JO8-1 sluit de 1ste ronde netjes af

RKMSV JO8-2 v SJO PEC’20 JO8-1
Uitslag 2-8

Vandaag hebben we met heerlijk weer wederom mogen genieten van een hele leuke en mooie wedstrijd van PEC ’20 JO8-1.
Het team was met 11 spelers compleet en ze hadden er vandaag allemaal zin om de 1ste competitieronde af te sluiten met een overwinning in Meijel.
Dit werd al snel in de wedstrijd duidelijk. De rood-witten werden vakkundig onder druk gezet. We kwamen al na 3 minuten op voorsprong door een doelpunt van Semih.
Verder lieten de jongens ook zien waar we elke week op de trainingen mee bezig zijn… samen voetballen…..dit zorgde voor leuke combinaties en veel aanvallend en goed verdedigend voetbal met Gip als ausputzer achterin.
Er werd door verschillende spelers gescoord.
Met rust was het verdiend 4-1. Na de ranja gingen we vrolijk verder met maar liefst 4 wissels in het veld (een ware luxe).
In de 2de helft werd er af en toe ietsje minder overgespeeld en iets meer voor eigen succes gegaan maar er werden nog eens 4 doelpunten gescoord. De eindstand werd maar liefst 8-2 voor PEC’20.

De kids en ouders hebben er super van genoten en waren allemaal blij met de 3de overwinning uit 5 wedstrijden. Een verdienste van de jongens.
Op naar woensdag om weer lekker te trainen. Daarna gaan we even een weekje de accu’s opladen en genieten van de herfstvakantie.