beertje
Liam7

LIAM KLOMPEN

Je namen en bijnaam?
Mijn naam is Liam Klompen en ik ben 17 jaar oud. Een bijnaam heb ik eigenlijk niet echt, alleen bij het darten word ik wel eens Little Shoe genoemd, omdat mijn vader zijn bijnaam Shoe is bij het darten.
Adres en woonplaats?
Mijn ouders zijn gescheiden, dus ik heb het geluk dat ik gewoon 2 adressen heb. Met mijn moeder woon ik op de Generaal Ritchiestraat 21 in Panningen en met mijn vader woon ik op het Schout Saelberngenplantsoen 5 in Panningen.
Geboortedatum en -plaats?
Ik ben geboren op 17 oktober 2000 in Venlo.
De liefde uit je leven?
Ja, de liefde van mijn leven, die ben ik nu bijna 2 jaar geleden tegen gekomen. Maxim Janssen heet ze en komt uit Grashoek. Hier ben ik al meer dan anderhalf jaar heel erg gelukkig mee.
Uit welke gezinsleden bestaat de familie Klompen?
Het gezin van de familie Klompen, dat zijn eigenlijk mijn vader (Marcel) mijn zus (Zoë) en natuurlijk is Inge er ook al een tijdje bij. Bij mam wonen we samen met zijn vieren en daar is Stefan erbij gekomen.

Liam14

Welke opleiding volg je?
Op het moment volg ik het Cios in Venlo, ik zit nu in het eerste jaar niveau 4. Volgend jaar ga ik gelukkig al mijn profiel in, volgend jaar zal ik dan ook naar Sittard op school moeten. Het profiel wat ik ga kiezen is de buitensport, dit vind ik zo interessant en vooral ook super tof om zelf te doen, daarom wil ik dus eigenlijk van mijn hobby mijn werk maken.
Waar verdien je de kost en wat doe je daar zoal?
Eh, ja ik werk ‘door de week’ in de avonden bij de Jumbo in Panningen. Hier werk ik sinds afgelopen augustus en heb daarvoor altijd bij de Albert Heijn gewerkt. Ook heb ik nog een tijdje in de horeca gewerkt bij de Belaeving (wat un belaeving waas det:-) Nu werk ik op de zondagen meestal ook nog in de kantine op het voetbalveld.
Vertel eens een leuk voorval op je werkvloer?
Da’s een goeie. Echt leuk was het niet echt, maar wel best ‘vet’ om te zien. Bij de Jumbo wilde ik de bananen bij gaan vullen en er zat een gat in de bananendoos dat precies rond was. Toen je de doos openmaakte zag je dat het een kogelgat was. Die kogel was ook rechtstreeks door de bananen gegaan. Ook een keer wilde Fouad de peren bij gaan vullen en liet toen een hele stapel met kratjes peren vallen, hier heb ik hem natuurlijk flink mee uitgelachen.

Liam16

Hoe ziet je voetbalcarrière eruit?
Mijn voetbalcarrière, nou ik ben volgens mij begonnen in de F7. Hier heb ik één training meegedaan en toen mocht ik naar de F5. Na de F5 ben ik naar de F3 gegaan. Ik voetbalde eigenlijk in de F-jes altijd wel samen met Luuk Teeuwen, daarna zijn we ook samen naar de F2 gegaan. Nou, de F zat erop, dus ging ik naar de E3 dacht ik, hier hebben we volgens mij niet echt een lekker seizoen gehad. Na de E3 ging ik naar de E2, hier hadden we zeker een leuk team mee. Toen wij naar de D gingen, had ik gehoopt naar de D1 te zouden mogen, maar hier was ik toen fysiek nog te klein voor. Eerst een jaartje D2 dus. Ik weet wel nog dat dit een zeer mooi jaar was, waar we 2e zijn geworden. Na de D2 mocht ik eindelijk naar de D1. Hier had ik Henk Wulms als trainer, hem heb ik altijd een goede trainer gevonden. Daarna heb ik 2 jaar in de C1 gevoetbald, het eerste jaar in de C1 was ik veel geblesseerd. Vervolgens 2 jaar in de B1. Ja, dit hoef ik denk ik veel mensen niet te vertellen. Hier hebben wij fantastische 2 jaren gehad: 2 keer kampioen en de beker gewonnen. Man, wat was dat sjiek:-).
Je speelpositie en wat zijn je voetbalkwaliteiten?
Ik ben in de F begonnen als rechts- of links back, daarna in de E ben ik ook nog middenvelder geweest en in de D werd ik weer teruggeschoven als back. In de C heb ik ook vooral als back gevoetbald, maar ook wel eens op het middenveld of voorin. Toen kwam Addie, hij heeft mij een keer links voor neergezet in de B1 en dit ging redelijk goed (gelijk een hattrickJ). Kratje van Tom Keijzers nog nooit gezien… Maar ja, vanaf dit moment heb ik dus veel linksvoor gestaan af en toe ook nog wel eens back, maar dat pakte niet zo goed uit. #blerick
Omschrijf jezelf in Panningen A1?
Hmm, een moeilijke haha, ik denk dat ik het vooral belangrijk vind dat de sfeer in het team blijft en hier soms wel voor kan zorgen.
Met welke voetballer kun je jezelf vergelijken?
Pfff, nou ben ik niet zo heel gespecialiseerd in de voetbalwereld, dus dan denk ik dat je mij kunt vergelijken met Liamel Messi.

