Einstand seniorenklassementen

Voor alle seniorenteams en het veteranenteam zit het seizoen er op en daarmee kan dus ook de eindbalans van de seniorenklassementen opgemaakt worden:

Al met al kan gezegd worden dat het een goed seizoen was voor de senioren en veteranen van SV Panningen. De veteranen die zeker in de eerste seizoenshelft flink wat overwinningen hebben geboekt, P6 dat naast enkele (hele grote) nederlagen toch ook wat leuke overwinningen heeft behaald, het 3de dat wat laat op stoom kwam maar aan het eind van de competitie een reuzendoder bleek, P2 dat op een zeer respectabele derde plaats is geëindigd, het vaandelteam van de SV dat door winst van de tweede periode nog een kortstondig toetje heeft gehad in de nacompetitie en natuurlijk Panningen 5 dat tot de laatste dag om de titel hebben gestreden, maar uiteindelijk net de hoofdprijs heeft gemist. Baas boven baas is echter Panningen 4. Na toch wel iets te lange droogte binnen de SV eindelijk weer een seniorenkampioen! En die topprestatie van het 4de is ook duidelijk terug te zien in de seniorenklassementen.

Zij slepen immers zowel de prijs voor ‘Team van het Jaar’ als ‘Verdediging van het Jaar’ relatief afgetekend in de wacht. Ook bij de topscorers is het P4 wat de klok slaat. Bij de eerste vier immers drie spelers die weliswaar ook bij andere teams hebben uitgeholpen en daarbij ook gescoord hebben, maar hun basis in P4 vinden. Vreemde eend in de bijt is Matijs Heesen van P2 op een gedeelde derde plek. Topscorer van seizoen 2021/2022 is Robbert Leisink met 27 doelpunten. Een mooie tweede plaats is voor Remco Litjens met 22 doelpunten. Joey Bodde heeft net als Matijs 20x gescoord en deelt daarmee dus de derde plaats.

Bekijk hier de volledig eindstand.

Een felicitatie voor de winnaars en bij deze ook een woord van dank aan het contactpersonen van de teams voor het doorgeven wat de wedstrijdgegevens.