Dotje Toernooi 2022

Dat iedereen na twee jaar afwezigheid weer enorm snakt naar een toernooi en feestje is wel gebleken. Het Dotje Toernooi is in een recordtijd volgeboekt. Met maar liefst 48 herenteams en 12 damesteams is het deelnemersveld groter dan ooit.

Alle deelnemers die zich hebben opgegeven, hebben inmiddels per mail een bevestiging van deelname ontvangen. Is dat niet zo, of heb je andere vragen, stuur dan even een mailtje naar dotjetoernooi@svpanningen.nl.

Op Hemelvaartsdag, donderdag 26 mei, zal Sportpark Panningen-Noord dus het decor zijn voor dit prachtige mini-voetbaltoernooi met een rijke historie. Heel speciaal ook voor SV Panningen, aangezien het Dotje Toernooi de eerste grote activiteit in de herbouwde accommodatie zal zijn. In maart 2021 zorgde een verschrikkelijke brand immers dat een groot deel van de bestaande accommodatie is de as werd gelegd.

Niet weg te denken bij het Dotje Toernooi is natuurlijk ook de legendarische derde helft. Nu ook dus weer vanaf 16.00u groot feest in de feesttent aan de kantine, met heel veel gezelligheid en verschillende DJ’s die we op een later moment bekend zullen maken (let op: 18+).

Later op deze website meer info over de poule indeling, het programma en nog heel veel meer.