Bedankwand ‘Help SV Panningen uit de brand’

In onze herbouwde accommodatie is een als dank voor alle donateurs aan de actie ´Help SV Panningen uit de brand´ een prachtige bedankwand gerealiseerd. Deze actie werd opgezet nadat een verwoestende brand in maart 2021 een deel van de accommodatie in de as had gelegd.

Het ontwerp voor de wand linkt in verschillende opzichten naar de actie en de brand. Zo symboliseren de handen de verbondenheid binnen de vereniging na de brand, zijn de blokjes met namen de bouwstenen voor herbouw en is zelfs de lasertechniek, waarbij in hout gebrand wordt, een link naar wat er gebeurd is.

In totaal werd er met ‘Help SV Panningen uit de brand’ ruim € 55.000,- opgehaald. Dit werd gerealiseerd door particuliere en zakelijke donaties, vele creatieve initiatieven waarbij geld ingezameld werd en een zeer geslaagde dienstenveiling. Het ingezamelde geld is afgelopen periode goed besteed wat zichtbaar is in een prachtige herbouwde accommodatie die inmiddels weer aan vele voetballers, gasten en supporters een mooi en warm onderdak biedt.