Eindstand jeugdklassementen

Voor alle jeugdteams van sjo PEC’20 zit het seizoen er op en daarmee kan dus ook de eindbalans van de jeugdklassementen opgemaakt worden.

Ook dit seizoen zijn de klassementen van de jeugd van sjo PEC’20 vanaf O11 en ouder weer bijgehouden. Van de teams O10 en jonger volgen we de richtlijnen van de KNVB die in deze categorieën ook geen uitslagen en standen publiceren. Er werd gestreden om de titel team van het jaar, meest scorend team en beste verdediging van het jaar. Daarnaast wordt in 2 groepen (O19+O17+O15 en O13+O12+O11) gestreden om het topscorers klassement.

Deze klassementen zijn natuurlijk mooie statistieken, maar eigenlijk kunnen we concluderen dat we een prachtig eerste seizoen van sjo PEC’20 achter de rug hebben. Niet alleen qua prestaties maar ook hoe de teams en hun leiders dit eerste seizoen hebben vorm gegeven. De samenwerking binnen de algehele jeugd is misschien wel de grootste overwinning te noemen. Hartelijk dank aan iedereen die dit mede mogelijk heeft gemaakt!

Wat betreft de klassementen is JO19-1 toch wel spekkoper geweest afgelopen seizoen. Door hun terechte kampioenschap sleepten ze zowel de prijs voor Team van het Jaar’ als ‘Verdediging van het Jaar’ in de wacht. Het meest scorende team’ werd onze JO11-1 met maar liefst 110 doelpunten wat een gemiddelde van 5 doelpunten per wedstrijd betekent!!

In het klassement van de topscorers O15 t/m O19 is het kampioensteam maar liefst verantwoordelijk voor de complete top 3. Uiteindelijk is het Dion Vogelsangs die afgetekende de titel topscorer O15-O19 achter zijn naam mag zetten met maar liefst 38 doelpunten. Bij de topscorers O11 t/m O13 bleef het spannend tot de laatste wedstrijd. Maar uiteindelijk gaat de titel naar Milan Schijven met 31 doelpunten, eentje meer dan nummer 2 Jur Janssen.

Een felicitatie voor alle winnaars en bij deze ook een woord van dank aan de leiders van de teams voor het doorgeven van de wedstrijdgegevens.

Bekijk hier de volledige eindstand.