Helaas heeft niemand de juiste uitslag voorspelt van de wedstrijd Panningen 1 - Reuver 1.
Volgende week zit er in de pot 10 consumptiebonnen.

Toto 27 september, voorspel de uitslag van AVV America - Panningen 1 en maak kans op  consumptiebonnen.

Stuur uw voorspelling naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en maak kans op deze prijzenpot.

ScreenHunter 4476 Sep. 23 17.10

Thijs Vanmaris 0 3
Truus Vanmaris 1 3
Ves Meulemans 1 7

DE WINNAAR OF WINNARES MOET ZICH WEL EVEN ZELF MELDEN BIJ JAN JANSSEN!!!!!!!!!!

* Er gaat telkens gegokt worden op de einduitslag van een wedstrijd, hierboven vermeld.
* Betreft het een duel dat verlengd wordt, dan geldt de uitslag, bereikt na 90 minuten voetbal.
* Iedereen mag meedoen, jong, oud, man, vrouw, enz.
* Per opgegeven naam  mag één gokje gewaagd worden. Vermeld VOORNAAM, ACHTERNAAM en ADRES in het mailtje. Inzendingen ZONDER ADRES dingen NIET mee naar de prijzen!
* Alle namen, inclusief voorziene uitslagen, worden op deze pagina vermeld.
* Bij meerdere juiste uitslagen wordt de winnaar door het lot bepaald.
* Die winnaar kan (persoonlijk!) liefst 5 consumptiepenningen in ontvangst nemen bij katinebeheerder Jan Janssen, zo u wilt 'Jan van Nel'.  DE WINNAAR OF WINNARES MOET ZICH WEL EVEN ZELF MELDEN BIJ JAN JANSSEN!!!!!!!!!!
* DE PRIJS (PENNINGEN) KAN TOT EEN MAAND NA DE 'TOTO-WESTRIJD' AFGEHAALD WORDEN. HIERNA VERVALT HET RECHT OP DE PENNINGEN.
* Is er géén winnaar, dan gaan de penningen de jackpot in voor de wedstrijd van een week later. Er zijn dan dus 10 penningen te winnen. Voorts kunnen het 15 penningen worden, enz.

* De ene keer kan er ingezonden worden tot een dag voor de wedstrijd, een andere keer tot enkele uren voor aanvang van de wedstrijd. Dit is afhankelijk van de tijd die er tussen twee wedstrijden ligt.

* De toto-wedstrijden zijn duels van Panningen-elftallen, competitie, beker of vriendschappelijk.

* Zijn er zaken waarin dit beknopte reglement niet voorziet, dan nemen de webmasters van de VVSP een beslissing; indien nodig worden de regels dan aangepast.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------