beertje
Hallo! Mijn naam is Sam Beurskens en ik woon op Stox 22 in Panningen. Ik ben op 17 december geboren in Venlo. Mijn ouders zijn Gido en Lisette Beurskens-Wijnands. Ik voetbal bij de kabouters van Panningen en mijn trainers zijn Roy, Sjors, Martijn, Ronald en Mo. Ik sta altijd overal in het veld maar het liefst sta ik in de spits. 
Ik kan heel goed vrije trappen schieten! Ik moet nog wel een beetje oefenen op passen en dribbelen. Mijn favoriete voetbalclub is FC Barcelona en Neymar vind ik de allerbeste. Op de PC speel ik altijd Subway Surfers en op TV kijk ik heel graag naar Ninjago. 
Computeren vind ik super leuk op school, maar schrijven vind ik maar saai. Later als ik groter ben, wil ik voetbaltrainer worden. Voor frietjes kan je me altijd wakker maken maar voor vis blijf ik liever slapen. Bah!

Vanmiddag betreedt Sam aan de hand van de Panningencaptain de grasmat van 'Panningen-Noord'. Onder zijn arm een bal en in zijn hand een €5,00 giftcard van INTERTOYS PANNINGEN. De bal is bestemd voor de jeugdafdeling.


ScreenHunter 1557 May. 18 07.58