beertje

Indeling meiden MO-17 en MO-19 voor het seizoen 2018-2019 aangepastDe indeling voor de meidenteams voor komend seizoen zijn aangepast, de groepen zijn nu volledig volgens leeftijd ingedeeld. 
MO17 start met 16 meiden en MO19 gaat starten met 15 meiden:

Team mo17 

 

 

Team mo19

 
1

Mila van Breukelen

  1

Leman Aydin

2

Rinske Joosten

  2

Natalia Notermans

3

Myrthe Smeets

  3

Kelsey Delissen

4

Imke Bos

  4

Pien Verheijen

5

Jans Verheijen

  5

Rayna Beurskens

6

Sanne Verhees

  6

Lexi Stammen

7

Lois Vanlier

  7

Sem Wulms

8

Szoka Kovacs

  8

Sofie Lormans

9

Renske Ebisch

  9

Demi Zeelen

10

Freke van Wil

  10

Meike Dericks

11

Janne Marcellissen

  11

Mel van Oyen

12

Kris de Bruyn

  12

Anouk Hendrix

13

Noelle van Schaijk

  13

Demi Vestjens

14

Rowie Wulms

  14

Jill Jacobs

15

Mila Stammen

  15

Isa Reijnen

16

Tess Heussen

     
         
  Leiding:

    Leiding:

  Roy van Breukelen

    vacant

  Roger Vestjens

    vacant
16 mei

Haelen MO17-1 - PHEB MO17-1

Minimale maar dik verdiende overwinning

De meiden van PHEB reizen voor een doordeweekse wedstrijd naar Haelen. De wedstrijd begint ontzettend rommelig voor beide teams, een chaos op het veld is het resultaat. PHEB krijgt als eerste grip op de zaak en begint gedurende de eerste helft steeds meer controle over de wedstrijd te krijgen. Dit resulteert in een aantal kansen, maar het afronden loopt dit seizoen niet als gewenst. Tot Noëlle weer eens haar kunstje flikt, vanaf rechts naar binnen komen en in de korte hoek weet ze de bal in het doel te werken. Hoewel de keepster er nog aan zit betekent dit de 1-0.

Na rust blijft PHEB de baas op het veld, Haelen weet de hele wedstrijd geen gevaarlijke kansen te creëren. Een compliment voor de verdedigende inzet van het gehele team, zeker in de chaos die Haelen soms weet te veroorzaken. In de slotfase komt Haelen dan toch iets uit zijn schulp maar wederom geen echt gevaarlijke situaties. Een dik verdiende overwinning voor PHEB, op naar de laatste wedstrijd op 26 mei tegen IVO.


Doelpuntenmaker:    Noëlle van Schaijk

9 mei


Baarlo MO17-1 - PHEB MO17-1

MO17-1 recht de rug 

De wedstrijd tegen Baarlo stond in het teken van revanche, voor de winter werd er met 1-2 verloren, daar er met grote cijfers gewonnen had kunnen/moeten worden. 
Deze wedstrijd begon op eenzelfde manier, PHEB zette de tegenstander met regelmaat vast op eigen helft maar wist de kansen niet af te maken. Dit mede dankzij de uitmuntende keepster van Baarlo. Vlak voor rust kwam Baarlo iets beter in de wedstrijd en kwamen ze wat regelmatiger op de helft van PHEB. Vlak voor rust lostte Baarlo een schot wat door Rayna helaas niet geheel onschadelijk kon worden gemaakt, de rebound was vervolgens eenvoudig, 1-0. Een domper voor PHEB om zo de rust in te gaan.

Vlak na rust werd de uitmuntende keepster van Baarlo vervangen, de reden was duidelijk en dit verdiend niet de schoonheidsprijs. PHEB werd hierdoor nog meer de baas in het veld, het creëren van kansen werd helaas niet gemakkelijker doordat er weinig ruimte was op het veld. Vijf minuten voor het einde was er dan toch de dikverdiende gelijkmaker van Noëlle die van rechts naar binnen kwam en met links de bal in de verre hoek krulde. Resultaat; kramp in beide benen. PHEB bleef vervolgens doordrukken voor de winst maar het mocht niet zo zijn.

