Het zit erop, 4 dagen vol met voetbalplezier tijdens onze jubileumeditie van de Jumbo Panningen Voetbaldagen.

Langs deze weg willen wij nogmaals jullie, ouder(s)/verzorger(s), bedanken voor het vertrouwen in Football4Fun! Voor het tweede jaar op rij zaten de voetbaldagen vol🎉 Daarnaast willen wij ook onze trainers (Kris, Tom, Nick, Steef, Glenn, Lars, Ritchie, Siem, Davy, Tim, Timo, Max, Wessel, Bart en Guus) en andere vrijwilligers (Nicole Suzanne Jop Inge Anne Trix en Jelle) bedanken want zonder hun kunnen wij geen voetbaldagen organiseren.
Ze hebben zich 4 dagen vrijwillig ingezet om het alle kinderen naar hun zin te maken. Heel erg bedankt hiervoor! SV Panningen en haar vrijwilligers bedankt voor het beschikbaar stellen van de mooie accommodatie en de materialen! Hoera kindercentra en Wilma - Bedrijfskleding/ Veiligheidsschoenen bedankt voor jullie bijdrage aan de mooie kleding van de kinderen en trainers! RoMa Speelland bedankt voor het super gave spellencircuit van afgelopen woensdag! De kinderen hebben ervan genoten! Primera Panningen bedankt voor het sponsoren van de bidons!

En dan natuurlijk Jumbo Panningen hoofdsponsor en naamgever van de voetbaldagen bedankt voor wederom succesvolle samenwerking!!!

Namens,

Jeroen