beertje
Aandachtspunten bestuursvergadering 14-08-2019:

Jeugd
De materialen zijn geïnventariseerd en waar nodig aangevuld met nieuwe. Elk jeugdteam dat in Panningen traint krijgt een eigen locker voor de hoedjes, hesjes en een ballenzak (of net). Tevens zijn er veel nieuwe ballen aangeschaft waardoor alles weer op orde zou moeten zijn voor de jeugd. Beheer van deze materialen wordt door Jos Mestrom overgenomen van Jan Wilms, dit seizoen doen de heren dat nog samen. Tenues worden nog uitgedeeld, alleen de jassen voor de trainers is nog een aandachtspunt, daar wordt aan gewerkt.

Senioren
Selectie is begonnen met trainen, zoeken nog altijd een leider voor Panningen 2. Bij de selectie wordt ook nog een inventarisatie gemaakt van kleding die nog nodig is. De STC is nog in gesprek met mogelijke kandidaten ter aanvulling van de commissie. Ook zal er nog een gesprek plaatsvinden met de leiders van Panningen 3, 4 en 5.

Activiteiten/kantine
Jeroen Willekens en Roy Schijven sluiten aan inzake een evaluatie van het Top E-toernooi. Toernooi is goed verlopen, deelnemende clubs waren erg positief. Was een lastig weekend ivm Pinksteren en zaterdag stormde het ook nog eens. Desalniettemin is de organisatie tevreden en wil volgend jaar de 5e editie weer graag organiseren. Daarna zal er een goede evaluatie komen over de afgelopen 5 jaar en beslissen we of we er mee doorgaan of niet. De commissie zal iets veranderen in samenstelling, Frans Wulms en Bart Stevens stoppen, Ruud Mombarg en Ilias Amhaouch komen bij de commissie.
Voor de kantine zijn we nog op zoek naar personeel op de zondagen, blijven doorgaan met mensen benaderen.

Accommodatie
Offerte voor het poetsen van kleedlokalen is ontvangen, gaan we aantal keer per jaar grondig laten doen. Nog in overleg met poetsbedrijf en dan definitief afstemmen. Keuren velden voor trainingen wordt nog besproken wie dit gaat doen en hoe we dit goed kunnen communiceren naar de (jeugd)leiders. Peet Stevens en Jos Mestrom zitten inzake dit verhaal reeds in de groepsapp van de jeugdleiders.