In week 33 van de zomervakantie, van 12 t/m 15 augustus 2019, vinden op Sportpark Panningen Noord de vijfde editie van de Jumbo Panningen Voetbaldagen plaats!

Vier dagen boordevol voetbaltrainingen en voetbalspellen, voor kinderen van 5 tot en met 15 jaar! Elke dag van 9:30 uur tot 15:30 uur.

Tijdens de Jumbo Panningen Voetbaldagen speelt uw kind niet alleen leuke voetbalspellen maar neemt het ook deel aan uitdagende voetbaltrainingen. De Jumbo Panningen Voetbaldagen staan onder leiding van gediplomeerde voetbaltrainers.

Wij vinden naast het aanbieden van uitdagende voetbaltrainingen en leuke voetbalspellen, het ook belangrijk dat er gezonde voeding aangeboden wordt aan de kinderen tijdens deze sportieve dagen. Naast een gezonde lunch bieden we ook dagelijks fruit aan.

De kosten voor deze 4 geweldige voetbaldagen bedragen 69 euro! (inclusief voetbalshirt, dagelijkse lunch, drinken en fruit).
VOL = VOL

Aanmelden via www.football4fun.nl

ScreenHunter 2299 Nov. 18 09.10
St.Panningen/Egchel JO11-1 heeft tegen laagvlieger SHH verdiend met 4-0 gewonnen. In het begin van de wedstrijd was de concentratie en de echte focus niet optimaal waardoor de eindpass en de afronding nog te wensen overliet.
Het spel was bij vlagen dan ook slordig. Hierdoor lukte het SHH met kunst en vliegwerk en met de hulp van de paal om de rust met 0-0 te bereiken.

In de 2de helft ging St.Panningen/Egchel JO11-1 steeds beter spelen en kwam het via "Man of the match"Daan Schmidt op een verdiende 1-0 voorsprong. Het vertrouwen steeg hierdoor bij St.Panningen/Egchel JO11-1 en toen Daan Schmidt zijn 2de en de 2-0 binnenschoot was de wedstrijd in the pocket. Joes Thijssen maakte voor de zekerheid aan alle illusies van SHH een eind door de 3-0 binnen te schieten. Niet veel later kreeg St.Panningen/Egchel JO11-1  terecht een penalty toegewezen door de goed leidende scheidsrechter Glenn Bremmers.
Na in de vorige wedstrijden al heel veel goede en mooie reddingen gemaakt te hebben mocht keeper Fano Raaymakers vanaf de stip aanleggen. Zijn inzet werd bijna gekeerd door zijn collega van SHH maar uiteindelijk was daar de verdiende 4-0 einduitslag.
Kaboutervoetbal
Al enkele seizoenen nemen enkele teams van SV Panningen deel aan het kaboutervoetbal en. Het kaboutervoetbal wordt georganiseerd door de verenigingen in de regio Helden.
Het is geen landelijke of regionale organisatie van de KNVB. De deelnemende verenigingen willen met het kaboutervoetbal bereiken dat kinderen van 5 jaar, kennismaken met het voetbal. Het doel is dan ook om de jongens en meisjes zoveel mogelijk te laten voetballen.

Hoe ziet het kaboutervoetbal eruit
De wedstrijden worden gespeeld op een voetbalveld met lengte tussen 30 meter en breedte 20 meter. Er wordt gespeeld met 4 tegen 4 veldspelers (geen keepers). Er is geen maximum aan wisselspelers en er mag onbeperkt doorgewisseld worden. Jongens en meisjes die voor 1 oktober de leeftijd van 5 jaar hebben kunnen lid worden van SV Panningen om deel te nemen aan het kaboutervoetbal. Dus hebben jongens en meisjes interesse, dan kunnen ze contact opnemen met Hay Daniels (077-3075112 of 06-24100319).
ScreenHunter 2299 Nov. 16 10.41