Dotje toernooi 2022

Dotje Toernooi 2022

Dat iedereen na twee jaar afwezigheid weer enorm snakt naar een toernooi en een feestje is wel gebleken. Het Dotje Toernooi is in een recordtijd volgeboekt. Met maar liefst 48 herenteams en 12 damesteams is het deelnemersveld groter dan ooit.

Op Hemelvaartsdag, donderdag 26 mei, zal Sportpark Panningen-Noord dus het decor zijn voor dit prachtige mini-voetbaltoernooi met de rijke historie. Heel speciaal ook voor SV Panningen, aangezien het Dotje Toernooi de eerste grote activiteit in de herbouwde accommodatie zal zijn. In maart 2021 zorgde een verschrikkelijke brand immers dat een groot deel van de bestaande accommodatie is de as werd gelegd.

Schema en reglement:

Het wedstrijdschema kan online bekeken worden: https://www.tournify.nl/live/dotjetoernooi2022/
Nog makkelijker is om de app ‘Tournify’ op je mobiel te downloaden en in de app te zoeken naar ‘Dotje Toernooi’. Gedurende het toernooi worden hierin ook uitslagen en standen bijgehouden, zodat je altijd up to date bent.

Klik daarnaast hier om het reglement van het Dotje Toernooi te bekijken.

De eerste poulewedstrijd starten dus om 10.00u. Rond 15.30u zijn de beslissingen in de poules gevallen en wordt gestart met de knock-out rondes. Omstreeks 18.00u is de finale bij categorie prestatief.

Prijzenpot:

De in totaal 60 teams in 3 categorieën zullen gaan strijden om een royale prijzenpot aan penningen van onze hoofdsponsor, Dotje’s Skihut te Panningen:

Heren Prestatief
1e plaats – 100 penningen
2e plaats –  75 penningen
3e plaats –  50 penningen

Heren Recreatief (Let op: maximaal 2 selectiespelers toegestaan)
1e plaats – 75 penningen
2e plaats – 50 penningen
3e plaats – 25 penningen

Dames
1e plaats – 75 penningen
2e plaats – 50 penningen
3e plaats – 25 penningen

Derde helft:

Niet weg te denken bij het Dotje Toernooi is natuurlijk ook de legendarische derde helft. Nu ook dus weer vanaf 16.00u groot feest in de feesttent aan de kantine. Tijdens het matinee komt de muziek van DJ Michiel. Rond 20.00u zal DJ Diego achter de draaitafels plaatsnemen en zal hij zorgen voor een beestachtig slot van het Dotje Toernooi 2022.

Let op: voor het feest geldt een minimale leeftijd van 18 jaar. Bij de ingang van het sportpark zal dan ook op leeftijd gecontroleerd worden.