Kennismakingstraining!

Ben je gek van voetbal maar zit je nog niet op deze fantastische sport? Of is je zwemdiploma al binnen, maar je weet niet welke sport bij jou past? Wij snappen dat dit een lastige keuze is… daarom organiseert SV Panningen een gratis voetbaltraining voor alle jongens en meisjes van 4 tot 11 jaar om kennis te maken met dit prachtige spelletje.

Woensdag 16 mei 2018 om 18.15 – 19.15 uur op Sportpark Panningen-Noord.

Tijdens de training zullen allerlei oefenparcoursen en partijvormen uitgezet worden die je allemaal mag uitproberen. Lekker meedoen staat voorop en erachter komen of je graag een balletje trapt. Na afloop staat er een leuke attentie met een beker ranja op je te wachten.

Deze avond wordt begeleid door enkele ervaren jeugdtrainers. Zij zullen jou verwelkomen, helpen met de oefeningen en al je vragen beantwoorden. Daarnaast informeren zij ook je ouders welke mogelijkheden onze voetbalvereniging en kabouterafdeling biedt.

Na deze kennismakingstraining weet jij:
*        of je voetballen een leuke sport vindt;
*        of SV Panningen een leuke vereniging is;
*        of je toch liever een andere sport of hobby wilt gaan beoefenen.

Voor deze avond dien je je aanmelden. Dit kan tot donderdag 10 mei via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ovv: “kennismakingstraining”

Geef je naam en leeftijd hierbij op.
Mocht je nu al vragen hebben, stel ze gerust via de mail.
Natuurlijk zijn broertjes, zusjes, opa’s en oma’s van harte uitgenodigd om te komen kijken.

Leuk dat je komt meedoen, tot dan!

Met sportieve groet,

De Wervingscommissie.