beertje
Aandachtspunten bestuursvergadering 25-06-2019:

Jeugd

De indelingen zijn klaar en gecommuniceerd. De training en bijeenkomst van 24-6 inzake volgend seizoen is goed ontvangen. De jeugdcommissie en het bestuur zijn nog bezig om ook de materialen op order te brengen voor volgend seizoen.

Senioren

Teams zitten volgend seizoen ruim in de spelers. Zoeken nog altijd een leider voor Panningen 2. Belangrijk dat er goed wordt gecommuniceerd tussen de teams en dat we elkaar helpen. STC zoekt ook nog een persoon ter uitbreiding.

Activiteiten/kantine

Top E-toernooi en Dotje-toernooi achter de rug. Evaluatie van Dotje toernooi heeft organisatie reeds gehad en deze wordt binnen bestuur besproken. Erg goed toernooi geweest! Punten die er uit zijn gekomen worden opgepakt tijdens de organisatie van volgend jaar. Top E toernooi wordt nog alles op een rijtje gezet en zal nog worden geëvalueerd met de organisatie.

Accommodatie

Besproken hoe we het onderhoud / het poetsen van de organisatie goed kunnen blijven organiseren. Wordt met vrijwilligersploeg besproken en dan worden de mogelijkheden / kosten op een rijtje gezet.