Aandachtspunten bestuursvergadering 10-3-2020:

Jeugd

Inmiddels zijn we input aan het verzamelen voor nieuwe naam, logo, kleuren, tenue etc. voor de te vormen gezamenlijke jeugdvereniging. De commissie samenwerking heeft bij de gemeente om de stand van zaken gevraagd inzake de accommodatie.

Deze week wordt er begonnen met de inventarisatie van de jeugd m.b.t. volgend seizoen. De indelingsvergadering staat gepland op 6 april.

Senioren

Bij de senioren gaat ook weer een inventarisatie inzake volgend seizoen plaatsvinden, er zal geprobeerd worden om deze eind april af te ronden. Bij de veteranen is een nieuwe voorzitter gevonden in de persoon van Ronnie Peters. Ook Rene Lormans gaat het bestuur van de veteranen versterken.

Activiteiten/kantine

De nieuwe commissie die bezig is met de kantine heeft al aardig wat overleg gehad over de diverse ideeën. Men informeert ook bij andere (voetbal)verenigingen om eens te kijken hoe zij e.e.a. geregeld hebben.

De organisaties van het top E-toernooi en het Dotje toernooi zijn weer volop bezig. Ze gaan ook nog onderling overleggen over het facilitaire gebeuren van beide toernooien.

Accommodatie

Inmiddels is aan zowel de jeugd- als de seniorenteams verzocht om de kleedlokalen netjes achter te laten. Gekeken wordt hoe we het poetsen van onze accommodatie in het algemeen goed kunnen blijven doen.