobs, Harrie van Lier, Dolf Peeters en Pierre Kesselmans.

ScreenHunter 1702 Jul. 01 08.41

Op onderstaande foto, Concordia A1. ( Zo heette SV Panningen in vroeger tijden). Deze foto is uit het jaar 1956.
Staand van links naar rechts. Leider Toon Keltjens, Huub Gommans, Sjraar Dorssers, Gerrit Janssen, Pierre Kesselmans, Piet Janssen.
Gehurkt van links naar rechts. Harrie Kessels, Jac. Beurskens, Math Kranen, Harrie Janssen, Leo Verbugt en Ben Peeters.

ScreenHunter 1695 Jun. 23 16.31

Onderstaand Panningen A1 uit het jaar 1994. Zij kregen de fair-play trofee uitgereikt in het PSV stadion in Eindhoven.
Leiders Lei de Bruijn en Eric v.d. Beucken. Trainer Lou Kluitmans.
Spelers, staand : Maarten Kockelkoren, Ronald v.d. Berg, Frank Titulaer,  Jarno Houben ( met de beker ) Roy Vlieks, Luc Verbong, Marcel Peeters.
Gehurkt: Gursel Ekoc, René Groetelaars, Marcel Fleuren, Dave Bouten, René Halmans, Bart Janssen en Paul Linssen.

ScreenHunter 1689 Jun. 17 08.58

Op onderstaande foto, SV Panningen uit het jaar 1973.
Staand van links naar rechts: Leider Jan Geuijen, Frans Daniels, Udo Bohm, Harrie Berghs, Harrie Peeters, Thijs Rutten, Wiel Peeters, trainer Thei Naus, verzorger Broer Verlinden.
Gehurkt van links naar rechts: Ben Nooijen, Tonnie Rutten, Pierre Kesselmans, Jo Verheijen, Gerrie Gommans, Piet Janssen, Jan Goutier.

ScreenHunter 1680 Jun. 10 13.05

Op onderstaande foto, Panningen F1 uit het jaar 2002.  De namen spreken voor zich.

ScreenHunter 1663 Jun. 02 18.18

Onderstaand, Panningen 6 uit het jaar 1968.  We zien op deze foto toch enkele illustere personen. Zoals...
Staand van links naar rechts : Wiel Verlinden ( leider) Hay van Lier, Jaer Gommans, Lei Janssen, Lei Leijsten, Jan Steeghs.
Gehurkt van links naar rechts: Herm van Lier, Tonnie Rutten, Giel Verhaegh, Gerrit Janssen, Peter van Lier en Mat Verhaegh.
( Op de achtergrond het Sif gebouw)

ScreenHunter 1608 May. 26 14.51

Onderstaande foto is van 8 april 1984.  Dus 34 jaar geleden. De conpetitiewedstrijd Helden 1 - Panningen 1 in de eerste klasse F. Op deze afbeelding Joep Marcelissen van Helden en Gé Nelissen van Panningen. Let ook op het talrijke publiek op de achtergrond.

ScreenHunter 1558 May. 19 14.46