Jong Nederland Panningen en de SV Panningen slaan handen ineen

Beste leden en vrienden,

Onze goed bevriende collega vereniging Jong Nederland heeft tijdje terug contact gezocht met ons in het kader van HSVPUDB!

Zij vieren dit jaar hun 75-jarig bestaan, en zaterdag 10 september 2022 is hun groot jubileumfeest. Op die zaterdag gaat SV Panningen in hun plaats het oud papier in Kèpel ophalen en de opbrengst daarvan komt ten goede aan de herbouw van onze accommodatie. Een fantastisch gebaar natuurlijk, waarvoor heel veel dank! Hier hebben we echter wel een grote groep enthousiaste mensen voor nodig. We zoeken dus vrijwilligers die ’s morgens (9-12) of ’s middags (13-15.30) het oud papier op willen halen. Leuk, gezellig, sportief en een duit in het zakje!

Gezien onze goede band met Jong Nederland Panningen gaan we ook een “uitwisseling” van personeel doen. Wij gaan helpen tijdens hun jubileumfeest op zaterdagavond 10 september 2022 en JNP komt bij ons op een feestavond helpen. Win-win situatie zodat vrijwilligers van beide verenigingen eens vrij zijn en welverdiend kunnen genieten van een leuke avond. Maar ook voor de mensen achter de bar zullen het ongetwijfeld gezellige avonden zijn.

Meld jullie dus massaal aan via onze secretaris Mark Daniels (06-42152454 of secretaris@svpanningen.nl)