sjo PEC’20 spelers nemen deel aan internationaal jeugdtoernooi in Maasbree

Op zaterdag 27- en zondag 28 augustus 2022 vindt alweer voor de 16e keer het MIRU&HJS MVC TOP Onder 12 Toernooi plaats op de velden van MVC’19 in Maasbree. De organisatie heeft het dit jaar wederom voor elkaar gekregen om zowel de nationale als internationale jeugdvoetbal top naar Maasbree te halen.

Vanuit Nederland zullen dit jaar de onder 12 ploegen van AFC Ajax, Feyenoord, PSV, AZ, Vitesse en VVV-Venlo deelnemen aan het toernooi. Verder zullen vanuit vier verschillende Europese landen de ploegen van Chelsea FC, Manchester City, Aberdeen FC, Borussia Dortmund en KRC Genk deelnemen aan het toernooi.

Naast deze elf betaald voetbalorganisaties, zal er dit jaar ook weer een regioteam deelnemen aan dit prestigieuze jeugdtoernooi. Dit team is door de trainers Theo Tielen, Ron van den Kerkhof en Marco Daniëls samengesteld uit jeugdspelers uit de gemeentes Peel en Maas, Horst aan de Maas en de gemeente Venlo.

Vanuit onze voetbalvereniging zullen Brian Rutten en Milan Schijven deel uit maken van het geselecteerde regioteam. Met dit team zullen zij het in de poule fase gaan opnemen tegen de ploegen van Feyenoord, Manchester City, AZ Alkmaar, Borussia Dortmund en Aberdeen FC, waarbij de resultaten in het verleden hoop bieden om voor een mooie stunt te gaan zorgen.

Op zaterdag 27 augustus zal de opening om 11:00 uur plaatsvinden, waarna er om 11:30 het startsein gegeven zal worden voor de eerste poulewedstrijden. Op zondag zullen de finale wedstrijden starten vanaf 13:15, waarbij het regioteam Peel en Maas en uiteraard ook de jongens van onze eigen club alle support kunnen gebruiken.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over het toernooi, volg het laatste nieuws dan via www.mvctoptoernooi.nl of een van de social media www.facebook.com/mvctopdmaasbree of www.instagram.com/mvctoponder12toernooi

Kom jij Brian en Milan ook aanmoedigen? Dan hopen wij dat we jullie zaterdag 27- en zondag 28 augustus in Maasbree zien op de 16e editie van het MIRU&HJS MVC TOP Onder 12 Toernooi.