Dotje toernooi 2018, nog enkele vrijwilligers gezocht

Op donderdag 10 mei aanstaande vindt de 6e editie van het Dotje Toernooi plaats. Zoals elk jaar proberen we dit goed te laten verlopen in samenwerking met een heleboel vrijwilligers.
Voor komende editie zijn we nog op zoek naar vrijwilligers voor de volgende werkzaamheden:

Voorbereiding en afloop:

- Opbouwen tent (zaterdag 5 mei)
- Afbreken tent (vrijdag 11 mei 's middags +/- 16.00u)
- Opruimen (vrijdag 11 mei vanaf 08.30u)

Dotje Toernooi (tijden onder voorbehoud):

- Keuken (11.00 - 15.00; 14.00 - 18.00; 17.00 - 21.00)
- Bar Kantine (10.00 - 14.00; 13.00 - 17.00; 17.00 - 21.00; 21.00 - 01.00)
- Bar tent (17.00 - 21.00; 21.00 - 01.00)

Natuurlijk zorgen we dat je als vrijwilliger niets te kort komt deze dag.

Wil je mee helpen tijdens het Dotje Toernooi?  Neem dan contact op met Kevin Smedts.

ScreenHunter 1103 Feb. 26 20.08

Met maar liefst 53 deelnemende heren- en damesteams kunnen we terug kijken op een geslaagde lustrum editie vorig jaar. Mede door het prachtige weer was het toernooi gedurende de dag erg goed bezocht, dat gold echter ook voor de aansluitende feestmiddag- en avond. Voor en achter de nieuwe kantine was het nog lang druk en gezellig, waarna later op de avond in samenwerking met DJ Willie het dak eraf ging.

Elf damesteams streden om de prijzen, uiteindelijk trok SC Haamluis aan het langste eind en ging er met de felbegeerde eerste prijs vandoor, 75 penningen van Café Dotje.

Bij de heren was Vergane Glorie de grote winnaar door in de finale met 2-1 van de Red Hot Chili Spetters te winnen, zo ging Vergane Glorie er met de hoofdprijs, een vat bier van door. Alle prijzen worden door Café Dotje ter beschikking gesteld.

Uitslag heren:
  1. Vergane Glorie
  2. Red Hot Chili Spetters
  3. Sjuppe Aos
Uitslag Dames:
  1. SC Haamluis
  2. MVC Ladys
  3. Blauwe Vrouwen
Ook dit jaar zijn we van plan om er weer een geslaagde editie van te maken. Hemelvaartsdag, donderdag 10 mei aanstaande, staat alweer de 6e editie van het Dotje Toernooi op het programma.
Vanaf zaterdag 24 februari zijn de inschrijvingen geopend, je kunt je team opgegeven door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeld hierbij de volgende gegevens;

Teamnaam:

Contactpersoon:

Telefoonnummer:

Adres:

Geboortedatum:

Shirtkleur:

Ook dit jaar zal het inschrijfgeld €25,- per team bedragen, betalingsinformatie kun je terug verwachten via de mail bij opgave. De inschrijving wordt pas definitief als het inschrijfgeld is betaald, zorg er dus voor dat je dit tijdig betaald om teleurstellingen te voorkomen!
Teams die zich bij een volle inschrijving nog aanmelden, worden op een reservelijst geplaatst en kunnen nog tot 10 mei worden gecontacteerd om in te vallen, mocht een team zich afmelden.
We hopen jullie op 10 mei weer allemaal mogen te verwelkomen op sportpark Panningen-Noord voor hopelijk wederom een top editie van het Dotje Toernooi!

ScreenHunter 1097 Feb. 26 08.35