Liam11

Waarin kan Panningen A1 zich verbeteren?
Nog meer biertjes drinken in de kantine na de wedstrijd.
Drie seizoenen op rij geblesseerd door je pols, verklaar je nader?
Ja, dit is natuurlijk puur pech hebben noem ik het zelf. De eerste keer heb ik gewoon een half jaar met een gebroken botje rond gelopen en ben er daarna dus aan geopereerd, hierdoor heb ik er toen wel even uit gelegen ja. De 2e keer was ik gevallen bij een wedstrijd. Ik voelde al gelijk dat het niet goed was, dus ging op maandag naar de dokter, op de foto’s was niks te zien zeiden ze. Dus ik kon lekker blijven voetballen, maar helaas bleef de pijn en ging ik terug en ja hoor weer gebroken. Blijkbaar hebben ze in het ziekenhuis betere röntgenfoto’s of zo. Toen mocht ik weer fijn 6-8 weken het gips in. En ja dan de 3e keer, nog niet zo lang geleden. Het was glad op de weg en ik had echt maar een paar biertjes gedronken en toen gleed ik uit. Ik mocht weer gelijk het gips in maar gelukkig maar voor 10 dagen. Nu ben ik nog steeds bezig met het proces en moet ik de uitslag van de scan nog krijgen. Voetballen doe ik wel al weer gewoon.
Op naar de senioren, welke tip geeft trainer Patrick je mee?
Ik voetbal nog lekker een jaartje in de A bij Patrick. Dus ik geef hem mee dat hij mij misschien toch nog een extra pilsje mag geven als ik weer eens goed gevoetbald heb.
Voorspel de uitslag tegen KSV Horn?
3-1 voor Panningen.
Je hobby’s naast voetbal?
Mijn hobby’s naast voetbal zijn darten, de buitensport en avontuur beleven.
Typisch Liam Klompen…?
Gezellig, in voor een feestje en avontuurlijk.

Liam15

Je beste en slechtste karaktereigenschap?
Slechtste eigenschap zullen we dan maar mee beginnen: ik vind het moeilijk om te plannen en doe altijd dingen op het laatste moment. Mijn beste is denk ik het sociale aspect, ben graag met mensen bezig en houd van sociale contacten.
Wat staat bovenaan op je ‘to do list’?
Toch echt wel een dikke reis maken van een paar maanden.
Hoe zou je je eigen stijl omschrijven?
Hmm, lastige. Ik denk dat ik gewoon een beetje met de tijd mee ga, maar wel gewoon lekker relaxed.
Van welke muziek word je vrolijk?
De Nederlandse rap-scene vind ik wel leuk, ook de Engelse en Amerikaanse rap/hiphop luister ik graag.
Waarom word je bestempeld als vlogger van het team?
Haha, ik denk omdat ik heel erg vaak veel Snapchats maak waarin ik mezelf film en grappige dingen doe.
Je favoriete drie-gangen-menu?
Jaaah makkelijk. Als voorgerecht eet ik dan het liefst een heerlijke carpaccio, als hoofdgerecht een grote portie spareribs en als nagerecht het toetje van de maand ofzo:-)

