Nieuwe hoofdsponsors SV Panningen!

Na 15 jaar doet Leenders & Gielen een stapje terug als hoofdsponsor van SV Panningen. Wij willen ze nogmaals zeer hartelijk danken voor de steun in al die jaren en uiteraard zullen we elkaar nog regelmatig treffen op sportpark Panningen-Noord.

We kunnen echter met trots mededelen dat we hun plaats als hoofsponsor weer ingevuld hebben met 2 nieuwe hoofdsponsors: Jumbo Panningen (Harald en Ilse van Beek) en A3 Administratiekantoor (Ed Nijssen). Beide partijen zijn geen onbekenden in Panningen en omstreken. Ook zijn ze al jarenlang betrokken bij de voetbalclub en willen ze graag met ons deze nieuwe samenwerking aan gaan.

Via deze weg willen wij ook hun bedanken voor het vertrouwen en deze nieuwe mooie samenwerking. Ons 1e elftal zal er binnenkort weer tip top op staan met de namen van deze 2 prachtige bedrijven op een nieuwe tenue!

Jumbo Panningen

Je bent van harte welkom bij Jumbo. Elke dag gaan we voor 100% tevredenheid: de beste service, het grootste assortiment én de laagste prijs. Onze vriendelijke medewerkers staan graag voor je klaar om je te verwelkomen in onze winkel. Bij Jumbo doen we er alles aan om te zorgen dat lekker én gezond eten voor iedereen betaalbaar is. Met onze laagsteprijsgarantie ben je altijd goedkoop uit. Je kassabon is het bewijs. Vind je tóch precies hetzelfde merkartikel dat goedkoper is? Dan krijg je het product gratis en passen we onze prijs aan. We controleren dat we de goedkoopste zijn in het marktgebied. Klik gerust op ons logo voor meer informatie.

A3 Administratiekantoor

Met de juiste mix van onze 3 A’s Advies – Administratie – Aandacht willen we elkaar zoveel mogelijk voorzien van positieve energie. Ons jong en dynamisch team is gespecialiseerd in het blijvend perfectioneren van uw financieel administratieve organisatie. Check onze website via onderstaand logo.