Aandachtspunten bestuursvergadering 19-11-2019:

Jeugd
Commissie samenwerking gaat verder na de ledenvergadering van SV Panningen op 25-11-19. De centrale trainingen worden als positief ervaren door de jeugdleiders. Alleen bij de jongere teams is het af en toe lastig om deze helemaal in de praktijk te brengen. Maar daar kunnen de leiders over het algemeen een goede draai aan geven. Coördinatoren kunnen daar een rol in spelen. Bram Reijnen zal namens SV Panningen de bestuursvergaderingen van Sporting Peel en Maas gaan bijwonen. Dus in plaats van Leon van Maris.

Senioren
Leon Kluitmans en Bart Stevens zijn bezig met de gesprekken met spelersraad en stafleden om de eerste maanden te evalueren. Nick v/d Beucken en Job Ebisch gaan het beleidsplan bekijken en daar waar nodig aanpassen / bijschaven.

Veteranen
Thijs Steeghs heeft aangegeven dat hij aan het einde van het seizoen stop als voorzitten van de veteranenafdeling. Het bestuur van deze afdeling is op zoek naar een vervanger voor Thijs.

Activiteiten/kantine
Job en Maarten zijn bezig met het opzetten van een kantinecommissie. Hiervoor zullen enkele mensen gevraagd worden. Bedoeling is dat deze commissie een plan gaat maken over hoe we de kantine in de komende jaren kunnen en willen runnen.

Accommodatie
Af en toe is er stankoverlast vanuit de afvoer in de nieuwe kleedlokalen. Dit probleem lijkt inmiddels opgelost door het plaatsen van afsluiters.

Sponsoring
Hoofdsponsor Leenders en Gielen heeft, gezien de positieve ontwikkelingen binnen de vereniging, aangegeven om het contract te verlengen! Met de Jumbo is een co-sponsorschap overeengekomen, wat een uitbreiding is op hun huidige sponsorpakket. Bakkerij ’t Bruedje heeft de sponsoring van een deel van de aangeschafte materialen van de jeugd voor zijn rekening genomen. Ook de VVSVP en Knuurke zijn bereid tot het mede sponsoren van de nieuwe leidersjassen. Kortom, goed nieuws vanuit de sponsorcommissie!