beertje
Het jaar 2015 werd met dikke hoofdletters geschreven door de toenmaligePanningen E1. Met vlag en wimpel werd het kampioenschap behaald.

Onderstaand een aantal foto's uit dit succesjaar.
Kijk en geniet.


Afgelopen week was er hoog bezoek op ons sportpark. Enkele Zwarte Pieten waren op bezoek. Ondanks de drukke werkzaamheden van Sint en Piet hadden ze toch tijd gevonden om de kinderen van onze jeugdafdeling te verrassen.
En de kinderen waren inderdaad verrast.  Natuurllijk hadden de Pieten ook voor iedereen wat lekkers. 

En sommige Pieten lieten zich de kans niet ontnemen en trapte een balletje mee.
Dit natuurlijk tot groot plezier van de kinderen.

Onderstaand de foto's, kijk en geniet.

Iedereen, zowel jongens als meisjes die 5 jaar oud zijn kunnen lid worden van onze voetbalvereniging. Zij of hun ouders kunnen contact opnemen met Mark Daniels (06-42152454). Wil je het eerst even proberen ? 
Kom dan gezellig een keertje vrijblijvend met ons meetrainen!!                                                                                                                    

Kaboutervoetbal                                                                                                                            
Al enkele seizoenen nemen enkele teams van SV Panningen deel aan het kaboutervoetbal en. Het kaboutervoetbal werd georganiseerd door de verenigingen in de regio Helden. 
Het is geen landelijke of regionale organisatie van de KNVB. De deelnemende verenigingen willen met het kaboutervoetbal bereiken dat kinderen van 5 jaar, kennismaken met het voetbal. Het doel is dan ook om de jongens en meisjes zoveel mogelijk te laten voetballen.                                                                                                         

Hoe ziet het kaboutervoetbal eruit                                                                                            
De wedstrijden worden gespeeld op een voetbalveld met lengte tussen 30 meter en breedte 20 meter. Er wordt gespeeld met 4 tegen 4 veldspelers (geen keepers). Er is geen maximum aan wisselspelers en er mag onbeperkt doorgewsseld worden. Jongens en meisjes die 5 jaar zijn, kunnen lid worden van SV Panningen om deel te nemen aan het kaboutervoetbal. Dus hebben jongens en meisjes interesse, dan kunnen ze contact opnemen met Mark Daniels (06-42152454).