Gezocht: nieuwe trainer Panningen 2

Graag brengen we onderstaande vacature nogmaals onder de aandacht. De technische commissie is er tot op heden helaas nog niet in geslaagd om intern en extern een kandidaat te vinden. Dus wij vragen iedereen om zich te melden bij interesse of mocht je kandidaten of ideeën hebben laat het gerust weten!

Vacature trainer Panningen 2

De senioren technische commissie van SV Panningen is op zoek naar een gekwalificeerde en gemotiveerde trainer voor het tweede selectieteam van SV Panningen. Momenteel heeft SV Panningen zes seniorenteams waarvan twee selectieteams. Het eerste team voetbalt in de vierde klasse, het tweede team in de reserve-derde klasse.

De selectie traint voor een deel gezamenlijk en voor een deel separaat ter voorbereiding op de zondagse wedstrijden. Op donderdagavonden na de training wordt in de regel in goed overleg afgestemd welke spelers met het eerste, dan wel tweede team zullen voetballen op zondag.

De taken van de trainer van het tweede elftal zijn het trainen van de spelers op dinsdag- en donderdagavond in samenwerking met de hoofd- en keeperstrainer, en de begeleiding van de spelersgroep tijdens en rondom de wedstrijden van het tweede elftal op zondag. De trainer wordt daarbij ondersteund door de technische staf van het tweede elftal. De technische staf van de selectie bestaat uit een hoofdtrainer, keeperstrainer, leiders (voor beide elftallen) en fysiotherapeuten.

Geïnteresseerden voor deze functie kunnen een korte motivatie en CV sturen naar stc@svpanningen.nl. Vervolgens zal met u contact worden opgenomen.

Namens de senioren technische commissie.