Liam13

Heb je vakantieplannen in het verschiet?
Jazeker heb ik die. Ik ga namelijk in de zomervakantie 3 weken door Europa reizen samen met 2 goede vrienden van mij (Luuk Teeuwen en Willem Peeters). Hier hebben wij allemaal super veel zin in en hopen de vetste en mooiste dingen te kunnen gaan doen. We hebben het grootste gedeelte wel al uitgestippeld, maar we zullen het gaan meemaken.
Wat is de laatste foto die je hebt gemaakt?
Deze heb ik vandaag gemaakt toen ik met pap een hele mooie wandeltocht heb gemaakt en toen hebben we deze foto op de top van een berg gemaakt.
Als ik zeg ‘Darten’, dan zeg jij?
Kom maar op, ik zou zeggen pak je pijltjes en een pilsje en laten we een potje lekker gaan gooien.
Noem een mooie toevoeging aan je vriendengroep?
Onze vriendengroep is best wel groot, maar we kunnen het allemaal supergoed met elkaar vinden. Ook houden we allemaal wel van feestjes dus dat is erg mooi :-)
Welke geur roept bij jou herinneringen op?
Denk dan toch wel die van de natuur, lekker fris en dat doet me dan altijd denken aan mooie momenten.
Typeer… Patrick Joosten?
Patrick is een hele goeie trainer. Ook kan hij tegen een grapje en vindt hij de sfeer in de groep ook erg belangrijk. Verder kan Addie ook erg serieus zijn.

Liam10

Waarom zijn mannen met bril knapper?
Het is gewoon zo denk ik. Nee grapje het ligt er natuurlijk wel aan wat voor bril je hebt, maar ik vind dat brillen ook gewoon een mooi accessoire kunnen zijn.
Ben je een gamer?
Nee, eigenlijk echt totaal niet. Heb vroeger wel eens wat Fifa gespeeld, maar daar houdt het ook mee op.
Je favoriete feestdag?
Eén favoriete feestdag heb ik niet echt, wel favoriete feestdagen en dit zijn natuurlijk de carnavalsdagen.
Waarmee zou je het liefst verrast worden?
Met een wereldreis, dat zou ik echt te gek vinden. Iets kleiner mag natuurlijk ook, maar reizen wil ik echt veel gaan doen en ik wil nog heeeeel erg veel zien, dus ja met een grote reis kun je mij wel verrassen.
Als je een dier zou willen zijn, welk is dit?
Een aap, dit is altijd al mijn lievelingsdier. Deze dieren vind ik gewoon erg interessant, hoe ze leven en ja kom op je kunt door bomen slingeren en je bent op mooie plekken.
Het avontuurlijkste dat je ooit hebt gedaan?
Tot wat ik tot nu toe heb gedaan is denk ik toch trektocht met Jong Nederland of het buitensportweekend met school. Hier moesten we met -7 graden onze eigen tent gaan maken van een paar touwen en een paar zeilen en hebben hier toen onder geslapen.

Liam17

Je vader als prins carnaval, hoe heb je dit ervaren?
Jaah, echt geweldiggg!! Hier kan ik niet kort antwoord op geven eigenlijk, want zou het liefst weer alles gaan vertellen. Maar toch wil ik even zeggen dat dit echt een mooie ervaring was en zeker eentje om nooit meer te vergeten!
Borsten of Billen?
Uhmm, dit vind ik een moeilijke maar denk dat als ik dan toch moet kiezen voor de billen ga.
Asperges of Aardbeien?
Pfff, allebei erg lekker. Aardbeien meer voor in de zomer als het lekker weer is en asperges ja eigenlijk rond deze tijd lekker als avondeten.
Boeren-gele of Delfts-blauwe klompen?
Boeren gele natuurlijk, blauwe motte die van Klompen niks van hebben.
Dotje Toernooi of Top-E toernooi?
Dan ga ik toch wel voor Dotje toernooi, de sfeer tijdens het toernooi is super en daarna is het feest natuurlijk ook niet te missen.
Afsluiten met een leuke mop, anekdote, motto of spreuk…..?
Life is either a daring adventure or nothing at all.

Liam18


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Wil je zelf ook geinterviewd worden of wil je een kandidaat aandragen?
Dit kan, laat het mij weten Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en de rest wordt geregeld.
De enige voorwaarden: een volwassen lid van sv Panningen.