Aandachtspunten bestuursvergadering 15-01-2019:

Jeugd

De nieuwe commissie die de intensivering van de samenwerking met SV Egchel gaat bekijken heeft een eerste positieve bijeenkomst gehad. De commissie is uit elkaar gegaan met wat huiswerk voor beide verenigingen en begin februari zal de volgende vergadering plaatsvinden. Vanuit de jeugd is een bijeenkomst met een heel aantal personen uit de vereniging geweest om eens te brainstormen over hoe we de jeugd op een kwalitatief hoger niveau kunnen krijgen. Na deze positieve bijeenkomst zijn er aanknopingspunten waarmee in een kleinere commissie aan de slag wordt gegaan.

Senioren

De nieuwe hoofdtrainer is inmiddels aangesteld en dit is ook kenbaar gemaakt. De zoektocht naar een trainer voor Panningen 2 duurt nog voort. Tevens wordt er nog gekeken naar de verdere invulling van het kader rondom de selectie. Er worden nog gesprekken met diverse betrokkenen gevoerd. Bart Stevens zal in ieder geval aansluiten bij de senioren technische commissie.

Activiteiten/kantine

De organisatie van diverse activiteiten voor de tweede seizoenshelft is al weer in gang gezet, verdere info volgt nog.

Accommodatie

Inzake de Del op dit moment geen nieuws, wel is daar de aansluiting van Enexis verlaagt waardoor we een besparing hebben op de vaste leveringskosten van de elektriciteit. In het “oude gedeelte” op Noord worden de TL-lampen gefaseerd vervangen door LED lampen, dit levert een aanmerkelijke besparing op de energiekosten op. Ballenvanger veld 4 is doorgetrokken in de richting van het Plattelandshoes. Tevens is de onderkant een hekwerk ipv een net, dus kwalitatief beter, alles op kosten van de gemeente.