Jeugd sjo PEC’20 goed vertegenwoordigd deze Vastelaovend

Zowel bij de Kuus oeht Kepèl als bij CV de Kemphazen zijn inmiddels alle (jeugd)prinsen, -prinses en adjudanten uitgeroepen. Bij beide verenigingen is er sprake van een hoog “sjo PEC’20 gehalte”. Zo zie je maar dat de Vastelaovend leeft binnen de verenigingen van Peel en Maas en voor allemaal geldt: Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst!

De 2 adjudanten van het jeugdtrio van de Kuus oeht Kepèl, Tess Draak en Saar Hendriks die samen met jeugdprinses Diede Teeuwen voorop gaan, spelen beide bij sjo PEC’20 in de JO12-2.

Samen gaan zij een feest maken van deze vastelaovend met de spreuk:
As vriendinne vur ut laeve, gaon wae deze Vastelaovend alles gaeve!

De jeugdprins bij CV de Kemphazen is niemand minder dan Prins Jules, speler van onze JO13-1 die voorop gaat samen prinses Veri met de spreuk:
Kemphazen blief neet staon, mer laot ug dees daag lekker gaon. Mit Jules en Veri veurop, gaon wa non stop vol d’r op!

Namens de club ook felicitaties aan prins Johan I van de Kuus oeht Kepel en prins Leon I met adjudant Luuk van CV de Kemphazen!
Geniet allemaal samen van de komende Vastelaovesperiode!