Aandachtspunten bestuursvergadering 21-05-2019:

Jeugd

De nieuwe commissie die de intensivering van de samenwerking met SV Egchel gaat begin volgend seizoen verder met vergaderen. De indelingen van de nieuwe teams voor volgend seizoen zijn klaar, op een enkel detail na, hier wordt momenteel aan gewerkt. De indeling wordt begin juni op de site bekend gemaakt. Op 24 juni is er nog een trainingsavond / bijeenkomst voor de jeugdleiders waarop de nieuwe manier van trainen van volgend seizoen wordt uitgelegd.

Senioren

Volgt nog een gesprek met de leiding van Panningen 3,4 en 5 over volgend seizoen. Mogelijkheid wordt bekeken om alle teams op 1 zondag thuis te laten voetballen. De vraag is of dit haalbaar is. Trainers voor selectie is geregeld, net als rest van het kader, behalve zou het wenselijk zijn nog een leider bij Panningen 2 te vinden.

Activiteiten/kantine

Top E-toernooi en Dotje-toernooi komen er aan, organisaties zijn, op het zoeken van enkele vrijwilligers, goed op schema. De afsluiting van de jeugd zal plaatsvinden op zaterdag 15 juni met aansluitend de kampioensreceptie voor de jeugd. Lars vd Heuvel gaat stoppen binnen de activiteitencommissie, er wordt nog gezocht naar uitbreiding. Dave vd Beucken heeft al aangegeven zich hiervoor in te willen gaan zetten.

Accommodatie

Sleutelplan komt ter sprake, dit zal erbij gezocht worden en waar nodig worden geactualiseerd. Lamp bij poortje naar de Del is kapot, is bekend, zit ergens een kabelbreuk waarschijnlijk. Dit wordt door de vrijwilligersploeg nog onderzocht en geprobeerd om te maken. Of wellicht een andere oplossing zoeken voor de verlichting daar.