Volgende week weer een midweekse wedstrijd, nu tegen Haelen. Hopen op een mooi potje zomeravondvoetbal.

21 april

PHEB MO17-1 - Maasgow MO17-1

Angstgegner wederom te sterk voor MO17-1

Voor de winter speelde MO17-1 al een goede wedstrijd tegen Maasgouw maar liep het in het mes. Vandaag een herhaling van de gebeurtenissen van toen.

PHEB begon sterk aan de wedstrijd en wist Maasgouw goed onder druk te zetten. Maasgouw was af en toe gevaarlijk op de counter maar wist hier niet veel echte kansen uit te creëren. Tot de 24e minuut, een bal viel tussen de verdedigers van PHEB en de spits van Maasgouw was net iets eerder bij de bal dan de goed uitkomende Rayna. Dit betekende de 0-1. PHEB bleef echter wel doorgaan met het controleren van de wedstrijd, hoewel de passing onrustig en onzuiver was wisten ze de controle toch redelijk te behouden.

Na rust eenzelfde beeld, PHEB had de bal en Maasgouw kwam er af en toe gevaarlijk uit. Een lichte overtreding in de twintigste minuut en een bal die in de kruising vloog betekende de 0-2. Frustraties die er al waren bij PHEB werden nu nog groter, dit kwam het spel niet ten goede. Vijf minuten voor tijd kwam PHEB wel weer terug in de wedstrijd, Noëlle kopte de bal uit een corner van Tess netjes binnen, 1-2. Vlak hierna een overtreding op Noëlle binnen het strafschopgebied, helaas kon de scheidsrechter dit niet zien, dus geen strafschop en geen kans op de gelijkmaker. In blessuretijd scoorde Maasgouw nog twee keer op de counter en zorgde zo voor de eindstand 1-4.


Doelpuntenmaker:    Noëlle van Schaijk


15 april

PHEB MO17-1 - Eindse Boys MO17-1 4-0

Zelfverzekerd naar een degelijke overwinning.
Vandaag speelden we voor de verandering weer eens in Helden, de gasten kwamen uit Nederweert-Eind. Vanaf de aftrap leek het een mooie wedstrijd te worden. PHEB was rustig aan de bal en won de meeste duels, Eindse Boys gokte op de tegenstoot maar wist uiteindelijk niet echt gevaarlijk te worden. PHEB creëerde enkele mooie kansen maar het duurde een tijdje voordat het er gescoord werd.

Na een half uur spelen werd de ban gebroken door Naomi, zij draaide goed weg en knalde de bal juist onder de lat binnen. In de blessuretijd voor rust begon Noëlle aan een solo, ze besloot dit af te ronden met een bekeken schot in de verre hoek, 2-0 was de ruststand.

Na rust bleek PHEB steeds meer de bovenliggende partij te zijn en zette het de Eindse Boys vast op eigen helft. Noëlle wist in de vierde minuut de stand op 3-0 te brengen na goed doorzetten en wederom een bekeken schot. De kansen bleven komen voor PHEB en in de dertigste minuut resulteerde dit in de 4-0. Tess maakte een prachtige actie buitenom en zette de bal strak voor, Rinske tikte de bal vervolgens bij de tweede paal in het doel.

Dit bleek de eindstand te zijn, ware het niet dat er vlak voor het eind nog een discutabel moment te noteren viel. Tess nam een goede corner, Naomi volleyde de bal tegen de lat, of de bal de doellijn vervolgens passeerde zullen we nooit weten... Tijd voor doellijntechnologie op veld 3!

Op naar volgende week, Maasgouw zal dan op bezoek komen in Egch

Op deze prachtige lentedag trok PHEB naar Horst, een nieuwe tegenstander voor ons. Nadat zij het MO17-2 enkele keren flink moeilijk hadden gemaakt waren de meiden op hun hoede.

Het begin van de wedstrijd was onmiddellijk voor PHEB, de bal werd rustig van speler naar speler geschoven en de kansen stapelden zich vanaf de start op. Zo had Tess in 2,5 minuut voor een hat-trick kunnen zorgen, het mocht niet zo zijn... PHEB bleef onverstoord doorgaan en was duidelijk de baas op het veld. 
Na dertien minuten pikte Meike de bal op en liep richting het doel van de tegenstander, na herhaaldelijk aandringen van alle betrokkenen besloot ze toch maar eens te schieten. Resultaat, een prachtig schot vanaf dertig meter dat vol in de kruising vloog, 0-1. Tot aan de rust waren er wederom veel kansen, helaas geen doelpunten meer.

Na rust kwam Wittenhorst wat beter in het spel, dit resulteerde zelfs in een bal op de paal. Dit was echter hun enige wapenfeit in de hele wedstrijd. PHEB nam de regie weer over en Noëlle besliste de wedstrijd. In de elfde minuut scoorde zij de 0-2 door een foutje genadeloos af te straffen. Vijf minuten later draaide ze zich knap vrij en knalde de bal in de verre hoek. Aan het eind van de wedstrijd nog een hoogtepunt voor Tess, toen ze na een schot van gelegenheidsspits Fleur Seelen attent reageerde.

Einduitslag 0-4. Een geweldige wedstrijd van PHEB, wanneer er zo gespeeld blijft worden dan komen er nog enkele mooie weken aan!

Doelpuntenmakers:           Meike Dericks

                                 Noëlle van Schaijk (2x)

                                 Tess Heussen

24 maart
Zaterdag 24 maart stond de onderlinge wedstrijd van onze beide mo17 teams op het programma,
Onder een stralende zon werd er door de meiden strijd geleverd om de wedstrijd winnend af te sluiten.

In de eerste helft was het  thuisspelende mo17 1 team voetballend iets beter, maar kwam mo17 2 op een 1-0
voorsprong. Sem Wulms, koud in het veld maakte bij haar eerste balcontact gelijk de 1-0. Mo17 2 worstelde
met het 4-4-2 systeem van onze clubgenoten, loon naar werken voor de mo17 1 meiden volgde 1 minuut voor
de rust, Noelle scoorde van dichtbij, de verdiende gelijkmaker.

De tweede helft was het spelbeeld omgedraaid, mo17 2 kwam steeds beter in het spel en werd ook gevaarlijker,
maar verder dan een bal op de paal kwamen de meiden van mo17 2 niet.
Al met al, allebei een helft de bovenliggende partij, dus de puntendeling is een terechte uitslag.

doelpunten
MO17 1   Noelle van Schaijck
MO17 2  Sem Wulms

10 Maart

PHEB MO17-1 - Sparta'18 MO17-1

Twee helften, twee gezichten van MO17-1.

De dames van MO17-1 traden aan tegen Sparta'18, voor de winter speelden de beide kemphanen ook twee keer tegen elkaar. Toen was PHEB twee keer de winnaar van beide boeiende wedstrijden. PHEB controleerde de hele eerste helft. De verdediging wist zich onder elke vorm van druk uit te spelen door middel van goede combinaties en prachtige dribbels. Duels op het middenveld werden veel gewonnen. Helaas bleek het vizier in de aanval net niet scherp genoeg te staan en enkele mooi gecreëerde kansen werden helaas niet afgemaakt.

Vanaf de aftrap van de tweede helft bleek dat PHEB totaal niet wakker was en Sparta'18 scoorde vanaf de aftrap de 0-1 na een miscommunicatie bij PHEB. Toen Sparta'18 twee minuten later ook nog de 0-2 scoorde leek PHEB rijp voor de sloop. Gelukkig wisten de meiden zich nog te herpakken en kwam PHEB weer wat terug in de wedstrijd. PHEB wist echter niet veel kansen meer te creëren. Sparta'18 scoorde in de twintigste minuut de 0-3 en vlak voor tijd nog de 0-4.

Een teleurstellende tweede helft voor PHEB maar een eerste helft waarop verder gebouwd kan worden. 

ScreenHunter 1638 May. 27 08.56